BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.497,16

Ayşe Baykal'dan Nagehan Alçı'ya 'taciz' yanıtı

Hürriyet gazetesi yazarı Ayşe Baykal, ile hemcinsi Habertürk yazarı Nagehan Alçı arasında 'kadınlara taciz' polemiği çıktı. Talat Bulut'un taciz iddialarının bulunduğu dosyanın kadın savcıya verilmesini öneren Alçı'ya, Baykal'ın yanıtı gecikmedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Formaliteler

Kadınlara verilip verilmemesi pek önemli değil sonuçta Anayasanın dediği olup şahitlerim soyledği dikkate alınır Lakin nagehanın tekrar dediğine gelirsek bu savcı olacak kadın femist ise sonucu ne olur sizce bence berbat birşey olur hatta bu feminist kadın savcı taraf tutmuş olur. Ayrıca bu erkek savcının sırf talat oyuncu bir kariyeri var diye takipsizlik kararı vermediği görüşündeym yine bir parantez acacağım taciz olayları ünlülerde zaten çok oluyor kadın veya erkek hiç farketmiyor taciz oluyor ama erkeklerin ki göze batıyor. Ünlü olmak kolay değil ama yinede kimsenin günahına girmek istemem. Tek sıkıntım Nagehanın çağdaş düşünceden yoksun konuşmuş

gösteris budalalarini istemiyoruz

ben bu islami kimlikli ve islmai giyimli kadinlarin böyle boy boy ekranlarda ve gazetelerde boy göstermesini istemiyorum. bu kadinlar ya islami bilmiyorlar, ya da bizim inandigimiz din baska bir din. ayrica bunlarin geneli basini kapatiyor ama namazini da kilmiyor. cogu zaten islami sekilde kapansada resmen ciplak, giyinik ciplaklar bunlar. dapdaracik giyinip heryerlerini acik giyinen kadinlardan daha fazla teshir ediyorlar. meshur olmak icin herseyi yapmaktan kacinmiyorlar. yüce rabbim fatihleri, yavuzlari, abdülhamitleri dogurup, yetistiren türk islam kadinlarini ülkemize nasip etsin.

melih

talat bulut defalarca taciz etmişse odaya gizli kamera koyup ispat etmek çok mu zordu.. yalan ve iftira olunca ispat da olmuyor..

ahmet

nagehanın cinsiyet ayrımı yapması pek yakışmadı..taciz ispatı varsa ceza verirsin. taciz iddialarının çoğu iftira.. kadın fi tarihinde adamla yatıyor.. araları bozulunca günler sonra bana tecavüz etti diyor..

  • 1