BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,76
ALTIN 2.491,02

Bahçeli gazetecilere isim isim teşekkür etti! İftiralarınızı unutmayacağız...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gazeteci, yazar ve anket şirketi sahiplerinin olduğu bir liste ile 'Teşekkür' başlığıyla bir mesaj yayımladı. Mesajda, isim isim verilen listedeki kişiler, MHP'ye iftira ile suçlandı ve "Yaptıklarını, yazdıklarını, yorumlarını hiç unutmayacağız" denildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 40 Adet Yorum
Misafir

zorunamı gitti gınalı

Misafir

zoruna mı gitti gardaş zoruna

Misafir

gidip sizin gibi hdpkk'ya destek olmadı, şeref ve haysiyet yoksunu herif

erol yilmaz

Kutuplastirmaya.devam.dun Cem kucuk bir liste yayimladi bugun devlet bahceli.bakalim yarin kim yayimlayacak.zaman öç alma zamani diye gorenler kutiplastirmaya devam.ediyor.28 subatta sozde fislemelerden yakinanlar dimdi fislemenin alasini yapiyorlar.yapsinlar bakalim elbet bir gun devran doner.bu devrani bu dunyada gormezsek elbette ALLAH huzurunda odesiriz

MİSAFİR

bahçeci iktidarmı oldu anlayamadımmmm?

Misafir

yaşar okuyanın söylediklerini yanlış anlamışsın.kelimeleri tane tane anlayarak oku.yaşar okuyan dediki,bahçeli ve partisi seçime tek başına girsin ,bahçelide aday olsun tek başına barajı aşamaz dedi.netice ne oldu.MHP ve bahçeli AKP ye kuyruk oldu.öyle değilmi.

Misafir

Y. okuyan anırdı affedildi. Zaman eşşeklerle uğraşacak zaman değil. Şimdi sıra emin coolaşanda. onunda taksim meydanında anırmasını milyonlarca insan bekliyor.

misafir

ey bahçeli.el etek öperek,evvelki söylediklerini unutarak saraya girdin.birtarafta destici destiden su dökerek,sende peşkir tutarak padişaha abdest aldırırsınız.

erol yilmaz

42 yillik Mhp li 1 yillik İYİ parti biri olarak devlet baheliyi kutlayamiyorum.gecmiste uzerine ip attigi erdogan tarafi dan zurrriyetsiz diye agira lafa marus kalmasina ragmen nedense bunu.kensisine soykeyen rte yi bu listeye ekleyememis.ayrica bu listedekilere muhtemelen yakin zamanda ya ergenekoncu yada fetocu diye etiket vurup susturmaya calisirlar

Sokağın sesi

MHP yüzde on barajını geçsin Ankara'nın göbeğinde eşşek gibi anıracağım diyen Yaşar Okuyan'ı niye liste dışında tuttunuz, aydın geçinen solcu tayfanın MHP düşmanlığını zaten biliyorduk da kendilerine eski ülkücü yaftası yakıştıranlara çok büyük kapak olsun.

salhor

İSNAT değil muhterem Bahçeli, İSNÂD... Bu kelimeyi kimin yazmış olabileceğini tahmin ediyorum. Vur ona tekmeyi lütfen!

Z.z.

Onun soyunu Bilmem ama "misafir"in soyunun soysuzluğa dayandığı kesin gibi.

Misafir

Sende adını net yaz senide listeye ekleyelim.

Misafir

Hakikaten basitmişsin...

Misafir

Bu adam da 3.5 millet vekili artırdı diye havalara girdi...

Misafir

Sayın Bahçeli gerçek vatansever ve ciddi bir devlet adamıdır. Mühim olan vatansa gerisi teferruattır tosunum.

Misafir

Vatan parçalanma, iç savaşın sınırına gelmiş sen hala kör döğüşü peşindesin be adam.

Misafir

Basit vatandaş saçmalamışsın. İP ye gidenler pişman, gerçek ülkücü satmaz, şahsi menfaat gözetmez, ihanet etmez, ÇAKMALARA SÖZÜM YOK.

Misafir

O isimleri geçen isimler aynı zamanda muhafazakar düsmanıdır ,bunların çoğu sol ideoloji yi savunurlar !

Abanoz

Bunların içinde ülkücü kökenden gelme Agah Oktay Güner, Namık Kemal Zeybek, Sebahattin Önkibar, Aslan Bulut Sözcü ve Halk TV mevzisinden belden aşağı atışlar yapıyordunuz ya. Şimdi saldırı sırası Bahçeli'de. Adam sizin gibi belden aşağı değil direk kafaya atış yapıyor.Utanma, arlanma, edep kalkanınızda yok. Kendinizi nasıl savunacaksınız bakalım.

Misafir

Recep Tayyip Erdoğan'ın soyu nereye dayanıyor acaba?

bir basit vatandaş

Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar. İsim vererek hedef göstermesi bile yanlış. MHP ileride AKP nin içerisinde eriyecek, yutulacak. AKP nin elini eteğini öperek, kimliğini kaybediyor.

misafair

bu isimlerin önce ve şimdi bulundukları yere baktığımızda truva atları gibi duruyorlar.

Misafir

ZİRA UNURMAYACAĞIZ DERKEN KİŞİLİĞİNİ ELE VERİYOR.

Ülkücü

Nerde bu ip borazanları, sesleri çıkmıyo, benim bir komşu var onuda görmedim 2 gündür :-), bana atıp tutuyorlardı sen gerçek ülkücü olamassın diye. Gerçek ülkücü satmaz davasını. Bakın şimdi başsız kaldınız mecliste. Seçimden öncede demiştim, tekrarlıyorum. Pişman olup samimi ve ihlaslı bir şekilde tövbe eden her kardeşimize kapımız açık, yol yakınken dönün.