BIST 9.801
DOLAR 32,49
EURO 34,94
ALTIN 2.430,58

Atilla Taş'ın FETÖ davasında karar açıklandı! İşte son sözler...

FETÖ'nün medya yapılanmasına ilişkin 29 sanığın yargılandığı davada, Atilla Taş, 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılırken Murat Aksoy, 2 yıl 1 ay hapis cezası verildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 24 Adet Yorum
OSMAN

GÖVDENİN İÇİNE BİR DEFA KURD GİRDİ.

Hakkı A.

Bu yargı herkesi FETÖ'den yargıladı ama bir tek AKP'liler kaldı. Oraya girerse çıkamayacağını mı yoksa oranın temiz olduğunu mu düşünüyorlar?

adem

Elvan Gıda'nın sahibi Hidayet Kadiroğlu, 1 milyon lira kefalet ve adli kontrol şartıyla fetö davasından serbest bırakıldı.Hala anlamıyor musunuz tiyatroyu.

adem

Rasim Ozana Nahgehana,Arınca,B.Atalaya,S.Ergine,Topbaşa dokunulmazken Kalbur üstü gerçek fetöcüler usulcacık birer ikişer salınırken Atilla Taş a hapis cezası.Aman ne mücadele ne mücadele.Fetö ile kolkola muhalifleri susturuyorlar bu kadar açık.

Misafir

bunlar muhalifler, gerçek fetocular her kademede bizi yönetmeye devam ediyor...

Muhalefet aşkına

Sırf muhalefet olsun diye her buldukları hükümet karşıtı söyleme atladılar. FETO ile PKK ile aynı cümleleri kurdular. Suç unsuru tespit edilince muhalefet etmek suç mu? Ya bir akıllı olun. Kimin borusunu oturuyorsanız aynı akıbet sizi de vuracak.

MMMMM

YALAKA OLSAYDINIZ BAŞINIZA BUNLAR GELMEZDİ...ÜNAL TANIK BERAAT ADAM KAÇ AYDIR İÇERDE NE OLACAK PEKİ...B

dağhanbey

Fetö için en kullanışlı insanlar taş gibi hamçökelek solculardır

Misafir

bu kanı bozuk sözde sanatçımsıyı müebbetle cezalandırmak lazımdı aslında en az fetoş kadar suçlu..

has

tamam, iki yüzlü alçak, muhalefet ettiğini ve suç olduğunu düşünmüyorsan o zamanki muhalefetliğine devam et bakalım ne olacak sahtekar hain münafıklar sizi

Misafir

TİHV Başkanı Fincancı’dan Savcılığa: “İşkence mutlak yasak; ‘örgüt’ diyerek meşrulaştırmaya çalışmanız da işkence suçu kapsamında”

Aaadalet...😰

Allah akil fikir ve de insaf versin.kargalar gulmustur.

Misafir

ÖKÜZÜN KARNINDA BIZAGI ARAMA BUNA DENIR

TACETTİN

BUNLAR GERİ DEVLETİMİZİN BAŞINA BELA OLMASA BARİ

OFLU BABA

SENIN MUHALEFET DEDIGIN BUYSA SOKAKLAR SAVAS ALANINA DONER NE SEN NE BEN NEDE HICKIMSENIN SAG SALIM EVINE GIRME GARANTISI OLMAZ ATTILA TAS TAS KAFAN MUHALEFETIN NE OLDUGUNU ANLAYAMIYORSA BOYLE ANLATIRLAR

Hakkı B.

Pardon! Atilla TAŞ medyacı mıydı? Müzisyen mi?

Erdem Doğan

Bu ülkeyi kaosa sürükleywn kim varsa Allah beter etsin.

ali yavuz

atilla taşı sevmem de kılıçdaroğlu gezerken onun içerde yatması hoş değil. adalet yılan gibi sadece çıplak ayaklıları sokuyor.

Misafir

Bu Tip Kararların itibar Sorunu var!

adli deli

bune hiç tutuklamasaydınız daha iyiydi

Misafir

TRT medyadan sayılmıyor mu, TRT Haber Merkezi'nde A.B, A.Ç Genel Müdür Yrd. A. K bunlar kime hizmet etti, Fetö'ye hizmet etmediler mi? Zaman Gazetesi'nde makale, yorum yazıp,kendilerini orada ifade ediyorlar diye bütün tv'lerde oturumlara davet edilenlere hesap soruldu mu?

Misafir

Avrupa ülkeleri Türkiye, Yargı Bağımsızlığı, hukuk ve demokrasi olmayan bir tür Ortadoğu rejimi görüntüsü veriyor.

Misafir

‘MAN BELGELERİ GERÇEK’ HABERİ YAPAN GAZETECİYE ERDOĞAN’A HAKARETTEN SORUŞTURMA......... ‘Savcılık: belgelerle ilgili soruşturma başlatmış, belgelerin gerçek olduğunu kaydetmiş, ancak takipsizlik kararı vermişti.

has

vay anasına hepsi pırıl pırıl kime sorsan ben suçsuzum diyor bu 15 temmuz ülkeyi işgal girişimini o bombalamaları tankların altında ezilenleri sayın cumhurbaşkanını öldürmeye gidenler bile kesin jüpiterden geldiler hainlere asla acınmasın

  • 1