BIST 9.090
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.325,61

Aydın'da 13 yıl sonra devlet 70 bin lirayı geri istiyor

AYDIN'ın Kuşadası ilçesinde, 13 yıl önce PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında hayatını kaybeden Eda Okyay, Ufuk Yücedeniz ve Deniz Tutum'un ailelerine verilen 70'şer bin TL'lik tazminatlar, İçişleri Bakanlığı'nın 'devlet kusuru yok' itirazının ardından karar bozulup, paraların iadesi istenince, acılı aileler için bitmeyen bir hukuk mücadelesi başladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 2 Adet Yorum
Frankfurt

Bu ne iş 13 yıl sonra hak taleb mi edilir herşeyin cinayet hariç bir zaman aşaması var böyle muahkeme mı olur isterlerse haklı olsunlar.

kemal

Adam elazig dan kusadasina patlayici getirmis, o kadar sehiri o patlayicalar ile nasil gecmis, ne demek devletin kusuru yok.devlet 100% kusurlu, yolda yuruyen vatandasinda guvenliginden devlet sorumlu, ayrica yabancilarin ailelerine en az 1 milyon pound verilmistir, olayi ort past etmek icin. kendi vatandaslarina kopek muamelesi yapmis 70bin vermis birde utanmadan geri isteyen devlet elbette batmaya, cokmeye mahkumdur, 2x2 nasil 4 ediyosa ve bundan eminse bizim ve bizi devlet gibi davranan devletlerin en gec yerin dibine gireceginden emin olun.

  • 1