BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,96
ALTIN 2.436,18

Aysel Tuğluk'tan 'umutları bitiren' ilan

HDP Diyarbakır milletvekili Aysel Tuğluk çözüm süreci için internethaber.com'a sarsıcı açıklamalar yaptı, Tuğluk'a göre süreç çoktan bitti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 135 Adet Yorum
Ak Parti gerisi yalan

Hee 12 seneden beri görüyoruz , cumhurbaskanligi secimlerinde 12 partiyi üst üste koyupta ....... , anladin sen onu :-)

Sezgin

Bu teröristleri muhattap almak bastan beri yanlisti , muhattap alinacak olanlar pkk terör örgütüne ve teröre uzak duran barissever kürtler olmaliydi , bu hatadan dolayi bir cok kürt baris sürecini pkk'nin basarisi olarak görme hatasina düsürüldü.

ahmet baran

süreç bitmişmiş bi yeter artık, ne haliniz varsa görün DÜŞÜN ARTIK YAKAMIZDAN HAYAT BOYU SİZİ ÇEKEMEYİZ

youhou

bu kadinin dis goruntusu, ici gibi cirkin, ayyyyy

Süleyman

Süreci sen mi başlattın ki sen bitireceksin. HDP kenara itiliyor. Muhatap yavaş yavaş gerçek Kürt halkı olmaya başladı. Halk kendisine olan yakınlaşmayı sizdeki uzaklaşmayla karşılaştırınca er geç doğruyu görecek, her ne kadar emperyalist güçler bunu istemese de. Tak güç Allah'tır. Kimse onun hilafına tuzak kuramaz, siz ve arkanızdaki emperyalistler dahil.

vatandaş

süreç zaten askere taş atarken bitmişti.ne zaman kafalarına esse çözüm süreci biter diye tehdit edip duruyorlar.bitsinde kurtulalım arkadaş ne süreçmiş yahu.sanki biz meraklısıyız çözüm sürecinin.

MYK

DOST, BENDE DİYORUMKİ BİŞEY OLMAYACAK! ORTADOĞU'DA BİTEK TÜRKİYE AYAKTA KALACAK İKİNCİ ÜLKE OLARAK İSRAİL KALACAK BENİMDE BOP PROJEM BUDUR İNANÇLI BİR MÜSLÜMAN KÜRT OLARAK BUNUN UZAK BİR İHTİMAL OLARAK GÖRMÜYORUM NE OLURSA OLSUN BEN ÜLKEME DAİMA GÜVENİYORUM

sandıkta göreceksiniz

ne oluyor ya memleketi veriyorsunuz biz size bunun içinmi oy verdik ak parti

vatandas11

Ulan biterse biter kendinizi ne zannediyorsunuz bu ülkeyi beğenmiyorsanız canınız cehenneme gidin ırak kürdistanına orada yaşayın şu güzel ülkemize nifak tohumları ekmeyin Allahın belaları siz kendinizi ne zannediyorsunuz bizim de sabrımız fazla zorlamayın ve bu ülkede iç savaş senaryolarına hazırlanmayın sizi doğduğunuza pişman ederiz bunu böyle bilin sonra ırak kurdistanınada sığamazsınız

hayri

Taş atan militan. Senin Mecliste işin yok. Kabahat bu teröristleri muhatap alanlarda. Akılları başına geliyor ama geç.

Aziz

Kaç asker hedef alındı ve saldırıcı sonucu öldürüldü,ne kadar sabırlı bir Milletiz ne kadar anlayışlıyız hala çözüm süreci diyebiliyoruz lakin bunların başına bir şey gelince şaha kalkıyorlar, nasıl bir can almak birinin saldırması birine,bunu başlarına gelen bu olaydan sonra anlayabilseler ama nerde, çözüm sürecini bitirmek için zaten ellerinden geleni yaptılar, kaç eve ateş düştü ne yürekler yandı insan olmadıkları için bunu anlamalarını beklemek çok yersiz,onların çözüm sürecindeki istekleri ile bizlerin istekleri uymuyor,Kürdistan kurulursa terör biter bunların derdinde lakin bizim düşüncemiz Kürdistan kurulmasın bu olay bitsin bakalım hangisi olacak, el mi yaman beymi yaman göreceğiz.

vatandaş

hdp.savaş kazanmış bir komutan edasıyle buyruklar vermeye devam ediyor!Siz utanmadan sıkılmadan sanki kürtlerin hamisiymiş gibi bir edayla,sanki ha deyince kürtlerin tamamını peşinden ölüme sürükleyebilecekmiş inancıyle devlete kafa tutuyorsunuz!Bu devlet hepimizin devleti.Bir avuç kendini bilmeze yaptırdığınız terörle devleti yıkacağınızı veya bölebileceğinizi mi sanıyorsunuz?Sizin yaptığınız sadece mide bulandırmak!

Erol Baron

Bu Aysel mikrobu ve etrafındakilerin yanında terörist diye adları geçen Korsikalı, Bask, Katalan vb. gibi ırklar PEYGAMBER KALIYOR. En çetrefilli beyinler hep bu uğursuz coğrafyadan çıkıyor.

Dost

Kurtuluş Savaşı olacak buralar tekrar feth edilecek yada kaybedilecek.

AYRILIK VAKTIDIR

BARIS TERÖRISTLE YAPILMAZKI SIZ TERÖRISTSINIUZ

konyalı

zaten böyle bir şey yoktu hepsi yalandan ibaretti türk halkını kandırdılar olacagı buydu

Burdayiz.

Süreç bitti ise pkk lılar silah bırakmıyorsa hepsinin canı cehendeme, silahı ne için ellerine alacaklar ülkeyi bölmek içinmi, insanlar arası kargaşa çıkarmak istiyorlar ise Kürt kardeşlerimiz ile sizi bu vatandan kovmasak vatan sever olarak bu ülkede gezmiyelim.

melih

Biterse biz Kürt Halkıyla yolumuza devam ederiz. Seni takmıyorlar artık. Elinde Şırnak Hakkari belki birazda Diyarbakır var onun halkıda sizden bezmiş durumda. İşinize geliyorsa. Şiddetle devam ederseniz 3-5 yandaşınla cezaevi günleri veya toprak altı seni bekler. Uğurlar olsun şu an tercih hakkın var.

zilan

kck ,bdp samimi değil yazık halkımıza. artık kendimizi kullandirmayak

asever

Dua et bitmesin

ÖTÜKENLİKURT

NE BİTTİ HANIM KIZIM???? Süreç dediğiniz kuş mu, çikolata mı, zehir mi, nedir!!! AKP vekilleri sitem etmişler BİZ SÜREÇNEDİR BİLMİYORUZ demişler! Başbebek katili ile muktedir ve posta güvercini var ya hani Kandilden İmralıya mektup taşıyan sır küpü!!! Başka bilen yok!! Aklımı sorular kemiriyor!!! Bitmese ne olacaktı? Bitince ne olacak!!! AÇIK KONUŞUN, MERT OLUN!!!

asi

Çözüm değil bu tamamen çözümsüzlük süreciydi... adıyla da milleti kandırdılar... Neden Kürt halkının temsilcisi kürtler değil de Öcalan?

glo

asker yada polis öldürüldügünde ilk tepki onlardan geliyor. deve kusu cinsi kafani kumdan cikarda sagini solunu gör. kürtlerin ellerindeki haklari her türlü almaya calisan bir zihniyetsiniz her türlü kallesligi yapiyorunuz sonrada niye kürtler abdden yardim aliyor deyip zirvaliyorsunuz. siz 60 yildir abdnin sirtindan geciniyorsunuz nankörler

Tahsin efe

Bu sahte baris Süreci ve ya acilim ve ya Cözüm Süreci yani ismini dahi koyamadiklari bana göre AKP kendisi oy almak icin pkk ya göz yumma süreci baslatti tabiki bu arada pkk denen Cakallar bos durma silah yiyecek icecek depoladilar, ve G dogu halkinin üzerinde daha fazla hakimiyet kurdular AKP nin pkk ile görüsmesine bazilari her ne kadar iyi niyetli girisim desede bu bazi Asiri uctaki pkk yandaslarini bakin pkk yaptiriyor algisi olusmasina sebep oldu pkk verilen verilecek her taviz ülkenin basina beladir cünkü bunlarin birlikte yasama diye bir düsüncesi yoktur amaclari Ermeni israil ve ABD güdümünde DEVLET kurmaktir. Cözümmü 3 üncü kurtulus Savasidir zaten er gec olacak sadece erteleniyor.

ali

Asker polis şehit edildi. Doğuda devlete ait ne kadar mal varsa yakıldı. onlarca polis asker taşlandı yaralandı, sesiniz çıkmadı. ne oldu şimdi durmadan tehtit edip duruyorsun. senin için dışın zatan terör ile donatılmış. kurt ıslah olmaz. sende aynı bir kurt gibi vahşilikten vazgeçmiyorsun. KİMİN MAŞASISIN onu açıkla. Bu ülkede kürtleri senmi temsil ediyorsun. sen olsan olsan hainsin.senmi ödeyeceksin doğudaki saldırıların sonucu meydana gelen hasarı. size abd ve ingiltere israil talimat veriyor. bulanık suda balık avlamaya çalışıyorsunuz.