BIST 9.566
DOLAR 32,47
EURO 34,55
ALTIN 2.472,61

Bağdat ile Kürt savaşı mı çıkıyor? Flaş gelişmeler var

KUZEY Irak Kürt yönetiminin 25 Eylül'de yapacağı referandum savaş çanlarını çaldırıyor. Mesud Barzani 'Her bir Kürt savaşmaya hazır' açıklaması yaparken Bağdat yönetimi de Barzani'ye resti çekti. Bölgede sıcak gelişmeler yaşanıyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Misafir

Sünni Kürt olan Barzani şu an hedefte. İsrail ile bağlantısı haber edilip etrafındaki Sünni destekleri kesme harekatı ve Irak ile çatıştırıp bertaraf edilmesi planlanıyor. Meydan haçlı ve İsrail destekli PKK, YPG ve PYD'ye bırakılacak. Nihai hedef İsrail'in geleceğini sağlamlaştırmak.

s.s

Irak ile Kürtler savaşır. Irak zaten dibe vurmuş durumda. Topraklarını da kaybetmek istemeyeceklerdir. Savaşacaklardır. Belki de son yılların en büyük savaşı ve ölümleri olacaktır. Ama İsrail işin içine girerse bu savaşlarda insanlık suçu işlemeleri muhtemel ! Çünkü soykırımdan dolayı kendilerinin büyük acıları ve kinleri var insanlığa karşı. Ha böyle durumda da Türkiye Türkmenlere destek verirse görün siz gümbürtüyü. Kaldı ki silah yardımı yapacağız Türkmenlere. Öyle görünüyor.

misafir

hadi inş savaş çıkar aralarında ,hainlerin değil tabi ki bağdatın tarafındayız

Misafir

İRAN VE TÜRKİYE BU OLAYDA IRAK MECLİSİNİN ARKASINDA OLMALIDIR.

misafir

ırak başbakanı bu plan terörist ülke abd nin planı olduğunu biliyor .yoksa çapulcu barzanini böyle gözü kara karar alması mümkün değil ama terörist ülke abd kendi konuşmuyor ortadoğudaki köpeğini israilden peş peşe açıklamalar geliyor .türk devletinin yapacağı tek hamle esadla anlaşıp akdenize açılan kolidorun kapatılması.türkiyenin sınırında güvenli bölge oluşturmasına teröris ülke abd neden karşı çıktığı belli oluyor.

A.L

İSRAİL ÜLKELERİ BÖLÜP KUTSAL TOPRAKLARA GİDİYOR. ALET OLMAYALIM.

ihsan

bağdatın yapması gereken telefar işi bitti orduyu peşmerge üstüne göndersin bitirsin işi

mehmet

Kesinlikle bağdata destek verelim. savaş halinde Sınırdan bize sığınacak peşmergeyi sınırdan kabul etmeyelim.

Yaşar Alptekin

Türkiye Ankara antlaşmasından ve BM kararlarından doğan haklarına dayanarak Kerkük ve Musula girmelidir.

BOZKURT

AKLI SELİN KÜRTLER UYANMALI ARTIK, İSRAİL BAĞIMSIZ KÜRT DEVLETİNİ DESTEKLEYEREK MÜSLÜMAN ÜLKELERİN PARÇALANMASI İÇİN HER TÜRLÜ ÇABAYI GÖSTERİYOR, YOK ETMEK İÇİN ÖNCE BÖLMEK GEREKİYOR, ŞU ANDA BU YAPILMAK İSTENİYOR, ŞU ANDA ÖNLEMEK LAZIM SONRA EYVAH PARA ETMEZ, VEBALİ AĞIR OLUR

Ferhat

Kürtler Bu Statukocu Hastalikli Anlayislarla yasamak Zorundami ya Dunyanin En problemli 4 ulkesi Türkiye Iran irak Suriye deyilmi Pekiyi Bu Problemli hastalikli Statukocu Anlayisla niye Kürtler yasasinki

MİSAFİR SADIÇ

MİSAFİR İSRAİL YEM YAPIYOR KÜRTLERİ BÜTÜN KÜRTLER UYANDI AMA BAAZILARI SENİN GİBİ İSRAİLİN ATTIĞI ZOKAYI YUTMUŞ DURUMDA İSRAİLLİ BAKAN AÇIKÇA SÖYLEDİ İSRAİLİN VE BATININ MENFAATİNEDİR DİYOR KÜRTLER NE OLUYOR BU DURUMDA SADECE FİGÜRAN HERKEZ ANLADI BUNU UYAN ARTIK FİLİSTİNİDE BÖYLE HAM YAPTILAR FİLİSTİN HARİTASINDAKİ DEĞİŞİM İ ARAŞTIR OYUNU ANLARSIN

mahmut demirkollllu

golan efendi Türkiyeyi ve türkleri tanıyamamış.hiç bir kuvvet ülkemizden 1 cm2 yer alamaz.hainler geçmişte de alırız diye anırmnışlar ama hava almışlar.Gerektiğinde sözde kürdistan bölgesi ve bölücü hainler yer ile yeksan olurlar..kaşınanı kaşımaktan çekinmeyiz.. .barzani de aklı varsa emellerinden vaz geçsin.pişman ederiz .

Misafir

Benim anlamadigim su; Turkmeneli Kerkuk diyorlar. Kerkuk belediyesini turkmenler mi kazandi. Belediye baskani Barzani tarafindan içeri alindi yerine kayyum mu atandi haberimiz yok. Yok efendim Irak anayasasina aykiri imis. Boylesi referandumlar mesruiyetini anayasalardan almazlar ki. Zaten referandumun asil amaci Irak anayasasinin disina çikmaktir. Velhasili mesele kurdun hak sahibi olmasi olunca herkes bir utanmazlik çabasi içerisine giriyor.

urankay

islam düşmanlarına arkanı dayayıp türke laga luga yaparmısın al sana bela kim dost kim degilmiş iyi belle gerçi sizinde derdiniz türkler haydi rast gele.

İYİDE

ONLAR İSRAİLLİ AMEREKE Lİ EFENDİLERİNİN EMRİNDEN ÇIKAMAZ BİTARAFLARINI DAYAMIŞLAR EFENDİLERİNE

  • 1