BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,12
ALTIN 2.302,86

Ayağına pranga vurdular Türk vatandaşı Ebru Özkan'a 4 suçlama

İsrail askeri mahkemesi, 11 Haziran'da Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'nda gözaltına alınan Türkiye vatandaşı Ebru Özkan ile ilgili iddianameyi hazırladı. Özkan'a 'terör örgütüne para yardımı yapmak' da dahil 4 ayrı suçlama yöneltildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

Senin yapamayacağın erkekliği yapmış korkusuzca başı dik asil bir duruş sergilemiş.Hayırdır nedir bu yahudi seviciliği zoruna mı gitti

Misafir

bu Kadının yüzüne bakar mısınız bizde yakalanan, Feto Üyelerinin Mutluğu var......Şhow yapıyor Türbine oynayan oyuncu gibi.

Misafir

Bilal oglanin gemilerinin ticareti durdurmasi daha etkili olmazmi, sn gtkili

Neco

Hdp yanlısı bir israilli alınabilir, mahkemesi sürekli ertelenebilir. Kısas.

Misafir

kız israile gidip israili protesto ederse neden tutuklamasınlar? israilli biri buraya gelse Türkiyeyi protesto etse aynısını yaparız. bunları yedirmesinler bize

Misafir

İşte tam da bu yazdıklarından ki zihniyetini ele veren yahudiliğinden dolayı sen ve senin gibiler ilel ebet bu topraklarda parya olarak kalacaksınız.

Misafir

24 kişinin öldüğü kaza bölgesindeki güçlendirme ihalesi seçimden hemen önce iptal edilmiş

Misafir

İsrail demez mi dershanenin önünden geçeni, çocuğunu okula göndereni teröre yardımdan hapse atıyorsunuz diye, demez mi muhalif olduğu için gazetecilere pranga vuruyorsunuz diye... Kısaca: dinime küfreden müslüman olsa.

  • 1