BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.433,10

Bahçeli: '2019'da Türkiye'de üçüncü bir dönem başlayacak'

OSMANİYE’de yapımı tamamlanan Masal Park'ın açılış töreninde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "2019'da Türkiye'de üçüncü bir dönem başlayacak" ifadelerini kullandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 35 Adet Yorum
Turgut Şentürk

Bu dönemle birlikte ülkemde 80 yıldır oluşturulan bataklığı kurutun artık. Bu bataklık fitnenin ve terörün merkezidir. Fitne ve terör burda doğar, burda beslenir ve burda büyür. Adı belli yeri belli hücreleri bellidir.

ŞİMDİ KONUŞ....

ÜLKÜCÜLER SÜRÜLÜR İKEN HİÇ SESİN ÇIKMADI BAHÇELİ!...

Misafir

aynen ole oldu egercekleri gorun iste. Koltuk sevdasi bunu yapiyor,

Misafir

buda ortak dikta işte :)

Hakkı BULUR

Ben parlamenter demokrasiden yanayım. Kararlarda meşveret yani ortak akıl şart. Diktaya karşıyım.

ali yılma

akp ile birleş artık mhp yi bitirdin

Misafir

'Faşizme muhalefet sığ ve donuk, ürkek bir legalizmle olmaz''Tarihin öğrettiği hakikat şudur: Faşizme muhalefet sığ ve donuk, ürkek bir legalizmle olmaz. Faşizm sığ, ürkek ve donuk legalizme önce güler, sonra da onu hışımla ezer geçer. 'OHAL'i kaldırın' demek, ciğerci dükkanında ciğerlere dalmış bir kediye 'ne olursun yeme' demekle eşdeğerdir.''

Turgut Şentürk

Siz varsınız Sn Cumhurbaşkanımız var bizler mutlu ve huzurluyuz. Siz varsınız Sn Cumhurbaşkanımız var hainler, teröristlerin uykuları kaçıyor.

Turgut Şentürk

Siz varsınız, Sn Cumhurbaşkanımız var çok şükür. Sizler varsınız Müslüman Türk milletine gam yok, tasa yok, keder yok.

Turgut Şentürk

Yolumuz yolunuz, amacınız amacımızdır. Yolunuz açık olsun.

MİSAFİR

SAYIN BAHÇELİ FARKINDA DEĞİL ..ASLINDA 3.CÜ DÖNEM BAŞLIYALI ÇOK OLDU ..BU SAYIN BAHÇELİNİN ÇÖKÜŞ DÖNEMİ ..VE 2019 SEÇİMİNDE RESMEN GÖRECEK BUNU ..MHP ..Yİ BİTİRDİ VE SON ÇIRPINIŞLARI OYNUYOR BANA GÖRE..

Misafir

akp mhp artık oy yok unutun gitsin emeklilere care olmazsanızda oy yok

Misafir

zamanında konuştuklarını nereye sakladın unuttun galiba

Misafir

İŞPORTAYA DÜŞMÜŞSÜN LAFLARINI UNUTMADIK SENİN.SİYASETİN NASIL BİR ŞEY OLDUĞUNU HERKES GÖRÜYOR VE BİLİYOR ARTIK.BİZE DELİKANLI SİYASETÇİLER LAZIM.DÜN SÖYLEDİĞİNİ BUGÜN İNKAR EDEN DEĞİL.

Misafir

Ne yani Amerikanın İsrailin ve onu destekleyenlerin yanında mı olsaydı , sizin milliyetçilik anlayışınız bumu . bundan sonra kim Ülkesinin yanında değilse yazıklar olsun

Misafir

Sayın Devlet Bahçeli sizler ve Milliyetçiler bu ülke için gerçek değerlersiniz. Size laf edenler bırakın terörist cenazelerinde gözyaşı döksün, bu halk onları değil sizlerin vatanseverliğini konuşacaktır.

Mustafa

Sayın bahçeli sen baskan ol akp seni desteklesin yemin ederim oyum ozaman sana. Bırak artık kurtul bu durumdan sayın bahçeli

deniz

akıllı adam ve vatan sevgisi olan, milliyetçiliğin temsili. teşekkürler ülkemi düşünen herkese...

Misafir

Milletine ve milli iradeye sahip çıkmanın adı size göre yandaşlık ise; sizler vatanDaş olmak ve milli birliktelik ruhunun mana ve önemini kavrayamamışsınız demektir. Siyasi partilerin ülke hizmetinden ziyade bir lig havasında rekabetini bekliyor ve istiyor iseniz; bunun, ülkeye fayda değil devletin bekasına zarar vermekten öteye geçemeceğini algılayamamışsınız demektir. FARKEDİN artık, sn. Devlet Bahçeli ve sn. R. Tayyip Erdoğan ' ın fikir ve eylem birlikteliği bu ülkeye cihan hakimiyeti getirecektir. Camdan bakarken kire değil manzaraya bakmayı ne zaman öğrenirsiniz bilemem. Yada düzelteyim akıl hocalarınız size bunu ne zaman öğretirler bilemiyorum.

İNCİ

Sn. Bahçeli siyasi ve şahsi çıkar peşinde olmadığını, şu anda ülkemizin bekası ve milletimizin geleceğini düşündüğünü göstermiştir.Kendisini tebrik ediyorum.Helal olsun diyorum.

Devlet adamı

Helal olsun milli ve yerli olmak bu işte

TTTTTTTT

Eceli gelen tilki dağda kurt ararmış. İşte bozkurtlar burada DİYOR BAHÇELİ, BAHÇELİNİN BU SÖYLEMİ BAHÇELİYİ BİTİR Dİ. HEM PARTİSİNE HEM DE ÜLKÜCÜ CAMİAYA İHANET EDEN BİRİNİN AYAKTA KALMASI MÜMKÜN MÜ. BOZKURTLARIN YÜZDE YETMİŞİ ONU TERK ETTİ UMARIM KALANI DA TERK EDECEKTİR.

Bohcali

Bohcali stepne ne diyooor gene? Insan kendini bu kadar rezil eder mi yahu..

IYI olacak IYI

2019da inşallah herşey IYI olacak. Bu artık kaçınılmaz. Ülkenin bekası için.

Boşş laflarr.yalan sözlerr.

Nooldu da döndünüz!!!,Kafkanın dönüşümü gibi bir şey,sözlerinizin kıymeti habiyesi yoktur,Bir partiyi yokettiniz.