BIST 9.089
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,67

Aytaç Durak'tan son dakika hamlesi!

Adana'da seçim hesapları karışıyor! Aytaç Durak, başvurunun bitimine dakikalar kala bağımsız olarak seçimlere gireceğini açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 37 Adet Yorum
Yumurtalıklı

Arkadaşlar bilip bilmeden konuşmayın milletin ağzı torba değil ki bükesinnn eğer adam suçlu olsaydı şu an seçimlere oyunu katmak yerine içerde rtesbih çekiyor olurdu..... yediyse yedi siz de geçin başa yermisiniz yemezmisiniz bir görün bakalım

murat1

yaptıkların ortada Aytaç Durak Adana Halkına ne vaatte bulunacaksın. Gelin beraber ceplerimizi dolduralımmı diceksin....

zafer

Aytaç Durak Ayakta duramıyorsun Adana'yımı yönetecen

adanalı01

Bu yaştan sonra napcan adaylığı git evine namazını kıl, helallik iste öbür taraf için çaba sarfet birazda.

Nihal1978

Adana halkı her şeyin farkında Aytaç durağın bağımsızlıktan aday olduğunu duyan bebeler bile gülüyor. Kendine daha fazla güldürmeden vazgeç sandığa 1 oyla gidersin artık.

kerim001

seksenine merdiven dayamışsın öbür taraf için çaba göster birazda Aytaç bey Adana'ya başka lider lazım en baştan işsizliğe çözüm getiren, Adanayı geri planda tutacak değil ileriye taşıyacak, özü sözü bir aday lazım. 25 yıldır yaptıkların ortada bunları yapmayacağında. Adanadan oy yok sana

nazlı can

Allah aşkına sayın durak, görevinin başındayken hangi hizmetlerde bulundun? aileni etrafını doyurmaktan başka bişe yapmadın ki

vatandaş

aytaç dede başkan iken belediyenin tüm imkanlarını kendi seçim çalışmalarına seferber edip maalesef insanların gözünü boyadı. bu sefer yemez ama...

zerda türkmen

aytaç bey sen artık bırak adana büyük şehir başkanı bizim köyde muhtar olamazsın.Nedir bu hırs neyin çabası konuşmaya takatın yokken belediye başkan adayı olmak senin neyine? Git artık evinde torunlarınla oyna adanalı vatandaşları hırsına kurban etme!

Fellah15

Adana kala kala kafatascılara mı kaldı. Aç tavuk kendini ambarda görürmüş.

Oğuz,Tarkan

Ayakkabı kutusu zihniyet ülkücüleri eleştirmeye utanmıyormusun...

ziya

hüseyin sözlü seçim çalışmasındaki yaptığı masrafın parasını kaldırabiliyorsa sorun yok, ama kazanamassa kesinlikle cezaevi, aytaç durak %15 oyunu aldı... abdullah torun adana büyükşehir belediye başkanıdır.

mevlüt

yetimden çaldığın rızıklar ekmeğini yiyen tüm akrabalarına zehir olsun

Veysel Doğan

Aytaç Bey hakkınızı aramak istiyorsanız sizi Mecliste görmek İsteriz.şimdi AKP nin ekmeğine yağ sürüyorsunuz.Herkes Hüseyin Sözlüye kesin bakıyordu çoğunluk Hüseyin Beyi destekleyecekti ne gerek vardı şimdi!!! Haydi Hüseyin Sözlü Seninleyiz!!!!

ali

adana da tayip aday olsa belediyeye yinede hüseyin sözlü kazanır

Hadsizliği sen yapıyorsun

Haddini bilmezleri eleştirmek için had mi lazım ?

ADANALI

yaş yetmiş iş bitmiş de git artık MHP kazanacak ADANADA

Müdür

Aytaç Durak Milliyetçi-Ülkücü-vatan sever-yurt sever vs. daha hangi sıfatlar eklenmelidir ki yüceltebilelim?MHP zihniyetinin bulunmaz bir örneğidir.MHP de KAZARA TEK BAŞINA BİR iktidara gelse(Allah esirgesin)Aytaç Durak politikalarının aynısını uygular(koalisyon zamanında tam uygulayamadılar)Ayrıca Aytaç Durak başkanlığı sırasında MHP genel merkezine ne kadar para hibe göndermiştir AÇIKLAMALIDIR.

talat

adamı millet seçmiş sandıktan çıkmış hır mırs yok...

murat aras

bu ne hirs be adama bak sanki adana babasinin tarlasi adanalilar sunun bir dersini verin hirsi mirsi kalmasin

ADANALI

Adam yerden göğe kadar hakli. Normalde bu yaşta birine ben yeter artik derdim ama bu adam haksizliğa uğradiği ve hukuken itibari iade edilmediği için halkin oylariyla bu iade-i itibar i gerçekleştireceğini düşünüyorum ve ben de son durak Aytaç DURAK! diyorum.

tek kelime ile komik

urologum bobrekustu bezi uzerine tezim var...4 gunde 1 cm buyuyen bobrek ustu bezi tumoru gormedim

alp özkaya

sen kimsnide bu hadd bulup ülkücüleri eleştiryorsun mevcut iktidarla karıştırdın heralde klavye delikanlısı.

susmak-kabullenmektir

Aytaç bey helal sana, bugün kişilerin hakları korunmalı diyenler daha düne kadar herkesin özel hayatına hatta yatak odasına kadar girmekten, çekinmemişler. kendileri yaparken iki evlilik imam nikahıyla götür işi. başkalarına gelince ahlaksızlık. Rabbim yolunu açık etsin inşallah. Sen bu adananın her erkeği gibi normal bir vatandaşısın.

Uğur Balık

Siyasette Fırıldaklığın En Güzel Örneği