BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,75
ALTIN 2.491,66

Ayşe Arman'dan Yeni Akit'e yanıt geldi

Hürriyet gazetesi yazarı Ayşe Arman bugünkü yazısında Yeni Akit gazetesine yanıt verdi. Arman, Yeni Akit için 'paçavra' ifadesini kullandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
halkın sesi

sekskolik armanın pornolarını fantezilerini daha iyi anlatan bir foto kullanaydınız ya gücenmiş bak kadıncaaz o kadar da çaba sarfediyor gençliği zehirlemek için azcık emeğine saygınız olsun yarı beline kadar olan fotoları bari kullanaydınız yazık yazık.

benim kalemim

"Erkek ol" der mertlik anlamına güya sonra feminist takılır kendi mahallesinin çakma feministi. Ağladığı fotoğrafını kullanmışmışlar, ne yapacaklardı; dekolteli pozlarınla seni mi pazarlayacaklardı? Sen zaten ısrarla pazarlamaya çalışıyorsun kendini... Erkekliği boşversin de bu arman, insan olmaya adam olmaya bir çalışsın.

Misafir

Ne Ayşe'yi nede AKit'i sevmem ama AKit'in yaptığı tam kaypaklık.

abdullah

Ben akiti 1995 yılından beri takip ederim. Evet 28 şubat sürecinde darbecilere karşı mücadele ediyordu. Ben de bu mücadelede uygunsuz manşetlerini sineye çekiyordum. ancak son zamanlarda akit gazetesi 80 lerdeki Tan gazetesini geçti. Her gün küfür, hakaret. İslami hassasiyeti olan bir gazete böyle yazmaz.

çağlar

internet haber neden tokat gibi yanıt ifadesini kullanıyorsun sadece akite yanıt verdi de...tarafsız ol.yeni akit inananların yüzakıdır hep öyle kalacaktır.sizi takip etmemizin nedeni tarafsızlığınızdır fakat bu saygınlığı kaybetmeyin takip etmem ha...

  • 1