BIST 9.447
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.497,92

Bahçeli'den flaş Reina açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu, gündeminde Reina saldırısı vardı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 27 Adet Yorum
ahanda söyledim

bahçeli terör olaylarını ve hükümeti eleştirerek suç işlediğini biliyordur zannımça..

misafir

Sorumlusu kimdir ?? Başkanlığına destek verdiğin kişidir. Senin görevin de bizim adımıza hesap sormak, görevini yap.

Türk de biziz Kürt de biziz kime ne!?

Numan KURTULMUŞ'un Erbakancıların arasında, Süleyman SOYLU'nun Menderes ve Demirelciler arasında işi ve görevi neyse BAHÇALI'nın da Türkeşçiler içindeki görevi odur.

YARARSIZSINIZ

SÖZLERİNLE YAPTIKLARIN BAĞDAŞMIYOR,HEPSİNİDE OKUMADIM ZATEN.AMA HAL ÇARESİ SENDE DEĞİL O KESİN.ÖNCE PARTİYİ SENDEN KURTARIP SONRA ŞAHLANACAK MHP.

watndaş

o halle bu terör badiresi belası maalesef bir türlü atlatılamıyor. sıkı yönetim olsa tsk ağırlığını topyekün koymuş olsa sımsıkı bir denetim olsa, bunca elem verici terör saldırısı olmaz. bir taraftan terör saldırısı yaşıyoruz, bir taraftan Başkanlık diye tutturmuşuz beyhu de bir yol gidiyoruz. kardeşim önce şu lanet olası terörü çökertelim yok edelim..

Misafir

AYRI GAYRI DIYE YAZAN ARKADAS SANA ENIN ANLAYACAGIN DILEN CEVAP YAZDIM DA EDITÖR KARDES HERHLDE BIRAZ AGIR BULDU EMINIM SEN ANLAMISINDIR

Misafir

AYRI GAYRI DIYE YAZAN ARKADAS SANA ENIN ANLAYACAGIN DILEN CEVAP YAZDIM DA EDITÖR KARDES HERHLDE BIRAZ AGIR BULDU EMINIM SEN ANLAMISINDIR

Misafir

İşi gücü kuru sıkı bağırıp çağırmak kah gök kubbeyi indiriyor kah kökünü kazıyor ayar çekiyor bir da haki salı konuşmasına kadar, ne güzel meslek bulmuşlar iyi de para kazanıyorlar vurun milletin sırtına ölümü açlığı işsizliği fitneyi fesatı kendiniz de arada bir görünüp sonra zulanıza çekilin...

Misafir

BAKIN MEHEPELILER AKEPELILER BAHCELI ICIN ARKANDAYIZ!!!!! DIYORLAR YANI SIZLER DEGIL DE AKEPELILER BAHCELININ ARKASINDA!!!!! VALLA SIZ MEMNUNSANIZ BAHCELI MEMNUNSA ARKASINDA AKEPELILER VAR DIYE NE DIYELIM HER DAIM BIRBIRINIZIN ARKASINDA!!!DURUN DESTEK!!! VERIN!!!!

By Uyumsuz

İşleri güçleri millet düşmanlığı olanlar Sn Bahçelinin ne demek istediğini anlamaz. Milletin yanında olduğun sürece millette arkanda durmasını bilir Evellallah.

bir basit vatandaş

HEP DIŞ MİHRAKLAR, İÇ MİHRAKLAR LAFLARI EDECEĞİNİZE, BİRAZ KENDİ MİHRAKINIZA BİR BAKIN. NERELERDE HATA YAPTIK, YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ DİYE ÖZELEŞTİRİ YAPIN.

ihsan

ne anlattın şimdi...boş boş konuş...ona salla buna salla...sonrada ben hükümletin kuyruğu olmalıyım de...nasıl oraya geldin be adam...pes doğrusu..

Misafir

BU ÜLKE IKIYE AYRILDI BAHCELI AYIRIP BÖLENDE HALKI KIN VE NEFRET SÖYLEMINDEN SUCLU BULUNUP HAPIS YATMIS ZAT YARATTI VE HALA AYNI HALTI YANI SUCU ISLEMEYE DEVAM EDIYOR !!!!!!

Misafir

2001 YILINDA YANI ECEVIT DÖNEMINDE ÜLKE BATTI DENILIYORDU SEHIT YOKTU PKKNIN BELI KIRILMISTI DOLAR ISE 1.6 IDI TÜRKIYE UCU DENILEN SIMDIKI ZAMANDA TÜRKIYE DÜNYA GÖZÜNDE TEÖRÖR DESTEKCISI DOLAR 3.6 VEE HERGÜN ONLARCA SEHIT EEEEEE KIYASLAYIN BAKALIM HANGI DÖNEM DAHA IYIYDI NE DERSINIZ AKEPELILER

Misafir

ADAM GİBİ ADAMSIN BAHÇELİ.BİR AK PARTİLİ OLARAK ARKANDAYIZ.BAŞKANLIK GELDİĞİNDE BAŞKAN YARDIMCISI OLARAK GÖRMEK İSTERİZ.

Misafir

yilbasi bahanesi ile insanlar günaha bulasmasinmis öyle yazmis bir akepeli oldugu her halinden belli olan ama sormak lazim o akepeliye;EYYYY SEVGILI AKEPELI SEN CALSIN AMA IS YAPSIN DIYEREK EN BÜYÜK GÜNAHA GIRMIYORMUSUN??

YORUM

Bahçeli millete, ülkeye,Devlete sahip çıktıkça olayı hala parti olayı olarak algılayan elverişli aptallar sınıfı Bahçeli'ye saldırıyor...

MUSTAFA

OKUMAYA DEĞER BULMUYORUM.

ahmet

Ya havle değil. La havle dir. Öğren devlet bey öğren.

Misafir

traş.senden iyi berber olur.

Misafir

bahçeliden mekkenin fethinini anllamasını beklemek katırın doğurmasını beklemek gibi olur. mekkenin fethi kutlamalarının insanları yılbaşı bahanesiyle günaha batmamaları için kutlandığını bilmiyorsa cahil olan kendisidir .

fikret boduroğlu

sayın Bahçeli.ülkenin geldiği-getirildiği nokta ortada.soruları havaya değil,cevap almak için, desteklediğiniz iktidara-erk sahiplerine sormalısınız.belki cevapları vardır.vatandaş olarak bizim bir cevabımız yok.biz cevabımızı sandıkta vereceğiz.

pilot27

bravo başkan bir dogru var oda bu yılbaşı gecesi ölenlere oh diyenle silahı sıkan terörist arasında ne fark var ülkücü kendi mefatinden önce ülkenin topragının vatandaşının hakkını hukukunu koruyandır

can baba

gurup toplantısı dediği mhp mi yoksa akp mi? anlamadım da!

Misafir

Sivasta 37 masumu diri diri yakanların ülkesi burası, dini kendi gibi düşünmeyenleri yok etme aracı olarak görenlerin ülkesi.