BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.432,63

AYM'den flaş İlker Başbuğ kararı

Anayasa Mahkemesi, Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un Ergenekon davasıyla ilgili dosyanın ön incelemesini tamamladı. AYM, Başbuğ için Başbakanlık'tan kovuşturma izni alınması kararı verildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Türkiye

İşinize yarayan yalan ve iftiralar cehennem odununuz olsun inşallah. Hani ergenekon davaları kumpastı.

Hakkı ARAR

AKP'li 4 eski bakana TBMM sahip çıkarak tüm AKP'li üyelerin oyuyla yargıdan kaçırılmıştır. Türk Genel Kurmay Başkanı ise bir teröristin gizli tanıklığı ile mahkum edilmiş, sonra bu karar bozulmuş yeniden yargılanacakmış. Türk Genel Kurmay Başkanlığı yapan bir kişi yargı prangasından kurtulamamıştır. Derhal beraat kararı verilmeliydi. Türk Milletim uyuma! Zira uyuyan milletler ya ölürler ya da esir olarak uyanırlar.

BİR DELİ KUYUYA........

FETÖCÜLERİN HAZIRLADIĞI TEZGAHIN PEŞİNE DÜŞMÜŞÜZ,HALA MAHKEMELERİ UĞRAŞTIRIYORUZ,KARDEŞİM ATIN ÇÖPE.FETÖCÜLER NE DİYECEK'BAKIN BİZİM AÇTIĞIMIZ DAVALAR BOŞ DEĞİLMİŞ,BUNLAR HALA ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORLAR'.'BİR DELİ BİR KUYUYA TAŞ ATIYOR,KIRK KİŞİ ÇIKARTMAYA ÇALIŞIYOR'DİYE BİR DEYİMİMİZ VAR VALLAHİ AYNISI.

Misafir

ötükenli kurt doğru söylemişin am eksiğin var, bu davanın savcısıyım diyenler içinde bir şeyler söylemen gerekir, hep beraber adamı vatan haini ilan etmedinizmi, izin vermeseydi hangi milletin gözünde kahraman olacaktı

MİSAFİR

ZALİMLERDEN HESAP SORUYOR İŞTE DEVLET GÖRÜYORUZ DUYUYORUZ UMURSUYORUZ ADALETE ZULÜM DİYENLERİN KAPISINI BİR GÜN ÇALAR ADALET ,ÖYLE EMPERYALİST KAFAYLA DEVLET ELEŞTİRİLEMEZ.DEVLET BAŞKANINA HAVA ATIYORDU BU MEMURLAR .ADALET ÜLKEMİZE ADALET PARTİSİYLE GELDİ .SUÇLULAR ELEŞTİRİYOR AMMA YAPTIKLARI YANLARINA KALMAYACAK .HEPİNİZE SIRA GELECEK .BURASI TEKSAS DEĞİL

Misafir

Hadi oradan...Turkiyede hukuk mu var!!!!

Misafir

Bilmeyenler öğrensin o tarihte ele geçirilen silah kullanılmış bir "LAV" silahı idi.Lav silahları "1" BİR kullanımlıktır kullan at, yani çöp hurda değeri bile para etmez.İlker paşa onu izah etti ama taraflı bakışla iş başka tarafa çekildi.7/24 saat başı temcid pilavı gibi haber kanallarında servis edildi.

Misafir

BU LAV SILAHI DEGIL BIR BORU

Misafir

“Zulüm kapımızı çalana kadar duymadık, görmedik, umursamadık.”

Misafir

Sayın komutanımız İlker paşamız HaberTürk'teki programda kovuşturmaya izin verilmesini istemişti kendince sebebini çok açık şekilde açıkladı çünkü dedi diğer 18 silah arkadaşının yargılanmasının devam edeceği kendisine istediği dışında kendisine haksız imtiyaz sağlanmış olduğunu,izin verilmemesinin aklanmasını engellediğini ve mahkeme kararı ile aklanmak istediğini söyledi bunu düşünecek olursak İzin verilip dava ilk celsede düşürülmeli ne yapalım tazminatta analarının ak sütü gibi helal.

ÖTÜKENLİKURT

BNECE KOZMİK ODAYI KORUYAMAMAKTAN YARGILANMALIDIR... İnsanların eline kahraman olma fırsatı ender geçer... Başbuğ o fırsatı yakaladı ama yüreği yetmediği için kullanamadı! Benim cesedimi çiğnemeden kimse kozmik odaya giremez deseydi, hem o çok gizi belgeler FETÖ manyaklarının eline geçmez, hem de devletin saygınlığı zedelenmezdi! Her görevde yürek lazımdır da, bazı görevlerde bilhassa lazımdır...

misafir

kahramanlik uzerinden adalet dagitilmaz. Basbakan izin vermezse ne yapacaksin.. Ben yargilamak istedim ama izin vermediler deyip kahramanlik tasliyacaksin.. Peki bu durum da Basbug'un hak ve hukuku nasil olacak, hep zan altinda kalacak degil mi.. bu da bir temel hak ihlali degil mi.. ustelik mahkemeniz tarafindan yapiliyor.. Kahraman olmak istiyorsaniz, siz anayasa mahkemesisiniz bir kisiyi gorev alaninizda yargilamak icin hickimseden izin almak zorunda degilsiniz.. Kendinize gelin...

Misafir

Buda baska bir oyun...

kundemacı

Yargılansın. Zamanında, siyasilerin desteklediği FETÖ' cülere neden karşı çıkmıştı. Şimdi versin hesabını. Artık insan bu olayları görünce ister istemez her şeye şüphe ile bakıyor.

Misafir

ABD o kadar kalleş ki PKK/PYD ye bedava silah veriyor diyoruz ya o parayı HALK BANKASINA cea keserek bize ödetecek sonra da o silahlarla bizi öldürtecekcekler işte şeytani plan bu.

beyler beyi

kovuştrmaya gerek yoktur dava kapanmalı bu ülkede vatan sever ve vatan hainleri bellidir.

Misafir

bence Başbakanın bu izni geri çevirmesi yani kabul etmemesi gerekir çünkü kendileride geçecek o yoldan kesinlikle

  • 1