BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

AP'den skandal Türkiye'yi askıya alalım çağrısı!

Avrupa Parlamentosu Türkiye raportörü Kati Piri'nin Türkiye ile ilgili hazırladığı taslak raporda yine skandal ifadeler yer aldı. Taslak rapor, aralık ve ocak aylarında Avrupa Parlamentosu dişişleri komisyonunda onaylandıktan sonra şubat ayında genel kurulda oylamaya sunulacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 31 Adet Yorum
Misafir

Avrupalılar türkleri sevmiyor bence yoksa başka türlü bunun izahı olamaz. türkleri sevmedikleri için ab üyesi yapmak istemiyorlar.

Misafir

Bakın bu konu hakkında Milletimiz bilinç sahibi olamadı.Sosyal dengeyi Türkiye'de sağlamak için karşılıksız para verdiler.Devleti yönetenler bizim halkımız fakir yaşamaktan mutludur diye yardımı kabul etmediler.AB demek Halkın zenginleşmesi yöneticilerin kontrol altına alınması demektir.Yöneticiler bunu istemez.

fikret boduroğlu

niye skandal dediniz.adamlar türkiyeyi AB üyesi yapmak istemiyor.bunu da açıkça söylediler.türkiyeyi yönetenler de AB üyesi olmak istemiyor,istiyormuş gibi yaparak iktidarını sürdürmek istiyor.bunları herkes biliyor.

ihsan

bu pirinin raportörlüğüne itiraz etmedinizmi dış işleri uyuma

Misafir

Misafir kardeş, tarih konusunda amma atmışsın. İngiltere, Alanya, Fransa,ispana, Portekiz,Hollanda, italya , Polonya, ... ne zaman Osmanlıya vergi ödemiş ki. Sen akdenizde oyalanırken onlar dünyanın öbür ucunu keşfetmiş ve oralara damgalarını vurmuşlar. Sen hala oyalan olduğun yerde

caca

Avrupalılar bizi kendi gruplarına AL - MA - YA - CAK - LAR !!! bu kadar basit olan şey. halk olarak bizler almayacaklarının farkındayız ama tepe yönetim anlamakta güçlük çekiyor. En çok ağırıma sırf alacaklar diye ülkemiz adına verilen tavizler gidiyor.

Salih

PKK'lı köpeklerin sesi olan bu kadın kendi kiminde geberecek.

Diktator

Ne yani afrika ulkelerinden daha dusuk demokrasi seviyesi olan bir ulkeyi kabul mu etsinler? Zaten istemiyorsunuz. Afra tafraya ne gerek var.

Misafir

Hıristiyan kulübü AB nin islam ülkesi TR yi adalet ve özgürlük gerekçesi ile üyelik girişimini askıya almayı görüşüyor olması ve maalesef haklı olması acı bir durum. Geldiğimiz noktada “batı medeniyeti islam medeniyetine galip gelmiştir” diyen Müslüman akp yöneticileri hıristiyanlar kadar adil ve onurlu olamamıştır.

Misafir

AB ihtimalinin dahi ortadan kalkmasıyla türkiye bir ortadoğu ülkesine dönüşur.

Naci

Türkiye ye muhtaç olmak zorlarına gidiyor...

Misafir

Ona resmen haksızlık yapılıyor ,kadın o kadar da güzel diyi maalesef ,bundan anlaşılıyor ki etitörümüz bir bayan

"ZOR KADIN"

"Hekimden SORMA ÇEKENDEN SOR DEMİŞLER ACISINI DERTLERİN Çare Gösteren DEĞİL ÇEKEN BİLİR" DEMİŞLER

Misafir

sizle vizeleri kaldiracaz dediler ama şartımız var pasaportlarınız değişmesi lazım bizden alacaksın pasaportları deyip herkezin pasaportunu değiştirttiler sonra kaldırmadılar giren bize girdi sömürgeciliğin bir başka yönü

Misafir

Biz Ab bin Icine girmis Ab yi z ye kadar goturmusuz onlarn haber yok Alsalar ne olur almasalar ne olur Biz tum dunyada Variz Ab Asyaya gecerken dusunsun

Misafir

1963 Avrupa ya üyelik için başvuru tarihimiz. Sene 2018 AKP rejimi ile Basın Özgürlüğünde Yüz Yıl Geriye Gittik

Misafir

Meclis soruşturmasından kaçan AKP panik içinde!_________ 15 Temmuz Gerçekleri Ortaya Çıkıyor.....

tcbe

Sene 1963 Avrupa ya üyelik için başvuru tarihimiz. Sene 2018 deyiz, 55 senelik bir bekleyiş. Yarım asırdan fazla bir süredir oyalanan, aldatılan, çeşitli yaptırımlarla sömürülen bir Türkiye.

tcbe

En son bu Kati Piri denen kadın ülkemizde Sn Meral Akşener ile görüşüp fikir alış verişi yapmıştı. Anlaşılıyor ki Meral Akşener ülkemiz konusunda güzel aydılatmış yol arkadaşını.

Misafir

Ben inanįyorum ki, aslında AB bizi almak için, ama Biz de AB' ne girmemek için karşılıklı göstermelik siyaset yapılıyor. Zira AB' li Siyasetcìler Türkiyenin AB' ye girmek istemedigini Çook iyi biliyorlar.

Misafir

Giskanc ab bizi alırmı?almayacağı aşikar olan bu haçlı birliğine girmek için Recebim neden çaba gösterir?hala anlamış değilim.

Misafir

Ordumuzun yiğitleri, teröristleri avladıkça Kati Piri denen bayan çıldırıyor. Çıldırdıkça da hazırladığı kin kusan raporlarla kendini teselli etmeye çalışıyor. Ama ne yaparsa yapsın beyhude! daha çoook çıldıracaklar.

MİSAFİR

ŞUNU İYİ ANLAMALIYIZ Kİ AB..TÜRKİYEYİ ALMAZ..NEDENMİ? AVRUPA ÜLKELERİ -OSMANLI ZAMANINDA TÜRKİYE-DEN ÇOK ÇEKMİŞ VE OSMANLI DEVLETİ HEPSİNİ VERGİYE TABİ TUTMUŞ --HATTA ÇOCUKLARINI GETİRİP ..YENİÇERİ OCAĞINDA BİR TÜRK GİBİ YETİŞTİRMİŞ ..YANİ BU İNSANLAR TARİH OKUMUYORLAR MI ? ELBETTE OKUMUŞLARDIR VE YAŞAYANLARDAN DA DİNLEMİŞLERDİR ..BENCE BOŞUNA TÜRKİYE-NİN AB ...ÇABASI ..

Misafir

Kilinxlar kinindan ciksin gayri

Misafir

Biz bize yeteriz. Avrupa kimmiş! Yeni mülahazalar açılmasın. Hiç uğraşmayalım. O paraylan öküz alırız öküz