BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,73
ALTIN 2.489,36

Araç sahipleri dikkat! Bakanlık tüm araçların listesini istedi

Egzoz muayenesi yaptırmayanlar için son uyarı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mehmet Öztürk'ten geldi. Bakanlık egzoz muayenesi yaptırmayanları tespit edecek.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
O.Kara

Polis arabalarıa yerlestir bir sistem Muaynesi olmayan,sigortası olmayan,arananı hemen takip etsın Hatta zabıta aracları bile

Ten

Size mi kalmış milletin eksozu nerden neyi kırparım onun peşindesiniz böyle ülke görmedim arkadaş

Misafir

İşe Ankara Büyükşehir Belediyesinin Halk Otobüslerinde başlayın.

mniksek

EGSOZ MUAYENESİ YAPTIRMADAN ARAÇ MUAYENESİ YAPTIRILMIYOR ZATEN, LİSTEYE NE GEREK VAR, SİZ ARACINI MUAYENE YAPTIRMAYANLARIN LİSTESİNİ İSTEYİN, EGZOZ MUAYENESİ YAPTIRMAYANLARDA MEYDANA ÇIKAR ZATEN...

a.l.

maliye ye gelir mi bulunuyor?

Misafir

"Temel hedefimiz vatandaşın daha temiz hava solumasıdır." diyen Bakanlık Müsteşarı Öztürk, bu konuda farkındalığın artırılması için Bakanlık olarak "Ulaşım Kaynaklı Hava Kirliliğinin Sağlık Üzerine Etkileri" başlıklı bir kitapçık hazırladıkladıklarına da vurgu yaptı." Acaba amaç bu mu? Yetki verilen ve kazanç sağlamaları garantiye alınan istasyonlardan birine gittim.İki tane 15-16 yaşlarında genç...Ne yaptıklarını bile bilmiyorlar...Ve oraya gelen 40 yıllık araçlar da dahil olmak üzere hepsi "temiz bakımlı ve de ayarlı" olarak aynı şirketin fenni muayene istasyonuna gönderiliyor.Bir tane bile egzozu ayarsız araba çıkmıyor ne hikmetse...Trafikde de resmi araçlar da dahil olmak üzere duman attıra attıra giden araçların haddi hesabı yok. Ya bu işi doğru yapın,ya da hiç yapmayın! Asıl amaç birilerine rant kapısı sağlamak olmamalı!

OSMAN ALICI

ŞÖYLE BİR ALGI YÖNETİMİ OLURMU HABERE BAK CEZASI BİN 50 BİN LİRA: Araç sahiplerinin egzoz emisyon ölçümünü 50 liraya yaptırabildiklerini hatırlatan Öztürk, bunu süresinde yaptırmayanların ise yaklaşık bin 50 lira ceza ödemek zorunda kaldığını söyledi.

misafir

Özce siz resmi ve toplu ulaşım araçlarını bir halledin. Resmi ve Toplu ulaşım araçlarının çoğunda kömürlü soba bacası gibi duman çıkıyor.

ses

Kardeşim eğzoz muayenesi yaptırsan da gaz salıyor. Ama az salınırmış. Salınıyor sonuçta. Siz benzinsiz araba yapın. İnsanları sarp yokuşa sürüklemeyin

Fatih Aydın

Ekzos muayenesinden daha çok fiziksel denetim yapın. Yollarda bir çok araç var çevreyi kirleten ve muhtemelende hepsinin ekzos muayenesi tam. Sadece muayene zamanı düzgün yakıtla muayeneye girip sonra akık yağ yakıyorlar.

İYİ ki varız

milletten nasıl para alacaksınız akşam sabah onun hesabını yapıyorsunuz gölde su bittii.hırsızlar.!!!!

  • 1