BIST 9.645
DOLAR 32,53
EURO 34,83
ALTIN 2.428,60

Arda Turan'a büyük şok! Hakkında dava açıldı

Medipol Başakşehir'de forma giyen Arda Turan hakkında, "Cinsel Taciz", "Ruhsatsız silah bulundurmak", "Genel Güvenliği Kasten Tehlikeye Sokmak" ve "Kasten Yaralama" suçlamalarıyla dava açıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
OFLU BABA

TURKIYENIN NEDEN BIR DUNYA KUPASI BIR AVRUPA KUPASINI ALAMADIGINI ANLAMISIZDIR UMARIM

misafir

1 gun bile yatmaz... 1 gun bile yatmaz...

Vatandaş

bu zat futbolcumu yoksa kabadayı mı,bu kadar kabarık suç kesinlikle affedilemez,kimsenin gözyaşına veya geçmişteki başarılarına bakılmaksızın gereken cezalar verilmelidir,bu iş özürle mözürle olmaz,burası muz cumhuriyeti değildir.

Misafir

8. Taşınması yasak olan silah glock bulundurmak. Bu bir suç duyurusudur. Sayın savcının tutuklama isteminde bulunması gerekir.

Misafir

1. Cinsel taciz 2. Cebir şiddet 2. Kasten adam yaralama 4. Ruhsatsız silah bulundurma 5. Tehdit 6. Umuma açık alanda ateşli silah kullanma 7. Türkiye hukuk devleti ve bu kadar suçtan ifadesi alınıp salıveriliyor.

TR

ATILMAZSA ADALETİN BATSIN TÜRKİYE !

Misafir

içeri atılmalı derhal.emmee arkadaşın dediği gibi spor bakanı olabilir beliki

Pastoral Nomadizm

Bizler Ülkücü arkadaşlarız. Arkadaşlarımdan bazıları, henüz Arda Başakşehir'e gelmeden önce gelirse mali yönden ve gece hayatı bakımından takımı bozacağını yazmışlardı. Öyle de oldu ve lider takımı şampiyonluktan etti.

Misafir

Bir bakmisin SPOR BAKANI.

Pastoral Nomadizm

Arda futbolu bırakıp meslek değiştireli 2 yıl kadar olmuştu ama yine de Başakşehir almıştı. Ne diyelim zararın neresinden dönülürse kârdır.

Feridun

Bu ülkede zenginler hapis yatmaz.

BAK-HELE

İçi boş topun peşinden koşan birisinden ne bekliyorsunuz?

Enes

Arda'nın arkasında Reis varken Arda hapse girmez.

VATANDAŞ

BİR GARİBAN BU İŞİ YAPTIĞINDA NE CEZA ALIYORSA AYNISI UYGULANSIN.

Misafir

Bu rezilligi sıradan bir insan yapmış olsaydı olayın olduğu mekanlara bir kamyon polis jandarma ve hatta mekanların kıytırık güvenlik görevlileri dolar birde muhatabın üstünden topyekûn gecerlerdi eeee boşuna demiyoruz yaşasın zenginler ve güçlüler için adalet diye...

  • 1