BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.430,54

Askere gidecek Kerem Kılıçdaroğlu bakın ne söyledi!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun oğlu Kerem Kılıçdaroğlu, kısa dönem askerlik görevini yerine getirmek için Sivas’taki birliğine teslim olacak. Kerem Kılıçdaroğlu bilinçli olarak bedelli askerliği tercih etmediğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
Alara

hayda ne işi var bu adamın askerde , ben hakkaride arkideşleriyle piknik yapar diye bekliyordum

Misafir

Ailene askerlik duygusunu ve şehitliğin gururunu yaşatman dileğimle şimdiden hayırlı olsun kutsal görevin.

Aman kerem

tamamen gösteriş ve algı dolu bir açıklama,iş bulacam,bedelli yakışmaz,sivas olmaz şemdinliye gitmen gerek...

VATANİ GÖREV.

Bilalin kulakları çınlasın,o da iyi ok atıyor galibağa!!nerde öğrenmiş.

azerioğlu

gariban çocuğu gibi gidiyorum.sahi keremciğim hangi gariban çocuğunun askere gittiği basında yer almış bi söylesene.tam da gariban gibi keremciğim kaç gariban 10 aylık torununu ssk lı yapmış,keremim kaç garibanın 14 yaşında babası batırdığı ssk müdürüyken ssk lı olmuş.buna ne derler biliyornmu ağıza bak ağıza.

azerioğlu

ağıza bak ağıza.kerem ciğim yeme bizi gariban ayaklarını geç.onun için mi müdür 10 aylık torunu ssk yaptınız seni 14 yaşında baban ssk müdürüyken sigortalı yaptılar.şimdi söyleyin hangisi gariban duruşu.ssk müdürü baban milleti süründürüp ssk yı batırırken 14 yaşında ssk lı olması etik demi.

SELAMİ

NE ZAMAN ŞIRNAKTA HUDUT KARAKOLUNDA NÖBET TUTARKEN GÖRÜRÜM SENİ OZAMAN İNANIRIM TORPİL OLAYININ DÖNMEDİĞİNE, ACEMİ BİRLİĞİ SİVAS USTA BİRLİĞİ İSTANBUL-ANKARA OLURSA ŞAŞIRMAM

hakkı

askerden gelince iş bakacakMIŞ! yerseniz. yeni çıkan yasadan zarar görmesinler diye torununu sigortalı yaptıran adamın oğlu iş mi bakar? baban halleder seni bir yere işe kor. ama ne yapsanız nafile 2019 da baban başkan olamayacak...

Misafir

KENDİSİNİ KUTLUYOR TAKDİR EDİYORUM VATANIMIZ BU DUYGULARI TAŞIYAN TERTEMİZ KANIYLA FEDA EDEREK DEVLETİMİZ KURULDU GÖREVİNİ YAPTIĞI İÇİN BU TOPRAKLARDA SÖZ HAKKINA SONSUZ SAHİPTİR GERÇEK ADALET İLAHİ ADALET BUDUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Misafir

bilal ve burak erdoğan kardeşlerin askerlik mevzusu bir araştırın.

vatabdaş

çok dogru karar vermiş digerleri gibi para ödeyip yatıp gelmemiş olacak

Misafir

Kardeşim gidecekse gidecek. Benim senin, veyahut Ahmet, Mehmet, gariban vatandaşın oğlu askere yollarken böyle haberler yapılıyor mu. Neden bu haber konusu oluyor. Oy dilenciliğinin buralara kadar düşeceğini hiç düşünmedim. ayıptır yahu ayıp bu kadar küçülmeyin. Çocuğu da kirli emellerinize alet etmeyin.

Misafir

teröre karşı durduğunu söyleyen Kılıçdaroğlunun dün akşam yaptığı SİHAlarla ilgili açıklamalarını ibretle izliyoruz.

Misafir

Show time, pkk ya omurgadan destek ver sonra kalk 7/24 yatış garantili sözde askerlik yap.

Burdayiz.

Teröre karşı durmak derken, sen babanla hiç konuşmuyorsun galiba, ilginç.

kurtulus

:):) gülmekten kendimi alamadım.garibanın çocuğu gibi gitmeli demiş birisi :)..yahu gariban değil ki ama.askerde garibanların yüzüne bile bakmayacak selam bile vermeyecek.komutanların odasında gazinosunda alem yapıp dönecek.bırakın bu ayakları.kılıçdaroğlunun sgk da buhar ettiği paralar ile yedi ceddi sülalesi yüzyıllık zaman diliminde ihya olur merak etmeyin.

asde

döndükten sonra iş mi bakıcam dedi :):..oğlu da sallamasyon.babasının oğlu.

sdfe

birliğe teslim olunmaz kerem efendi birliğe katılınır.nasıl bi bilinç altı varsa artık askerlikle ilgili..askerden dönüncede iş bulup çalışacak evlenecekmiş..yapma be kerem.rezidansları bozdurur bozdurur harcarsın.sizin yediğiniz içtiğinizzz aştı artık

Misafir

ya kılıçdaroğlu teröre karşı duruyorum derken?hangi teröre?

ERDAL

BU BİR ASKERLİKTİR AMA SONUÇTA İÇİNDE SİYASET TE VARDIR.

Misafir

Bazıları bunuda eleştireceklerdir,neden sivas neden Hakkari yada Tunceli değil,ne fark eder,vatan millet sakarya edalarıyla ortalığı inleten bazıları bedelli askerlik çıkınca hemen bu durumdan faydalanıveriyorlar.Konuşsalar taş üstünde taş bırakmazlar.

  • 1