BIST 9.150
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,31

Bahçeli'den Meral Akşener'e çok sert tepki!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Bahçeli Meral Akşener hakkında sert ifadelerde bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 54 Adet Yorum
Misafir

ip atım da dara da gucu galdı ,ip partis

Misafir

BOŞ ANKETLER HER ŞEY SANDIKTA BELLI OLUR

Halil

Sayin Bahceli..Merale dedi..ben olmasan seni kim Vekil yapacakti,ben emir vermesem seni Meclis Baskan Vekili yapacakti..seni kim taniyacakti..sadece bunu soyle yeter..Mhp nin altini oyup,Chp ile ittifak kuracaktin..diyebilirsin..

Misafir

akp liler sayesin de kendinizde dahildır bu katkıya biri beyenırsınız beyeenmesiniz der adalet bakanlığı döneminde biri hasret kaldık der akp liler metkiyeler dizerken efendi kelimesini fetönün yanına eklemeyenleri ederlerdi şimdiki akp liler

Temenni

herşeyi batıran fetöcüler yaptı malesef,bazılarıda oyuna geldiler;bütün kurumlarımıza girdiler,spor kulüplerimizi elegeçirmeye yeltendiler,partilerimize girip ayrışmaya neden oldular,temizle temizle bitmiyor bu mikroplar,halen bu fetöcülerin kumpaslarına alet olanlarımız var,Allah size gerçeği görme hidayetini versin.

ulkesini seven

Bahçeli konustukca partiyi bitirdin sen yirmi sene genel baskanlik yaptin. Mhpyi batirdin seni. Allaha birakiyorum. Allah seni hiç bir zaman af etmez

Eski ülkücü yeni TÜRKÇÜ

MHP nin seçimlerinde bir miting yapmadin,çalışmadin Simdi senin olmayan bir partinin kazanması için niye bu kadar yırtınıyor ona buna saldırıyorsun? Vardir bir nit yeniği

Misafir

Bahçeli konuştukça batıyorsun SUS...

kundemacı

"Cumhur İttifakı, Türk milletinin ruh kökünden, tarihi hedeflerinden, milli kimliğinden" Sayın Bahçeli, bu ifadeler güzelde siyasi hayatında Hiç bir defa Türk olduğunu söylemeyen. Ağzından Türk Milleti sözleri çıkmayan kişi veya kişilerle işbirliği yapacaksın ondan sonra Türk Milletinin tuh kökünden hedef belirleyeceksin. Adamlar tek Millet diyor. Türk Milleti demiyor. Tüm bu vaziyet sayın Bahçelinin de bir Yahudi projesinin neferi olduğunu gösteriyor.

uriankhai

hep laf akşam internette laf çalışması yapıyor olmalı.

osman lüle

Fetö ile resimleri olan 7 vekil tekrar aday olacak.HA bakayım pensilvanya de onlara da.

Misafir

ASIL ELEŞTİRİLECEK KİŞİ SENSİN YA MERAL AKŞENERE LAF SÖYLEME ÖNCE KENDİN BİR AYNAYA BAK ÜLKÜCÜLER ARTIK SENİ SEVMİYOR

Misafir

fetöcü diyen Ak Mhpli trole bak

Misafir

He oldu AkMhpli vatandaş.

Misafir

yazdiklarimin arkasindayim,beni elestirenlerede demokrat birisi olarak sunu söyliyeyim,mhp den umdugunuzu bulamiyacaksiniz.

MHP

Meral senden daha erkek daha delikanlı.fani dünya seçimi için Attığın bu iftiraların hesabını öte dünyada vereceksin

MHP

Koltuk sevdan yüzünden gittin ak partiye Mhp yi peşkeş çektin.6 ay önce ak partiye fetocu diyordun Erdoğana küfürler ediyordun hırsızdan cb olmaz diyordun.

FA

ROLLER GÖREVLER PAYLAŞILMIŞ GİBİ; BAHÇELİ AKŞENERE, ERDOĞAN CHP YE SALDIRIP KAYBEDECEKLER GİBİ..

RİZELİ

SARAYBAHÇELİ SENİN ORDAN MANZARA İYİ GÖRÜNÜYOR DEĞİL Mİ. GÖZLÜKLERİNİ TAK GERÇEĞİ GÖR. SiYASİ MEVTA OLDU MHP HABERİN OLSUN.

karalök

Sahipleri ile birlikte defolup gidecek omurgasızlar.

Misafir

MHPliyim ama bu sefer bahçeliye oy vermeyeceğim diyen çakmalar siz asla MHP li olamazsınız olmadınızda haydeeee başka kapıya biz ÜLKÜCÜLER MİLLİYETÇİLER sonuna kadar partimizin yanındayız oylarımız CUMHUR İTTİFAKINA

Misafir

doğru söylüyorsun nasıl bir antlaşma yaptıkları ortaya çıkacak kendilerini nasıl kurtarmaya çalıştıkları ortaya çıkacak ne istedilerde vermedik dediğnde birşey anlamadığınız gibi o zamanda anlamayacaksınız çünkü anlamak için beyin lazım

Misafir

01:36 o yüzdenmi fetonun araştırılması için verilen önergeleri ortaklaşa redettiler tabi sizin seyrettiğiniz kanallarda okuduğunuz gazetelerde bunlar yazmıyor Allah herkesi eşit yaratır ama böyle akıl yoksunluğu sonradan kazanılır!!!

Ülkücü

Bu kobra bahçaliyi yiyecek

Misafir

Türkmen beyiymiş.Bırak bu boş lafları.Ne olduğu belli değil.