BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,97
ALTIN 2.435,21

Artık düşün Reis'in yakasından!..

Reis belediyelere ve teşkilatlara ilk kez açık ve dedi ki; Artık tasfiye zamanı.. Biz demeden, siz gerekeni yapın..

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
gencoglu

yalnız başta mustafa ataşın değişmesi lazımdı herif zavallı konuşmayı bilmeyen kem küm eden tembelin biri niye halen onu teşkilatın başında tutuyorlar anlamıyorum

gencoglu

öyle teşkilatlar gördüm ki referandum sürecinde değil çalışmak koltuklarından bile kalkmadılar öyle teşkilatlar gördümki kibirden koltuklarında 100 kiloluk karpuz taşıyormuş gibiler öyle teşkilatlar gördüm ki kendisini ziyarete giden yaşlı teyzeyi saatlerce bekletip yarın gelsin diyerek kovduğunu gördüm onun için sakın ola kimse bana teşkilatları savunmasın teşkiların %90 ı kökten uca temizlenmesi lazım ama başta teşkilat başkanı MUSTAFA ATAŞ ın gitmesi lazım çünkü kendisi referandum sürecinde hem kendisi hiç çalışmadı kendisi çalışmadığı gibi çalışmayan teşkilatlara hiç bir yaptırım uygulamadı bunlar kanser gibiler ya kanser yok edilecek yada bu parti bitecek

udfn

Reis, Senin yanına sızan bu düşmanların teşkilatın hemen her yerinde ve devlet kadrosunda aldığın her adama y görevinde yükseltilen her adama referans oluyorlar.

sedat emanet

kendi reklamını yapacam diye bu kadar kasmaya gerek yok. ayrıca trabzonda reisi 10-15 kişi karşıladığı ise kessinler beni. adamın kalabalık yüzünden kolu çıkmıştı, ne 10-15 kişisi.

S.SOYLU

Elli kere toplayıp boşaltsın isterse, artık dikiş tutmayacağı belli.Kendiside yorgun... Şöyle yaptım böyle yaptım diye övüne dursun. TÜİK verilerine göre "ulkede 55 milyon insan yoksulluk sınırında yaşıyor" 2019 da Abbas yolcu. Yeni, taptaze kan, yeni partiler geliyor...

Misafir

akp içindeki fetoculara aynı çağrıyı yaptı mı ?

Erol Baron

26 yıl süren ANAP hesabına göre, yurdum insanının AKP'yi tam olarak anlamasına 10 yıl kaldı. Yani 2019 dan sağ salim çıksa bile, AKP 2029 da bitecek ve bu partiyi artık din de kurtaramaz.

Misafir

Sonunda oldu! AB ülkelerine vizesiz seyahat görüşmeleri askıya alındı....İnsan Hakları ihlalleri, Saray emri KHK'larla 150 binden fazla kamu görevlisinin tasfiye edilmiş olması karara yol açtı.

M.E.A

bu hükümetin,bu iktidarın,bu liderin en yücelere ulaşması için,gerçekten bu ülkenin varacağı zirvenin yolunu göstermek amacıyla bu milletin sesizlerin sesi olmuşsunuz,sizlere teşekürler

BAŞKENTLİ

OZAMAN TRABZONDAN BAŞLAMAK GEREKMEZMİ SAYIN DİYADİN SEN DAHA İYİ BİLİRSİN ORADA NELERİN DÖNDÜĞÜNÜ DEMİ SEVGİLER..

Misafir

FETÖ'ye ait TMSF bünyesinde 965 şirket var!.Aktif büyüklüğü 41 milyar Türk Lirası....Saraya yakın bazı kişiler FETÖ mallarını üç kuruşa almak için pusuda bekliyor.pusuda bekliyor.

A.C.

Eskiden Süleyman Özışık sürekli methiyeler dizerdi cumhurbaşkanımıza, son dönemde bu özellik size bulaştı. Eskiden daha iyi yazılar yazardınız. Ak Parti içerisindeki metal yorgunluğu, sayın cumhurbaşkanımızda olamaz mı? Kendisi de artık biraz dinlense iyi olmaz mı? Bunu ona kim söyleyecek?

  • 1