BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,11
ALTIN 2.326,23

Ayşe Arman'dan Bilginer'e Atatürk sorusu

"90 yıldır sadece tapınmakla meşgulüz" diyen Haluk Bilginer'e Ayşe Arman köşesinden çok sert yanıt verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
kemal

haluk haklı. her yerde atatürkün heykeli. resmen putlaştırmışlar. herhalde atatürk olsaydı o da kendisinin putlaşmasından emnun kalmazdı..

M.Kemalin Askeri

Bu arada yeni nesil öğrenmek ve hatırlamak zorunda değil. Gerek de yok.

M.Kemalin Askeri

Haluk doğru söylemiş ayşem, kızma, tapma.

murat

İnönücü demeyin....Şimdilik onuda kabul etmezler. En büyük Atatürk karşıtı inönün diilmiydi. Ona laf söyleyen yok. Atatürk büyük bir lider bu doğru ancak yanlışlarını gözardı edelim kimse demesin.

fatih demir

Türbe ziyaretini yasaklayan birinin her fırsatta anıtına gitmek dilek sunmak nasıl bir trajikomik olaydır?

soru işareti

haluk bilginer'e aynen katılıyorum...osmanlının son döneminde ingilizlerin başı çektiği türk ve islam düşmanı haçlı devletlerin planladığı ve görevlendirdiği bir ikon yaratmışlar ve bu halka hadi tapının demişler...yedi düvele karşı savaşan(yalnızca yunanistanla savaştırılmış) bir insan,savaşın ertesi günü o emperyalist devletlerin smokinini,papyonunu ve melon şapkasını takıyorsa, milletine de bunu zorla kabul ettirmek istiyorsa orda durup düşünmek gerek...

alen markaryan

senin gibi entellektüel ulusalcı ataist sözde sosyalist tayfası Atatürk olmasaydı neye sarılacaklardı acaba? hepiniz aslında İnönücüsünüz Atatürk falan hikaye sizin için sadece Atatürkün arkasına 90 yıldır saklanan zavallılarsınız.

komando

tebrık ederım cok guzel

komando

tebrık ederım cok guzel

  • 1