BIST 9.725
DOLAR 32,53
EURO 34,81
ALTIN 2.425,15

Aslında dünyanın anayasasını değiştireceğiz!

Avrupa'nın ipinden kurtulmuş kuduz bir köpek gibi saldırmasına anlam veremeyenler aynı soruyu sorup duruyor: "Bizdeki Anayasa değişikliği onları neden rahatsız ediyor?"

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 75 Adet Yorum
kaya demir

sanki yargının iyi ellerde olduğu dönemler çok olmuş gibi yazmışsın. Varsayalım öyle bir referandum da yargı için yaparsın. halk vicdanıyla doğruyu bulur elbet. cesur olmak lazım.

Ali ÖZ

Bu dediğin kazadan korkup yaya olarak şehirler ve ülkeler arsı yolculuk yapmaya benziyor. Bu ve benzeri varsayımlar korku algısı ile frenleme ve cesaret kırma algısıdır. Böyle vehimlere pabuç bırakmamak lazım. ABD ve diğerleri neden bunu düşünmeden yapıyorlar. tarih her devirde güçlü yönetimlerle güçlü devletlerin parlak zaferlerini yazarlar. zafer korkularının esiri olanlara şans vermez.

Yaklaştıkça

seçim yaklaştıkça akp kanadının atışları kuvvetleniyor. :)

HAYIR!

Diğer İslam ülkelerinden tek farkımız Mustafa Kemal Atatürk ve onun inkilaplarıdır. Eğer biz laik bir devlet olmasaydık devlet siyasal islam ve şeriat yönetiminde olacak ve diğer ülkelerdeki tüm olaylar burada da yaşanacaktı. Atatürk bu ülkenin teminatıdır. O yüzden Atatürk'ü ve inkilaplarını ortadan kaldırmayı hedefleyen, ülkeyi siyasal islamla ve şeriatla yönetmek isteyen, yargılanamaz ve denetlenemez bir diktatörlüğe doğru gidenlere referandumda hayır demeliyiz.

Misafir

Diline yüreğine sağlık usta...

Misafir

Davutoğlu'nun yetkileri elinden alındı!.. Sıra geldi Binali Yıldırım ve diğer Bakanlar!........... EVET!

hayırcı

süleyman bey onu bunu bırakında FETÖ noldu yani direk kendisi fetullah gülen,ne zaman getiriyoruz onu türkiyeye,dosyalar falan gönderilmişti abd ye noldu o iş.

kundemacı

Bu adam gerçekten özürlü.

kral

emekli öğretmen ! iyiki emekli olmuşsun.senin yaşlarındaki ezik yetiştirilen avrupa hayranı kendini küçük gören sen keşke hiç öğretmenlik yapmasaydın.senin gibi zihniyet ve senin gibi ufacık öğretmenler olmasaydı biz şimdilerde başarmak istediğimizi belkide 50 yıl önce başaracaktık.sizlerin 100 yılda yetiştiremediği bu dünyayı değiştirecek inanca sahip genleri RTE 15 senede yetiştirdi.size rağmen hemde.çünkü o sizin ki basit değildi.örnek olarak yaşayarak bizlere o ideali aşıladı.VE BİZ GENÇLER DÜNYANIN ANAYASASINI DEĞİŞTİRECEĞİZ.BİZİM DÜNYA İLE İLGİLİ PLANLARIMIZ BİN YIL ÖNCESİNDEN KALMA.

Misafir

"emekli öğretmen" beğenmiyorsan çektir git seni memnun edecek ülkeye... kanadaya gidebilirsin mesela seninkide oraya kaçma hazırlıkları yapmaya başlamış orada buluşur öpüşür koklaşırsınız

Misafir

Sarraf'ın avukatları Erdoğan'la ne görüştü?............New York Times'tan Benjamin Weiser haberine göre, Halk Bank Tutuklaması sonrası Giuliani ve Mukasey Türkiye'ye gelerek, Erdoğan ile görüştü.......

VATAN SEVER

AKHAYIR RUMUZLUYA CEVAP: KİMİN ZEHİRLENDİĞİ BELLİ... AKIL NOKSANLIĞIN VAR GALİBA. SÖYLENENLERİN HEPSİ ZORUNA GİTTİ GALİBA. YOKSA SENDE ALAMANCIMISIN?

Misafir

Birgün AKP de olmayacak cok ama cok merak ediyorum ne yapacaksın?Kime böyle taklalar atacaksın?Simdi ki yazdıklarını yalanlamaya calısacaksın ama arsivler önüne serilecek.

YOLUN SONU

Aslında Dünya senin reise sırtını dönüyor...15 yılı idare eden dengeler artık yıkıldı. Şimdi her yerde dersini alıp geri kaçıyor..Bunun sonucu ne olacak dersin? Katar’ın, Suud ülkesinin, ıvırın zıvırın akıttığı paralar bitecek....Maceranın Sonuna gelinecek!________ . Sen istesen de istemesen de böyle olacak.

Mutlu Yorulmazer

BOP tan habercaazın yokmuş gibi yapma Süleymanım.yeni anayasa ve başkanlığı dayatan ABD nin kendisi.25 sene önce Erdoğan da aynı şeyi söylüyor bunun bir emperyalist dayatma ve Abd özentisi olduğunu vurguluyordu.Ama sonradan o da BOP a dahil olunca ağız değiştirdi ve BOP eş başakanıyım dedi.

bence de aynen

Ya aynen öyle.Zaten dünya İstanbuldan yönetilmek için sabırsızlıkla bekliyor,bir an önce referandumdan evet çıksın da şu Türkiyenin ana yasasını örnek alıp uygulayalım hatta reis dünya başkanı olsun sarayın etrafına toplanıp tüm dünya 'dik dur eğilme bütün dünya seninlee' diye bağırmak için yalvarıyorlar.

esin övet

yürü be... sen geleceğin jölelisi olacaksın....olmalısın.bu çabalar boşa gimemeli

erdal

islam coğrafyası bu hale geldiyse BOP projesi yüzünden geldi... bu projede kimler eş başkandı hatırladınızmı? ha birde saydığın ülkelerin hemen hepsi tek adamla yönetiliyordu.

Hakan Sönmez

Harika olmuş, elinize sağlık. Ancak bunu bazıları anlamaz, dinlemez bile.

seyfo

yüzde 85, güneş gibi doğacak ülkemize...kılıçdaroğlu, PKK, deaş, fetö ne yapacaklar hep birlikte göreceğiz. hepimize hayırlı olsun arkadaşlar.

Misafir

Recep Tayyip'e verilecek bu kadar yetki evliyayı bile azdırır............ İlhan Kesici, “Bu anayasa değişikliğine 18 madde diyoruz ama aslında tek bir maddeden ibarettir. O da ‘cumhurbaşkanının yetkileri’..........

Misafir

ürkiye Barolar Birliği söz konusu maddeyle, AKP ilçe başkanları yerel yönetimlerde seçimle gelmemelerine rağmen en etkili isimler olacak. Bu durumu "Eğer anayasa kabul edilirse 957 kralcık ortaya çıkarıyor"

evt

evet eveeeeeeeeeeeeeet

a.a.

EVET diyoruz alayina ver mehteri veeeeerrrr???

Misafir

Dünyanın en büyük 20 ekonomisi.. Bakın Türkiye listede kaçıncı sırada yer aldı.... 1) ABD- 17 trilyon 419 milyar dolar 2) Çin- 10 trilyon 360 milyar dolar 3) Japonya- 4 trilyon 601 milyar dolar 4) Almanya-3 trilyon 852 milyar dolar 5) Birleşik Krallık-2 trilyon 941 milyar dolar 6) Fransa- 2 trilyon 829 milyar dolar!...................24) Türkiye- 699 milyar 535 milyon dolar. .