BIST 9.734
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.431,97

Avusturya yolcularına köpekli arama!

Avusturya’da, Türkiye’ye gitmeye hazırlanan yolcuların, Viyana Havalimanı’nda köpeklerle arandığının ortaya çıkmasının ardından Atatürk Havalimanı’nda da Viyana’ya gidecek Avusturya vatandaşlarının çantaları köpeklerle kontrol edildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
tepe

yarin austurya sizin oturumlari iptal ediyorum vizelerinizi iptal ediyorum derse, bizde türkiyede calisan austurya vatandaslarinin oturumlarini iptal ederiz(!)

Bülent Arınç

Çok ayıp olmuş. Keşke her birine birer kutu lokum verip '' biz sizi köpekle aramıyor lokumla uğurluyoruz'' diyen güzel bir yazı ile yollasalardı. Çok daha etkili ve şık olurdu. Dünyada bizi seven tek bir millet kalmadı bu kafayla..

Nurettin YILDIZ

Tayyip Erdoğan düşmanlığı adamların beynini almış gitmiş, “yakışmıyor”, “doğru değil” diye yorum yapanlar siz nasıl bir ruh hastasısınız!!

Mehmet

Bence yanlış bir uygulama. Avusturyaya gidecek herkese Avusturyada Türklere yapılan uygulama bir video ile gösterilecek böylece hem tepki ortaya konmuş olacak hem insanlık dersi verilmiş olacaktı.

Misafir

Yakismiyor boyle misillemeler.....

misafir

Öcalan'ı idamdan kurtarmak için idamı kaldıranlar dolaylı olarak onu muhatap almış olmuyorlar mı?Muhatap olunan kişi ile ilgili söylenenlerin tamamı halkın nabzını tutmaktan başka bir şey değildir...

Garip

Avusturyanın arama yaptığı senin Türk vatandaşın ,senin arama yaptığın seni sevip ülkene gelen yada iş seyahati yapan avusturyalı ,düşünmeden hareket buna denir soğutun sevenleride

Misafir

Amma güldüm ya helal olsun. Şu misilleme politikasının da güzel yanları var.

Hasan

Hic olmamis, böyle intikam alinmaz, kan davasi gütmek bizi viyanaya götürmez.

Erdi

Hiç hoşuma gitmedi. Devletin yaptığı terbiyesizligi vatandaşına ödetmek Doğru değil .onun yerine gelen her Avusturyalıya Biz de sizi Köpekle arayabiliriz ama biz insana değer veririz dense daha iyi olurdu.

Anlasınlar bakalım.

Çok isabetli olmuş. Her ne kadar batı hayranları kınasa da doğru olanı yapmak alkışı hak ediyor.

yorumcu

siz bu yolda devam edin dag daga küsmüste dagin haberi olmamis Allah akil fikir versin. Balik bastan kokarmis

Efeler

Kısasa kısas devam bundan sonra böyle.....

Misafir

Anaokulu seviyesinde Çocukça İşler ............

  • 1