BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.428,90

Avrupa Birliği'nden Türkiye için şok karar!

Almanya Türkiye üzerindeki ekonomik baskıyı artırmaya çalışıyor. Berlin'in girişimleri sonucu sonbaharda AB'nin Türkiye’ye yaptığı mali yardımlarda yüzlerce milyon euroluk kesintiye gitmeye hazırlandığı belirtiliyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
Misafir

türkiye neden Şangay beşlisine katılmıyor anlamak mümkün değil.

Misafir

alman mallarna boykot yapalım ama daha dün alman simens şirketine rüzgar enerjisi ihalesini verdiler,receb mercedes makam aracından inmedi.böyle şark kurnazlığı politikası olmaz.madem almanya ile siyasi yönden aramız açık ticari ve ekonomik ilişkilerede en azından ayar vermek gerekir.ülkeyi idare denler alman mallarına bokot yaparak örnek olmalılar.alman şirketlerine ihale vermemelidirler.bu konuda vatandaşa örnek olmalıdırlar.

Misafir

Alman mallarına boykot!

gene yanlış

O küstah bu küstah,herkeze kabadayılık,meydan okuma,diplomasi literatüründe yok böyle şey,yaptırım yaparsın olur,hakaret olmaz.

A. Kar

Almanya insan hakları denince aklıma, şu anda Almanyayı idare eden Doğu Alman Stazi ekibinin yaptıkları geliyor... Hitlerden bahsetmiyorum bile...

samet

TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİ YÖTENLER BU MİLLETİ BİR ONURU VE ŞANI VAR.BİZ VARKEN ONLAR YOKTU.DAHA NE DURUYORSUNUZ.ONLAR HAREKET GEÇMEDEN BU MİLLETİN ONURU İÇİN AB ÜYELİİNDEN VAZGEÇİN .ONLARA YALVARMAK ACİZLİKTİR TÜRK MİLLETİ ACİZ DEĞİLDİR.

dobra

Burada almanya yanlısı yapılan yorumlar bir Türk olarak beni çok incitmektedir. Arkadaş sizin damarlarınızda nazi kanı mı dolaşıyor. çok yazık.

Misafir

Bu günün yarını da var. Bu adaletsiz ve kasıtlı uygulamalar yarın mutlaka karşılığını bulur. Ne yapsalar Türkiye nin onurlu ilerleyişini durduramayacaklar.

dobra

Bizim % 50 miz tek başına % 50 Muhalefetin % 50 si çok parçalı bir % 50 Bunu anlayamıyormusun Merkel.

ahmet

böyle giderse avrupa daki vatandaşlarıda kovduracak bunlar.

Farabi

Kessinlaer bakalim.Eger AB fonlari olmazsa yasayamayacaksak yazziklar olsun bize.Bizde AB ye bir sekilde gizli,ortulu ambargo falan uygulayalim.

Misafir

Almanya AB nin lokomotifi.. cari fazlasi bizim toplam bütcemiz kadar.. Nüfuslarimiz ayni..

NEYİ BEKLİYORUZ?

YAHU MÜLTECİLERİ YIĞSANIZA KAPILARINA.HİÇ BİR SÖZLERİNDE DURMADILAR HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ.BİZDE GEREĞİNİ YAPALIM. BİZLERE AVRUPAYI AMERİKAYI ŞİKAYETLE OLMAZ BU İŞLER SAYIN CUMHURBAŞKANI.İCRAAT YAPACAKSIN Kİ BİR YERLERİ TUTUŞSUN.NEYİ BEKLİYORUZ?????

Misafir

salalım suriyelileri avrupaya gitsinler. ikili kabul anblasması sayın davudoglunun bu ülkeyte en büyük kazıgı idi. Bir an önce suriyeli göcmenlerin büyük kısmını avrupaya gönderelim yeter söz milletindir

ehza

COKTA TIN YAKINDA ZATEN AB DIYE BIR KURUM KALMAYACAK BU ÜLKELER BÜTCE ACIKLARIYLA IFLASTAN KURTULMAK ICIN BIR BIRLERINI YIYECEKLER SIRADA PORTEKIZ VAR ARKASINDAN ISPANYA HEPSI SIRAYLA YUNANISTANIN DURUMUNA DÜSECEKLER

Bahadır G.

Kesmezseniz adam değilsiniz AB !

Misafir

Almanyaya bi halt olmaz merak etmeyelim.Biz kendimize bakalım dilimizi de azıcık tutalım.Geçen iki laf ettik anında ekonomik bir hamleile dilimizi ağzımıza geri tıktılar hemen geri vites yaptık.

Misafir

Nazi şerefsizleri bizim sizden ne beklentimiz var.turkiyedeki muhalefet adam olsaydı cevabını verirlerdi.

Mustafa Menfaatlı

Almanya,Türkiye'ye böylesine kafayı taktıysa,Bu demek oluyorki,Almanya'da sıkıntı büyük.Yakında Almanya'da büyük krizler iflaslar başlarsa şaşmam.

  • 1