BIST 9.805
DOLAR 32,50
EURO 34,97
ALTIN 2.429,71

Bahçeli'den Canan Kaftancıoğlu açıklaması

MHP lideri Bahçeli, Kılıçdaroğlu’na çağrıda bulunarak, attığı tweetlerle olan olan ve hakkında terör soruşturması açılan CHP’nin yeni İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu’nu gözden geçirmesini istedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

bahçeli artık karizmayı çizdirdin sen

Misafir

Koskoca partiyi en son 40 milletvekiline kadar düşürdün,en son olarak da bitme noktasına getirdin... Sözde bildiğin politikada da bir hiçmişsin... Kalkmış askeri bir konu hakkında ahkam kesiyorsun! Sen ne anlarsın 105 lik obüsten!

ERDOĞAN YLMZ

2018 2 veya 3.ay gibi yapılacak kongreden çıkamayacağını anlayan Bahçelinin kaçış planına ayak uyduran iktidar:sizden ohal ile kaongrenin 2019 .2020 ye ertelenmesini isteyecek.görün bakın

Diyarbakır'da ORTAK mİTİNG

Türk-Kürt kardeştir. Cumhurbaşkanımız ile Bahçeli Diyarbakır'a beraber gidip kardeşlik havasını tüm dünaya'ya göstermelidirler.

acı kazık

Kürt düşmanlığımız felaketimiz olacak. Kardeşlik yalanı yatsıya kadar bile sürmedi. Kardeşiz deyip deyip tepelerine vuruyoruz, bu kürt düşmanlığı bizi şirke ve küfre götürüyor, farkında değiliz. Öbür tarafta nefsimize böylesi tatlı geldi deriz, acı kazığa otururuz.

vatan

hdp pkknın siyasi kanadıdır. chp ise pkknın don lastiği haline getirilmiştir. abdye biat etmiş bir chp ile karşı karşıyayız. savaşacağız partimizi geri alacağız vatanımıza armağan edeceğiz Atatürk bize bugünün geleceğini söylemişti

KALABALIK HİÇ FENA DEĞİLDİ!...

TOPLANAN KALABALIĞIN NE İÇİN OLDUĞU ANLAŞILDI, HADİSE VE MURAT BOZ İÇİNMİŞ.

alperen

artık herkes safını ortaya koydu.milli ve yerli olanlar ile hem bu topraklara hem dinimize hem de kültürümüze yabancı olanlar saftalarını belli etti.100 yıl önce içimize ektikleri bu yabancı tohumlar büyüdü fidan ağaç oldu.bu millet bu ağaçları artık biçmeye yakmaya başladı..bahçeli ve erdoğan ölümüne arkanızdayız.binlerce yılllık davamızı ikiniz omuzladınız.bizde sizi yarı yolda bırakmayacağız.ÖLÜMÜNE..

İzmir

CHP yi zaten Halk biliyor inananda yok ama bir kesim ne yaparsa yapsın oy veriyor sebebi pisikolojik, CHP ye artık chp liler bile inanmıyor, Ayrıca bazıları MHP yi bölemedi şimdi intikam peşinde .

Misafir

yakında imralıdaki şerefsizi savunacak, MHP liler ne oluyor neden susuyorsunuz

  • 1