BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.430,48

Bahçeli eline kağıt kalem alıp Nazlı Çelik'e seçim formülünü anlattı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli seçimlerdeki olası bir ittifaka 'Cumhur İttifakı' adını verdi. Bahçeli, seçim ittifakına ilişkin formülünü eline kağıt kalem alarak Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik'e anlattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
pala

iyice bunadı...iyi bir lider lazım partiye

VİDEO İZLEYİN....

BAHÇELİNİN YÜZDE KIRK VİDEOSUNU İZLEMEDEN YORUM YAZMAYIN.

xtr

Türkiyede son 2 senedir siyasete aslında sn Bahçeli ayar veriyor; ve hatta ne olacağına bile karar veriyor. AKP ise ses çıkarmadan onaylıyor. Bu net.

Misafir

CHP ye belgeleri basına neden vermiyorsun diye eleştirdiniz, CHP tam da belgeleri açıklarken CNN vs. açıklamanın başını verdi tak diye kesti yayını, artık patronlarına ne talimat geldi ise, bu bile ortada bir şeyler olduğunun ispatıdır, zaten yandaş basın belgelerin doğruluğunun peşine düşmek yerine ağız birliği edip chp yi vatana zarar vermekle suçlamaktadırlar çünkü o belgelerin failleri hiç suçlu değiller, vatana hiç zarar vermiyorlar değil mi, vicdanlarımız öyle bir yozlaşmış ki diyecek hiç bir şey yok aslında

Misafir

bu bahçelinin tek derdi MHP barajı aşsın meclise girsin, memleket falan umrunda değil baksana, sırf bunun için daha dün herkesten çok ve en şiddetli şekilde eleştirdiği akpartiye başkanlığa RTE ye nasıl da yanaşıyor, yazık ki ne yazık

RÜYADAN UYANIN...

GECE ÜSTÜ AÇIK KALIP ÜŞÜTENLERİN ALDIĞI NEFES KADAR KİTAP OKUYAN BİR KİŞİ OLARAK GÖREVİMİZ İNSANLARI RÜYADAN UYANDIRMAKTIR.

Vatandaş

Kılıçdaroğlu AKP ye vurdukça Sesi Bahçeli'den geliyor.

proplem çözülmez diyen zat.

gece yatarken üstünü iyi ört. malum kış mevsimindeyiz.saçma sapan rüyalar görüyorsun. mhp nin baraj altı kalmasımümkün değil bir akpli olarak cumhurbaskanlığında reise milletekilliğinde mhy oy vereceğiz...

fikret boduroğlu

ne ittifakı,.baraj kalksın.baraj olmasın.milletin iradesi meclise tam yansısın.mevcut baraj sistemi millet iradesinin yok varsayılması,milletin vermediğinin alınması diğer ifade ile hırsızlığın kılıfıdır.cumhurbaşkanlığı seçiminde de kim kime oy veriyorsa versin,ikiaday kalınca millet verdiği oyla ittifakı sağlar.ittifak düzenlemeleri arayışı millete saygısızlıktır.

PROPLEM ÇÖZÜLEMEZ...

BAHÇELİNİN OYUNUN YÜZDE İKİYE DÜŞTÜĞÜNE GÖRE PLAN YAPILMALI.DİĞER FORMÜLLER BOŞA ÇIKAR.OSMANİYE DE BİLE BARAJ SORUNU ÇIKACAKTIR.SANIRIM BAHÇELİ KEMALE ERDİ.

Misafir

Sayın Bahçeli, bizimde anlayacağımız dilden, yani Bilal`e anlatıyormuş gibi anlatsan olmazmı Allah aşkına.

ASDE

BAHÇELİ UĞRAŞIP DURMA MHP Yİ AKP YE İLHAK ET KURTUL BAŞKA ÇAREN YOK. NE YAPSAN ÇÖKMÜŞSÜN

Hakkı ARAR

Eğer Devlet Bahçeli planlar yapıyor, yazıyor çiziyorsa ve buna da değer veriyorlarsa vah AKP vah!

Misafir

akp mhp nin ayak oyunlarına alet oluyor

Misafir

Anlattıklarını kendinden başka anlayan yok. Belliki zeka yaşı acaip derecede yüksekki anlattıkları milletin anlam seviyesinin çok üzerinde. Millet beni anlamaz diyerek ne başbakan oldu nede koalisyon ortağı. Acaip dercede akıllı bir zat-ı muhterem.

Misafir

ELİNİZ MAHKUM ALDIĞINIZ RÜŞVETLERE ORTAK VAR

ADALET

ÇOK KOMİKSİN BAHÇELİ BARAJ ALTINDA KALACAKLARI İÇİN ŞİMDİDEN ÖNLEM ALIYORLAR YANİ BUNCA YALANA DOLANA RÜŞVETE ORTAK OLACAKSIN E TABİ BİR BAKAN 40,50 MİLYON DOLARR RÜŞVET ALIRSA BUNA ORTAK OLMAK İSTERLER ÇOK KOMİK

Adalet

Ak parti milletvekili devlet bahçeli MHP sen hesap soracağız dedi

akın

Senin saçma sapan çizimlerine mi kaldı Akparti.

  • 1