BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Aykut Erdoğdu ormanlık arazide kafama silah dayadı

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun darp ettiği iddia edilen CHP'nin güvenlik görevlisi Cenk Ünver'in açıklamalarını köşesine taşıdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
AÇIKÇA HER AÇIDAN.......

O ZAMAN ÇIKIN BİR TV PROĞRAMINA AYKUT ERDOĞDU İLE BUNLARI TARTIŞIN,ÇAMUR MU ATIYORSUNUZ OLAY NE? AÇIĞA ÇIKSIN.KUMPASLAR BİTTİ ŞİMDİ DE İFTİRA DEVRİMİ BAŞLADI?

BOŞ VER CHPYİ

Sedat Peker varken bu gibi fos haberler hava durumu gibi kalıyor.

MİSAFİR

ORTALIK SAHTE DEVRİMCİ AYDIN DOLU EMPERYALİZMİN EMRİNDE DEVRİMCİ NE GOMİK.DEVLETİNE MİLLETİNE DEVLET BAŞKANINA DÜŞMAN OL AL SANA SAHTE DEVRİMCİ

BOŞ VER CHPYİ

Planlarını 2019 seçimini kazanmak üzerine kuran, ancak hem yerel yönetimler hem de genel oy oranıyla ilgili anket sonuçlarıyla hayal kırıklığı yaşayan Akp, belediye başkanlarının istifa sürecini bu yüzden başlattı.Partinin genel oy oranı kararsızlar dağıtılmadan yüzde 34’lere düşerken, Ankara ve İstanbul başta olmak üzere belediyelerin oy oranı partinin oy oranının çok altında kaldı. Mart 2019’daki yerel seçimlerde alınacak oy oranının bundan 7 ay sonra yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçiminin işareti olacağını düşünen cumhurbaşkanı Erdoğan, cumhurbaşkanı seçilse bile partinin meclis’teki çoğunluğunu kaybetmesinden korkuyor.

Misafir

Adamın sıfatında hayır yok,gerçi bunlara böylesi yaranıyor.

vatan

yalancıdan kim ölmüş yani

Hakkı ARAR

Türkiye Gazetesi ise okumaya değmez.

misafir

iyi yapmış..........

Misafir

aykut erdogdu tam bit yavrusu

Misafir

Chp içinde ne zaman iyi biri çıkarsa akp nin köşe yazarları hemen karalama kampanyaları üretiyor bu haberi yapan arkadaş miller artık neyin ne olduğunu biliyor

  • 1