BIST 9.809
DOLAR 32,53
EURO 35,00
ALTIN 2.431,42

Bahçeli isim vermeden Bülent Arınç'ı topa tuttu!

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, isim vermeden Bülent Arınç'ı eleştirerek "MHP'nin milliyetçilik anlayışına itirazları varmış, bunlar gelsinler de dertlerini külahıma anlatsınlar." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
E . Seyman

Mahalle agzi resmen .

Misafir

MHP.YE KAYYUM ATANSA DAHADA İYİ OLUR BAHÇELİ BENİ KANSER EDECEK KONUŞMALARI İLE

katıl kurtul

ARINÇ'ı hiç sevmem ama doğru söylemiş. AKP AKP gibi MHP MHP gibi olmalı. Ama MHP illede AKP'den ayrımam diyor. o zaman 2 aynı partiye ne gerek var. Gidin AKP'ye katılın.

Misafir

bahçeli,son formülü olan;ittifak yapacak partilerin seçmenleri birden fazla partiye birden mühür basılmasını istiyor.o zaman oylar geçersiz olmuyor mu bahçeli?madem mhp nin seçim barajı yok,ne diye kıvranıp duruyorsun bahçeli?yok hülle,yok itifak edecek partilerin hepsine mühür basılsın.seçim barajından korkusu olmayan parti,böyle saçmalıklar peşinde koşar mı?

cem

bu bahcelinin butun konusmalarina bakin hep ona buna saldirma hic devlet millet adina üretmis oldugu bir siyseti yok ileriyi göremeyen biri ve böyle oy alabiliyor tuhaf bir durum bunuda lider diye orda tutuyolarya

misafir

AKP Bahçeliyle gurur duyuyor,MHP sizinle rezil oluyor.

Misafir

bahçeli de külah mı kaldı?bahçeli nin külahına, kiralık tekeler işedi.

soruyorum

ne oldu bahçeli? bak işte bunlar milliyetçiliği ayaklar altına almaya devam ediyor! sen desteğe devam koltukta kalmak için akp ye desteğe devam ama bu şekilde sana ne gerek, partine ne gerek var madem akp var!

Misafir

BU ADAMI HALA DINLEYEN VAR MI YA.....

Misafir

ARINÇ DOĞRU SÖYLÜYOR. DEVLET BAHÇELİ TAYYİBİN KAPISINDA İBRİKÇİSİ OLMUŞ

ASDE

EEE BU KAFALARLA İŞBİRLİĞİ YAPAN KİM SEEEN. NİYE KOLTUK İÇİN. YAAAA

Misafir

Arınç efendi, MHP nin bir sonraki seçimde meclise girebilmesi için tek umudu akp kapısını kapatırsa bahçeli de böyle küplere biner işte

  • 1