BIST 9.541
DOLAR 32,60
EURO 34,87
ALTIN 2.494,98

Aydın'dan tehdit gibi adaylık açıklaması

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Afyon'daki toplantının ardından açıklama yaptı. İstifa iddialarına değinmeyen Aydın, olağanüstü kongre kararıyla ilgili de "Aday olmayı düşünecek kimse yok. Cesaret edecek, aday olacak başka kişinin olabileceğini düşünmüyorum" diye konuştu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 34 Adet Yorum
da

k. aydın bey, akp güdümünde parti bölme bitirme işi yapmıyorsundur inşaallah... yüce divandan aklandın, bahçeliye karşı çıktın, akşenere karşı duruyor gibisin.. biraz endişe ediyoruz..

mniksek

KORAY AYDININ KİMSE ADAY OLAMZ TEHDİDİNE İNANMAYIN, KİMSE ADAY OLMASINDA BEN ADAY OLAYIM DİYE PLAN YAPIYOR, KORAY AYDIN OLSUN ÜMİT ÖZDAĞ OLSUN BULANIK SULARI ÇOK SEVERLER...

Misafir

kadrolar yenilensin, koray aydın ve el öpmeye meraklı olanlar geldikleri yere mhp'ye gönderilsin.

Hamdi

Koray AYDIN aslında bi itiraf daha yapmış genel başkanlığa aday olacak cesaret edecek kimse yok derken,talimatın gereği bu demek istemiş kendi irademizle yapmadık ittifakı dediği gibi bu işede seçilmiş kişi bacıdır yoksa oyalar demiş sizde ne köy ne kasaba olur prejeksiyon makinası boş tenekeler bunlar

ÜMİTLİYİZ.

BUNLAR OLUŞUM SANCILARI HERŞEY ÇOK KISA SÜREDE YAŞANDI,PARTİ OTURACAK VE KENDİNE GELECEKTİR,DEMOKRASİ İÇİN GEREKLİ BİR YAPIYA SAHİP,SAFRALARIN BAŞTAN DÖKÜLMESİ İYİDİR,DAHA SAĞLAM KATILIMLAR OLACAK..

SİVASLI

SAYIN KORAY AYDIN YAKIŞIKSIZ BİR LAF KİMSE ADAY OLMAYACAK DEMEK,ZATEN O PARTİ DAĞILACAK DİĞERLERİ GİBİ TABELA PARTİSİ OLACAK. ÜLKÜCÜLERİN YERİ MHP DİR UNUTMAYIN. SN MERAL AKŞENER HARİÇ, O PARTİNİN SOKAĞINA BİLE UĞRAMASIN.

Ekrem Abi

Acaba diyorum. Bu Meralcilerin mhp den kopacağı anlaşılınca Koray Aydın'ı onların içine bilerekmi soktular. Seçimden sonra partinin köküne bombayı koysun diye. Kafamda deli sorular. Öyle olmasa bile geleceği olmayan bir parti yani..

Hulusi

Bu yapı hakikatte parti bile değil, gitmez. Sonrası daha da kötü olur. Ne tabanı var, ne fikri! Erdoğan karşıtlarıyla birlikte Erdoğan'a öfke püskürmek, mümkünse alaşağı etmek! Buna parti dediler, bunu söyleyene lider! Bizim mahalle kahvehanesinde bu tiplerden geçilmiyor. Ama hiçbiri başbakan olucam dediği yok.

Misafir

bu parti gudük doğdu daha gideceği bir yer yoktur. Yolun sonu karanlık

Misafir

ülkücü mustafa;TÜRK İSLAM SENTEZİNİ BİRAZ ARAŞTIR.

Misafir

Keşke sen de Koray aydın'ın kırkda biri kadar delikanlı olabilseydin

PİREYE KIZIP.!.......

'PİREYE KIZIP YORGAN YAKILMASIN'.HER PARTİDE OLAN VE OLABİLECEK OLAN TARTIŞMALARI BÜYÜTENLERE VE BAYRAM YAPANLARA FIRSAT TANIMAK ÇOK SAFLIK OLUR.MERAL HANIMIN LİDERLİĞİNİ BEĞENEN BİR KİŞİ OLARAK MÜCADELEYE DEVAM ETMESİ TARAFTARIYIM.YAPILAN EKSİKLİKLER VE YANLIŞLIKLAR ACİL SEÇİM KARARINA BAĞLI OLARAK OLUŞTUĞU KANAATİNİ TAŞIYORUM.

AKP İktidar Oldu, Böyle Oldu

Koray Aydın İyi Partide zincirin en çürük halkasıydı.

Yilmaz

Yeni kurulmuş bir partinin almış olduğu oy miktarını başarısızlık telakki ederek görevden çekilmiş. Kendilerini tebrik ediyorum. Esasında bu seçimin kaybedeni yüzde yedi kayıpla AKP olmuştu ama, kendilerinden tık yok.

Misafir

Onurlu bir hareket. Kendisini tebrik ve bu hareketinin Türk siyasetinde bir milad olmasını ümit ediyorum.

Misafir

başkasının ..?...a takılacağını mertçe seçimlere girer kazanır yada kaybeder ama mert olur başkalırınıa k.?. takılmaz.

Mustafa ergun

Meral blof yapıyo.yeniden aday olacak..varmısın yokmusun

Misafir

hadi ordan siz gelecekte vereceğiniz hesapları düşünün ..azabınız büyük olacak öbür aleemde..allah affetmez sizi..

Misafir

sanane sen kendine bak sanane sana ne oluyor elalemin iç işi

Misafir

saygısız........edebsiz.............neyse gerisini sen say kendine

Misafir

daha sekiz ay ulan sekiz ay biraz adam olun sekiz ay........

Misafir

Meral fetöcü ise neden tutuklanmıyor. dokunulmazlığıda yok. madem fetöcüydü MHP neden üç dönem milletvekili yaptı.Hatta merali meclis başkan vekilliği bile yaptılar.

vatani seven

Sayin koray aydin ben chpliyim ben sevindinki iyi parti meclise girdi lütfen mhpde devlet bahceliye hiç hiç guvenmeyin bahçeli koltuk meraklisidir bunu unutma bahçeli partiyi yavas yavas eritiyor meral aksenere ve iyi partiye sahip cikin hepinize saygilar sevgiler

Murat sezer

Başka aday olmaya düşünen, cesareti olan yoksa 20 sene meral genel başkan olsun. O zaman mhp den ne isteniz. Meral seçimde kaybetti. 20 yıl aday olsa gene kaybeder. Bir kez daha Devlet bey haklı çıktı.

Misafir

Meral Akşener, mutlaka başkanlığa devam için ikna edilmeli. İyi Parti, geleceği olan, iktidar alternatifi olacak bir parti...