BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,95
ALTIN 2.427,93

Asker Suriye'ye girerse erken seçim gelir mi?

Türk askeri Suriye'ye girecek mi? Suriye'ye girilmesi durumunda, erken seçime gidilir mi? Radikal'den Murat Yetkin, koalisyon ve erken seçim tartışmalarını göz önüne alarak kritik kehanetlerde bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
imaj

AKP ti te laf yok goruyoz diğerlerinin halini

KIZILOĞUZ

Mahmut demir Türk Askeri Türk milletinden emir alır sizden değil

GARIP

TSK ile ilgili bu habere neden Alman askerlerinin fotografi konmus, anlam veremedim!!!

Mahmut Demir

TSK kendi başına hareket edebilen bağımsız bir güç değil. Tüm subaylar birer memurdur ve hükümetten kendilerine verilen talimata göre hareket ederler.Emir verilince hayır biz bunu şu oluncaya kadar yapmayız deme gibi bir hakları yoktur. Bazıları eski günleri tekrar canlandırmayı, memurların yönettiği bir ülkede yaşamayı çok istiyor ama o günler artık geçmişte kaldı. Artık bunu kalın kafalarına soksalar iyi olur!

Takoz

Sen Türkleri tanımamışsın. Bizler asker doğarız. Tarih bizi yazar biz de tarihi... Ve biz her zaman vatan için, barış için savaşırız, AKP'nin BOP'u uğruna değil!...

tecrübe

Türkiyenin 2000 yıldan fazla olan derin bir savaş tecrübesi var.sen merak etme görev verilirse o tecrübeyi dosta düşmana gösteririz.

Ne Olursun Allahım

Çıkarları uğruna Şu milleti karanlığa sürüklemek isteyenlere Rabbim fırsat vermesin. Kurulan tuzakları, oyuna boşa çıkarsın inşaAllah.

EMİNE

BŞ BŞ YAZMŞ KONU KOBENİ OLUNCA TÜRKİYE GİRSİN CHP Lİ KEMAL BEY BİLE KONU TÜRKMEN OLUNCA GİRMESİN AYIP SİZEMİ SORCAK O KADAR İYİ BİLİYOSALAR 3 KURSUN HÜKÜMETİ HALADA YÜCE DİVAN YAZAN VAR LAN SİZ BANKALARI HORTUMLAYANLARDAN HESAP SORDUNUZMU

mmm

Cok derinlikli bir analiz yapmissin,harcaniyorsun dostum

BABA

BIRAKIN SURİYE KENDİ İÇ MESELESİNİ KENDİ HALLETSİN.ÜLKEMİZİ KAOSA SÜRÜKLEMEYİN.YAPABİLİYORSANIZ BOZDUĞUNUZ SURİYE DOSTLUĞUNUZU YENİDEN KAZANIN.EN BÜYÜK SINIRIMIZ SURİYE.DÜŞMANIN GİZLİSİ TEHLİKELİDİR.KARŞIDAN GELEN DÜŞMANI KÜÇÜMSE AMA ARKANDAN GELEN GİZLİ DÜŞMANINI ÖNEMSE.SURİYEDE İYİ VEYA KÖTÜ-TEHLİKELİ VEYA MASUM NE KADAR İNSAN VARSA HEPSİ ÜLKEMİZE GELDİ.İYİLERİNE-MASUMLARA CANIMIZ FEDA FAKAT YA KÖTÜLERE-YA MASUM GÖRÜNÜŞLÜ TERÖRİSTLERE....DİKKAT ETMEK LAZIM.BİZİM İÇİN SIĞINACAK LİMAN YOK.

ehlibeyt

eninde sonunda yüce divana gideceksiniz yüce allahın hikmetikimseden medet ummayın

YAZIK

PARTİYE KARKEREN KURDİSTANIN 30 YILLIK SAVAÇ TERCÜBESİ VAR . İŞİD : 3 YILDIR ÖSO 4 YIL ESAD 4 YIL TSK : GELİRSEK TSK NORMAL ASKERLERİ GÖNDERECEK BUNLARDA FAKİR FUKARADIR . SAVAÇ TERCÜBELERİ 0 DIR BUDA NE ANLAMA GELİR TÜRKİYE BOYNA CESET TORBALARI GELECEK. YAZIK

çetin

suriyeye girmek kimseye oy kazandırmaz yazıktır. etmeyin eylemeyin...

  • 1