BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,93
ALTIN 2.425,17

Bahçeli'den 'FETÖ'nün seçmen tuzağı' çıkışı! 'Uyarıyoruz'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "FETÖ'nün seçmen ayağını diri tutmak ve belirlenmiş adaylara yönlendirmek amacıyla hangi çalışmalar, hangi sinsi faaliyetler yapılıyor? FETÖ ile mücadeleyi savsaklamak, sulandırmak, söndürmek amacıyla gizli bir faaliyet olduğuyla ilgili biz milletimizi uyarıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 32 Adet Yorum
Misafir

Misafir 10:34 asize gore bir örgütün yada bir kişinin terör örgütü yada yandaş olduğu sizin çıkarlarını zaman göremi belirlenecek ne demek o gün öyleydi bu gün böyle...Siz ne yiyip ne içiyorsunuz da koskoca ülkeyi kendinize göre davranmaya zorluyorsunuz...

Misafir

yersen değil. Katil olmadan birine suçlu gibi davranamazsın. Ama katil birine de suçsuz gibi davranamazsın. Ne istedinizde dendiği zaman Fetö suç örgütü değildi. Ama şu an terörist bir örgüt. anlayabiliyosan

Misafir

Sahnelerde salya sümük ağlayıp ne istediniz de vermedik diyenlere tepki vermeyen bu zihniyet demokratik hakkı olana muhalefeti vatan hainliği ile suçluyor yersen...:)

sadık

chp ip partilerine bak fetö cüleri gör bahçeli açık

alper

sayın bahçeli sizin de fetodan kalır yanınız yok bunu biraz araştırıp okuyan herkes bilir. sizin amsterdamda hangi toplantılara katıldıgınızı, natonun kaçıncı adamı oldugunuzu bugun çoğu yerde yazmaz ama zamanı gelince yazacak. 2.bir fetoyu siz öreceksiniz bu ülkenin başına bunu bilenler iyi biliyor.

O.Ö

Kamu kurumlarının çoğunda dururlarken hala en iyi makamlara getirilirlerken.Hala bir sürü operasyon yapılırken , hepsi kripto vaziyette akp li geçinirken .Bunları temizleyecek olan fetöce görevden alınan ülkücü bürokratlardır en azından eski görevlerine geri getirin dediğimiz ve Mhp genel Merkezini mail yağmuruna tutmuşken , telefonlara çıkmayıp geri dönmezken. SENİN KILIN BİLE KIPIRDAMAZKEN bu seçimde % 3-5 oy alacaksın .Sonra yaa biz nerede hata yaptık deme.Sn.Bahçeli .SAÇMA SAPAN KARAR VE İCRAATLARINLA Mhp sayende bitti.Reise de zararın olacak.Bence şu anda çamura yatmaya çalışıyorsun.

Misafir

değeri açık ortada kuruş etmez kuruş.. MHP yi batırdı..

dpğrucu

Bahçeli..MHP seçmeni olarak bizde seni uyarıyoruz... gittiğin yol yol değil.. koltuk sevdan vatan sevdanın önüne geçti.. mhp yi bitirdin. seçmen sana küs..

Misafir

fetocunun kim oldugunu tum Turkiye biliyor.Salya sumuk agliyorlardi feto icin geri don diye tum Turkiye sahit...

misafir

AKP nin tetikçisi olmuşYakında göreceksiniz.Buda fetöcü çıkacak.Bunu kapatmak için telaşlanıp ona buna bulaşıyor.

Misafir

Hiç konuşma konuştukça batıyorsun

Misafir

Meclis'teki fetöcüleri kendisinden olduğu için ifşa edemeyenler siyasi menfaat uğruna muhalif oy kullanan vatandaşa iftira ediyor. Yazıklar olsun

Misafir

Kimi bitirdiğini, az sabret göreceksiniz 24 Haziran gecesi. El mi yaman yoksa Türkmen Bey'i mi yaman göreceğiz bakalım.

Misafir

fetöcü sırtlanlar bu memleketi sahipsiz mi sandınız oglum? 15 Temmuz'da onca tankla uçakla geldiniz de alamadınız bu memleketi. şimdi nah alırsınız.

Muharrem

Türkmen Beyi Devlet Bey helal olsun sana. Bu millet senin değerini anlıyor artık.

Misafir

TÜRKÜM;Gürcü değilim...

Misafir

Bekir Bozdağla,Berat Albayrağa iyi bak.

Misafir

mhp bitti akp yi bitirmeye çalışmakta giderayak akp yide yanında çökertecek galiba

Misafir

SEN KIRKI KONUŞ KIRKI. HANİ o ikiyi diğer ikinin yanına şettiydin de kırk olmuştu ha işte onu. NASILDI KIRK PÜSKEVİTÇİ AMCALAR SORUYORLar

hasan

fetöcü olupda işden def edilenler,tutuklananların yakınları iyi partide kümelendiler diye düşünüyorum. Syn.Bahçeli doğru söylüyor..

Vatandaş

Bahçeli adamsın, bu siteye tetikçi yorumcu dadanmış, seçime kadar görevli anlaşılan, bunlar ne milli nede yerli mandacı mankurt bunlar.

Misafir

mhp yok artık. biz anladık sen halen anlayamadın mı? sana gıcıklığına inadına Merale verecem

Misafir

Hukuksuzluk Rutubet gibi tüm Türkiyeye yayildi.

Misafir

Bahçeli akp yi bitirmek için kendini feda etti bence

Misafir

Hala konuşiyo ya sayen de m.h.p bitti ya ....görevin hala bitme di mi...