BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 34,99
ALTIN 2.311,13

Avrupa Konseyi'nden hayır'cılara kötü haber!

Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Thorbjorn Jagland, Türkiye'deki referandum sonuçlarıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı. Jagland'ın sözleri hayır'cıları çok üzecek...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Farklı Bakış

YSK dan başka hiçbir kurum yapılmış olan seçimi iptal edemez. ANCAK AVRUPA KONSEYİ SEÇİMLERDE HİLE YAPILDIĞINA KARAR VERİRSE BİR SÜRÜ YAPTIRIM YAPARAK HÜKÜMETİ ÇOK ZOR DURUMA SOKAR.

ahmed

chp bunu bilmiyomu biliyor maksat anarşi çıkarmak en iyi bildikleri iş

MEYDAN SİZİNDİR BUYRUN GÜZELLEŞTİRİN.

TABİİ Kİ KARIŞAMAZLAR,O KADAR DA DEĞİL,SADECE YAPTIRIMLARI VAR,BİRLİĞİ ASKIYA ALIRLAR,DEMOKRASİ YOK DERLER,DİKTA VS.DERLER.HAYIRCILARLA NE ALAKASI VAR.???

gencoglu

3.5 milyon oy mu dediniz ilk 1.5 milyon demiştiniz sonra 2,5 milyon dediniz şimdi 3.5 milyona yükselttiniz yakında 10 milyona yükseltirsiniz sayıyı bildiğinize göre demekki sandık kurulları üyeleriniz sandık kurulu mühürü basmamışlar ve sayıyı size vermişler anlaşılan sorun bakalım sandık görevlilerinize neden mühür vurmamışlar? sandık kurulu başkan ve üyeleri mühür vurmamış diye bunda seçmenin günahı nedir? oy pusulaları FİLİGRANLI sahte olması imkansız seçmen sayısı ile pusula sayısı tutuyorsa oylar gerçektir demektir daha neyi iddia ediyorsunuz hıursızlar vetan hainleri? amacınız kargaşa çıkarmak için ise boşuna kendinize yormayın çok zararlı çıkarsınız sizi kışkırtan o sahiplerinize söyleyin akıllı olsunlar hepinizi üstüste kor uzaya fırlatırız

kktcuce

ysk nın suçu muş mış..la allahın beceriksizleri 15 sene 10 seçimdir halen lafazanlık yapacagınıza az kendinizi eleştirin değişin adam olun adam..bu kafa ile daha cok ezik büzük kalır kendiniz harici herkesi suçlarsınız..kk ya bak hele chp trolleri kendini yalancı cıkarttı be aloooo elde belge mühürsüz oylar sayılsın diye dilekçe veriyorlar kalkmış kendilerini yalanlıyorlar ve halen adamız diye ortaya cıkıyorlar..

Misafir

vatansever nickli kişi anayasa md.90 konuyu açıklıyor.AİHM yolu açık.AİHM başvurmak referandumun iptal edileceği anlamına gelmez ama kabul edileceği anlamınada gelmez.konu hukukidir.seçimde mühürsüz zarf kullanıldığı ve bu zarflarda ki oyların geçerli kabul edildiği bir gerçektir.bu şekilde kullanılan 3.5 milyon oy olduğu söyleniyor.AİHM olayı inceler ya kabul eder ya red eder.bu kadar basit.

Misafir

üzecek haber değil.ysk nın suçlarıyla ilgilenmek; bizim alanımız değil, diyorlar.

gerçekler

mühürsüz zarf adedi takriben 500 bin adet vede hepsinin ne oy verdiğide belirsiz saçma saçma yorum yapmayın artık hedef 2019

vatansever

misafir arkadsim senin gördügün neyi göremiyoruz...

Misafir

bu adam hukukçu değil..konu hukukçuları ilgilendirir.onlar karar verecek.soru:mühürsüz zarflarla yapılan seçim yasaya ve insan hak ve özgürlüklerine uygunmu?bu kadar basit.

bir basit vatandaş

Doğrudur, Avrupa Konseyi hiç bir Ülkedeki seçimlere müdahale edemez ancak hukuksuzluklara, Adaletsizliklere de göz yumamaz.

Misafir

hiç kimsenin içine sinmeden 2,5 milyon mühürsüz oyun ayan beyan durduğu bir ortamda, kazanılmış bir zafer asla zafer değil. zaman içinde bunun etkileri görülecektir, bekleyin sizde göreceksiniz. her şey eksik, her şey rahatsız edici olacak, kimse savunamayacak bu haksızlığı.

VATANIMSIN

ÇOOK ÜZÜLDÜM ÇOOOKKK.. AKP ÇOOK SEVİNEÇEK ÇOOOOKKK..

  • 1