BIST 9.059
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,31

Baba dehşeti! Oğlu ile bir olup kızına kurşun yağdırdı

KIRKLARELİ’nde Abdülkadir Y., oğlu Abdülvahap Y. ile birlikte kızı Tuğba Y. ve 2 yıldır nikahsız yaşadığı Caner Atlı’nın evini kurşun yağmuruna tuttu. Tuğba Y. ve Caner Atlı feci şekilde can verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
ahmet

belki imam nikahı yapmışlardır. değilse bile ahirette evlilikmdışı ilişki günahının cezasını çekerler.. baba ise katil olduğu için ebediyyen cehhennemde kalır..

KAŞGARLI MAHMUT

EYYYYYYYYYYYYY BU ÜLKEYİ YÖNETEN ZİHNİYET BİRİNCİSİ ÖNCE 2684 SAYILI YILI YASA (TAMDA BİLEMİYORUM) YANİ AİLEYİ KORUMA KANUNU İKİNCİSİDE ŞU ZİNAYI YASAKLA KARDEŞİM. YANLIŞ KARDEŞİM YANLIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ NE DEMEK YAAAA BABA DEHŞETİ NAPSAYDI YANİ BABA KERHANECİLER GİBİ SİNEYEMİ ÇEKSEYDİ. ULAN BU MİLLETİN İYİCE GAZINI ALDILAR. YA NE DEMEK İKİ YILDIR NİKAHSIZ YAŞAMAK BEYLERRR HİÇÇÇ KİMSE KUSURA BAKMASIN BU EVLİLİLK MÜESSESELERİNİ İYİCE KİRLETTİLER UMUMHANEMELERE DÖNDÜLER KARDEŞİM BİZLER NASIL MÜSLÜMANIZ. BANA GÖRE DÖRT KİŞİ ÖLMÜŞTÜR İKİSİ MEZAR DAMINA İKİSİ MAPUS DAMINA GİTMİŞLERDİR. HERŞEYDEN ÖNCE ALLAH BABA VE OĞULA YARDIM ETSİN VE RABBIM KİMSEYE VERMESİN.

N TEKDEMİR

BİR BABA;HER NE OLURSA OLSUN ÇOCUKLARINA KIYMA MALIDIR.BELKİ HATA YAPMIŞTIR AMA SONUÇTA EVLADINIZDIR.BABALAR ÇOCUKLARINI KÖLE OLARAK GÖRMEMELİDİR.

  • 1