BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,96
ALTIN 2.435,32

Bağış CHP'ye o manşetle posta koydu

Avrupa Birliği eski Bakanı Egemen Bağış, CHP'nin Meclis'te kabul edilen yeni anayasa teklifinde yer alan partili cumhurbaşkanı düzenlemesine bir dönem DP'nin yayın organı haline gelen Son Posta'nın manşetiyle cevap verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
OKLAVA

Bu egemen denen adam bu milletin içerisine sızmış kimliği belirsiz bir şahıs olmalıki yediği naneleri unutturmaya çabalıyor.

Fikirtepeli Fikrinin Fikri

Müflis esnaf eski defterleri karıştırırmış. Ayrıca Ortaçağda partili başkanlık varmış.

renk

bozuk saat dıyorsun da sen o bozuk satten daha bozuksun sen önce aklan ondan sonra konuş

NE BU CEHALET

KEŞKE İNÖNÜ GİBİ OLUNABİLSE 2. DÜNYA SAVAŞINA GİRSEYDİK ŞİMDİ NEREDEYDİK KİMBİLİR AMA TARİHİ BİRAZCIK BİLMEK GEREK,CUMHURİYETİ KURAN KADROYA KURBAN OLUN SİZ.

Hayrettir

Vaay Egemen konuştu!!makaracılık bitti mi?

İŞİNE BAK

EGEMEN DAHA SALLADIĞIN AYETLER,BAKARA MAKARALAR UNUTULMADI NE YÜZLE KONUŞUYORSUN Kİ, AFOROZ EDİLMEN GEREKİRDİ,DİNLE ALAY EDEN ADAMSIN SEN,

oguzhan

O zamanlar, ISMET INÖNÜ Beyin zamaninda Türkiyede demoktrasi yoktuki....belki oyüzden chpli öyle karsi Baskanliga,Tayyip beyin INÖNÜ gibi olmasindan korkuyordur

fikret boduroğlu

tek parti döneminde aynı zaman da genel başkan da olan partili cumhurbaşkanı olabilir,çok partili yaşamda olmaması lazım.cumhurbaşkanı devletin ve cumhurun başıdır.kuvvetler arasındaki dengeleri kurmak,ettiği yemine sadık kalarak tarafsız olmak ve toplumu kucaklamak,toplumsalbarış,ve uzlaşmaya zemin hazırlamalı,toplumsal kutuplaşmayı tetiklememelidir..bunlar olmasa darbe olur.1960 darbesi ,siyasi iktidar -cumhurbaşkanı bunları sağlayamadığı,toplumsal muhalefeti dikkate almadığı için oldu.

bekir

hirsiz ne demis kimin umurunda.insan once kendine bakip oyle yorum yazar.seni akp akladiya onunda bir gun gelir hesabi sorulur ey hirsizlar tayfasi.

Misafir

Bu hala mı konusabiliyor ya hayret ki hayret....

mmmmm

Hadi ordan, çaldığın çırptığın paraların hesabını ver önce.

kenan berem

internet haber ...bugün başkanlık isteyen rte ve devlet bahçelinin daha önce başkanlık için neler dediğinide yazsanız keşke..

Misafir

Bakara-Makara demeye devam ediyor hala.

Farklı Bakış

Duran saat bile günde iki kere doğruyu gösterir. Ama BAĞIŞ BİR KERE BİLE DOĞRUYU GÖREMİYOR. 1946 YILINDA ÜLKEDE KAÇ PARTİ VARDI. DP DÖNEMİNDE celal Bayar'ın bastonundaki DP amblemi neden sorun olmuştu BOŞ GEZECEĞİNE BİR DE BUNU ARAŞTIRSA

misafir

bu milleti aptal yerine koyan zihniyet yaşamamalı bunları toprak bile kabul etmeycektir

Misafir

80 sene öncesininyanlışlarına höykünmek de neyin nesi!

Misafir

Hersey birtarafa da, bu adamin isi gücü yok ta , arsivlerimi arastiriyor?!!

temel

posta koyana bakin,,hirsiz ve dine hakaret etmis biri,bunu da haber olarak veriyorsunuz...

halim

partili CB iyi bir şey olsaydı. neden her zaman tek adamlıgı reddediyordunuz.

Misafir

sayın Bağış... iki yanlış bir doğru etmez! İnönü'nün CHP nin başkanlığına Cumhurbaşkanı olarak seçilmesinin doğru olduğunu kim söyledi? CHP de aynı yanlış yapmıştır desen ya...

  • 1