BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.280,65

Avrupa Komisyonu Başkanından Türkiye'ye tehdit!

Avrupa Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, Türkiye ile ilgili kaleme aldığı makalede, "Eğer idam gelirse AB kapısı kapanır" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 27 Adet Yorum
HAYDE BAHÇELİ

BAHÇELİ BİRLİĞE GİRELİM DİYE KOYDURTTUYDU.!!ŞİMDİ KALDIRSIN BAKALIM.

sessiz çoğunluk

Arkadaşlar bilen varsa açıklasın 54 yıldır ne zaman açılmış bizim bilmediğimiz kapı.Bizim aymazlar ab dedikce adamlar kıs kıs gülüyor

Canım Türkiyem

İstemiyoruz AB falan. Rusya ve Çin ile ittifak yapalım.

Misafir

ALLAH İÇİN BİR BABAYİĞİT YOK MU? ALIN BAŞINIZA ÇALIN DİYECEK.

Misafir

AB biterse bitsin diyen zekilere: AB'nin ve notunun kalkanı ve sermayesi altında gelişen bir ülke mi yoksa bunların bizi terörist ülke olarak görmesi mi?

Hakan ERDEM

Vakti zamanında 'Çağdaş Uygarlıklar Seviyesine Ulaşmak' uğruna çıktığımız bu yolda, 60 yıldır oyalandığımızı, uyutulduğumuzu, kandırıldığımızı bilerek, bugün sadece ve sadece ekonomik ilişkilerimiz zarar görmesin diye AB kapısında bekleşip duruyoruz. AB ülkeleri ile güçlü ticari bağı olan büyük şirketlerimiz batmasın, ekonomimiz yara almasın diye. İşte en önemli sebep budur. Önce iğneyi kendimize batıralım; biz de milletçe yeterince çalışkan değiliz. Üreten, kendi kendine yeten bir ülke değiliz. Herşeyimiz 'ithal'. AB kapısında bir 60 yıl daha beklemek istemiyorsak, üreten ve kendi kendine yeten bir ülke konumuna gelmeliyiz. İşte o zaman AB 'ye 'hadi ordan' diyebiliriz.

ruyadasin uyan turkiye

bu tehditlerinden usanik milletce su ab,ruyasinida sevdasinida tamamen kapatilmasini isteyen bu milletin isdedigi nicin yerine getirilmiyor altimis yila yaklasdi halen ruyami ediyorsunuz ey siyasetciler ve devlet adamlari millet olarak tamamen sangay uyeligini istiyoruz ab.ne uyeligini nede kendilerini istemiyoruz vatandasin anladigini birazda siyasetciler anlasin ne olur

kurt

idam gelirse ab kapilari acilir.......

SEM

KEŞKE KAPANSA NE GELİYORSA BAŞIMIZA AMERİKADAN AVRUPADAN GELİYOR NE CİN NE HİNDİSTAN NE İRAN NE RUSYA DAN

Misafir

Ya kapansın zaten. Düşmanlıktan başka bir şey gelmedi bugüne kadar. Amerika' da da var idam. Bunların bizim ülkeye karışmaya ne hakları var?

Misafir

Hangi Avrupa? Kalleşlerle işimiz olmaz.

Turgut Şentüürk

54 sene oldu bu kapı hiç açılmadı. Kapı Avrupa nın menfaatleri için kimi zaman aralık tutuldu. İş görüldükten sonra sürekli sert bir şekilde Türk ün yüzüne kapatıldı. Lanet olsun Avrupa ya.

metin

ya öylede böylede almıyorlar alırlarsa adiler cumhur baskanı çıkıyoruz desin onlar bize gebe sayın erdoganın bu tutumları oylarının 30 lara düştügünü söylüyorlsr

cevat

AB nin kapısı kapanırmış..??AB nin kapısı Türkiye ye HİÇBİR ZAMAN Açık olmadıki..??KAPALI OLAN KAPI İLE TEHDİT EDİYOR..Vay UYANIK VAAAYYY..??

ÖTÜKENLİKURT

VAH VAH KAHROLDUK... Sevgili başkan, bizim sizin birliğinizde işimiz yok... Biz zaten eli kulağında Osmanlıyı yeniden kuracak Viyana'ya sefer i hümayun düzenleyeceğiz... Padişahımız hazır, vezirler hazır, sadrazam hazır, geriye ne kaldı ki? Üç be aç Arap ülkesini de yanımıza alırsak, titre Avrupa ! Bence vakit geç olmadan bu kararınızı yeniden gözden geçirin ki, yarın ülkenizi fethettiğimizde kellenizi almayalım !? BRE KÜFFAR EFENDİLER HADDİNİZİ BİLİNİZ !?

Şakşakçı muhtar

Bir gecede Başbakanı değiştirecek kudretin olacak,partili cumhurbaşkanı olacak ama Parlementodan gelirse onaylarım demek kaçak güreşmektir.Vur sana masaya yumruğu idam gelecek diye.Yerse..

Realist

ab zaten yok, şimdiye kadar olmadı da nooldu. takmamaya gerek yok

Realist

ab zaten yok, şimdiye kadar olmadı da nooldu. takmamaya gerek yok

misafir

bazı çok bilmişler birde yorum yapıp ab takmayız gibi yorum yapıyor lar allah akıl veririken nerdeydiniz gerçi akıld ayokda ab kapısı kapandığı zaman merak etme ab dekiş türk vatandaşlarıda türkye dönecek ve türkye bir terör devleti mamalesi görüp türkler ab veya gelişmi bir ülkeye seyhat edemezler başka ülkelerin pasaportuyla ab geçebilirler bu bir örnek milyonlarca türk vatadandaşı var ab de sanıyorlar ab kapası kapanmaysıyla herşey biter birde yan etkiler var göüzüüüüüüüüüüüüüüüüm

AB istemiyoruz

kaç yıldır oyalıyorlar. küçücük ülkeleri aldılar Türkiyeyi oyalıyorlar sürekli veee halka sorsanız zaten AB'ye girmek istiyor musunuz diye birçogy istemiyor.AB bitme noktasında zaten biten bir yapıya girme çabası ne diye ki ? Rusya çin iran hindistan ve türkiye bunların oluşturacagı bir yapı daha makuldür.

Misafir

60 yıl kapıda beklet, 60 yıldır kapıyı açmamış, kapının altından ilişkiler kurmuş, açmadığı kapıyı kapatacakmış. Biz bir kapıları açarsak hanyayı konyayı görürsünüz. Ama, açamıyoruzz onuda kapattınız. Nasıl bir güç bu, kapıları göçmenlere açamıyoruz, daha doğrusu açtırmıyorsunuz. Merkel kapıyı kilitledi, gitti. üçbeş bin değil ki ensar olalım. 5-10 milyon. Adamlar sansar gibi, çocuk doğurmak rekor kırıyor. Reisim aç kapıları, bunları bu kadar şımartma,

Misafir

O Kapı hiç bir zaman açılmadıki kapansın.

ehza

Hadi kapatsanizya Adamsaniz 50 yildir ne actiniz ne kapatdiniz hep cifte standart dayatdiniz hadi hadi kapatin kim zarar görecek

Farabi

Neresi sok mus bunun? AB bir numarali kanunu gibi birsey bu: idam cezasi olmayacak uye ulkelerde. Zaten hic bir zaman Turkiye yide almayacaklar olduguna gore,problem yok,sok mokda yok.Bitti bitiyor,coktu cokuyor zaten AB,ne isimiz var orda?

ak genclik

ver mehteri dinlesin akıllansın herkes...