BIST 9.711
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.421,27

Aramızda Sodom-Gomore Soytarıları çoğalıyor..!

Böyle bir yanılgıya düşmek sadece müstahak kalacağımız cezanın bir an önce gelmesine yol açacaktır..!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
Misafir

neden böyle bir sey izmirde olduda sizlerin aklınıza geldi istanbulda 7/24 sokaklarda anormal olan seyler bunlar yenimi aklınıza geldi bu yoksa izmir diyemi?

İzmirli

İzmir'in dağlarında çiçekler açar.... altın güneş ordu sırmalar saçar. bozulmuş düşmanlar hep yel gibi kaçar..... yaşa Mustafa Kemal Paşa,yaşa;

Misafir

yani......................................

Misafir

Erdoğan konuşmasında Gagavuz Türkleri için "Dinleri farklı ama soydaş" ifadesini kullandı....

Misafir

Batı yı bilmem ama bataklık haline gelenler hep Ortadoğu İslam ülkeleri.

Misafir

Sırf iktidarı kollayıp, muhalefete ve onunla ilgili her olguya karşı taraflı yazılar yazan bir yazarın eleştirilmesine karşı tavır almak nedir Misafir 09 44.Ensar yalan mı?Tacize uğrayan küçük kız çocuğunun tacizcisiyle evlendirlmesini mübah göztermeye çalışıp sonra tepkilerden dolayı vaz geçenler yalan mı?Eşcinsel de eleştirilsin bunlarda eleştirilsin.

Misafir

Bugün Suudi Arabistan'da oğlancılık ve biseksüellik Kuzey Amerika'dan daha fazla yaygındır ... diyeceğine yazara katılıyorum. hatta ilave olarak Bugün Suudi Arabistan'da oğlancılık ve biseksüellik Kuzey Amerika'dan daha fazla yaygındır ... ta var. bu iki örnegide şiddetle kınıyorum desen çok doğru olmazmıydı?

Misafir

15 sene once de boyle Laiklige satasabiliyor muydun?

Misafir

yazarın söylediklerini karşı tavır almak nedir arkadaş ya. adam kendi yorumunu yazmış. katılmayabilirsin ama senin yazdıklarınla ne alakası var bunu. Neler oluyormuş bahsettiğin yerdeler,onu da sen yaz da öğrenmiş olalım. nereler biliyorsun anlat bakalım. sırf dini itham etmek bazılarını yapmış olduklarını anlatacaksındır.

dağ oyunları

Müslüman Kürtlerin oy verdiği pkk-hdpli alçakların vasıflarından birisi de sapkın cinsel ilişkilerdir..

Misafir

yazarın söylediklerini karşı tavır almak nedir arkadaş ya. adam kendi yorumunu yazmış. katılmayabilirsin ama senin yazdıklarınla ne alakası var bunu. Neler oluyormuş bahsettiğin yerdeler,onu da sen yaz da öğrenmiş olalım. nereler biliyorsun anlat bakalım. sırf dini itham etmek bazılarını yapmış olduklarını anlatacaksındır.

mustafa

biraz da vatikan ın ahlaksızlıklarından veya hac görevine giden bayanların orada uğradığı tecavüzlerden arapların oğlancılıklarından bahset korkma mekke medine vatikan bile yaptığı ahlaksızlıklarından dolayı cezalandırılmıyor hatta ahlaksızlıklar insanlardan saklanıp ört bas ediliyor

Misafir

Hadi Huri neyse de... Cennette Gilman (parlak oğlanları) nasıl oluyorda SAVAP oluyor.

Misafir

Bugün Suudi Arabistan'da oğlancılık ve biseksüellik Kuzey Amerika'dan daha fazla yaygındır ...

Misafir

DEVLETİN DERHAL BÖYLE İĞRENÇ AHLAKSIZLIKLARA DUR DEMESİ LAZIM SONUMUZ ÇOK KÖTÜYE GİDİYOR

Misafir

ne diyorsun lan çaık konuş

Misafir

"Emred (yeni yetme) ve sâde-rû (yüzünde tüy bitmemiş) gılmana (oğlanlara) rağbet, hüsnü cemal (güzel) sahibi kadınlardan fazladır. Çünkü nigârların (güzel kadınların) namahremleri şunun bunun korkusundan kapalı, yani gizlidir. Oysa civanlar (genç, güzel oğlanlar) ile söyleşme ve buluşma kapısı daima açıktır. Kaldı ki, sâde-rûlar, seferde ve barışta sahibine yakın ve yâr (sevgili) olur.

Misafir

chp ile ne alakası var. şu anki nesi tamamen akp nin yetiştirdiği nesil.

Hakan

Bu özgürlük davası mevcut hükümet partisi zamanında ayyuka çıktı, aynı terör örgütleri gibi. Onlar sebep oldukları bu hataları telafi etmedikten sonra, bize de telafi hakkı tanımadıktan sonra dua ve tövbeden başka elimizden birşey gelmez.

hakkı

işte chplileri ve seküler kesimin özlediği TÜRKİYE. 4 yaşında kuran eğitimine hayır gericilik, bale eğitimine evet ilericilik. 5 yaşında namaz kılmak yobazlık, çocuğa bira içirtmek çağdaşlık. 10 yaşında kızın örtünmesini teşvik etmek esirlik, 10 yaşında kızın mayo bikini ile gezmesi özgürlük. 17 yaşında bir kızın evlenmesi suç yasak ama babasının arkadaşı kendinden 35 yaş büyük bir erkekle metres hayatı yaşaması veya bir kadının öz amcsı ile metres hayatı yaşaması medeniyet. işte siz busunuz...

Erol Baron

İzmir'in yakın komşusu MANİSA'lı olduğumdan dolayı İZMİR sapıklarını savunacak değilim..... İzmir 4 milyondan fazla insanın yaşadığı -karma- bir şehir ve batı hayranlarının ve TVlerde sunulan -seviyeli birliktelik- hastalarının bol olduğu bu şehir yanlış yolda olduğunu çok yakında görecek çünkü hayran olduğu batı ülkeleri çok yakında batacak ve batının batışı umarım onların kendilerine gelmesini sağlayacaktır.

  • 1