BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.506,64

Antalya'da hastane önünde yürek yakan görüntü!

ANTALYA 'dan gelen bir kare herkesin yüreğini yaktı. Antalya’da kanser hastası 2 yaşındaki çocuk, yoğun bakımdaki 50 günlük yaşam savaşını kaybetti. Oğlunun ölümünü kabullenemeyen anne Seher Çetin ise, çocuğunun cenazesiyle hastane koridorlarında dolaştı. Genç anne yakınlarının tüm isteğine rağmen çocuğunun cenazesini vermedi. Kimseye aldırmadan hastane önüne oturup çocuğunun cansız bedenini seven Seher Çetin, duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
Misafir

Allahin Insana Kuran disinda bir kelami yoktur onuda Teblig ettirmistir.Tirmizi Muslim Buhari yalanlarini din olarak satmayin.Menkibeler Rivayetler icinde bogulmus bir Din anlayisi Islamdan uzaklasmaktir..Yavrucak Cennete intikal etmis Annesi babasina Allah mukafati bol yasamlar ve ahiretler versin.Rahmet kapisini sonuna kadar acsin insallah

Misafir

Sahabinin cocugu vefat ettiginde agzinda tek sey cikmis Elhamdulillah..Cocuklar bize emanet biz onlarin sahibi degiliz.Buyutup hayirli birer kul olmalarina yardimci olabilirsek gorevimiz bitmistir. O yuzden verende Allah alanda Allah sonucta Kader bizim elimizde olmayan seylerin ismidir o yuzden Elhamdulillah. Allah rahmetini gani eylesin.

real

rabbim çok zor bir imtihan...her evladı olan bilir....o anları kendi çocuğu aklına geliyor insnan

MOLLA

ALLAH ,HİÇ KİMSEYE VE ANNEYE BÖYLE BİR ACI YAŞATMASIN.

Misafir

Çok haklısınız. Amin

Misafir

2 gram aklınızla yorum yapmayın ne olur. Sağlık sistemiyle ilgili ne sorun gördünüz bu haberde.

Misafir

Bazı sorunlara rağmen sağlıkta birçok gelişme oldu. Bu masum yavrunun lösemiden hayatını kaybetmesini siyasete balayan zihniyete yazıklar olsun. İşte bu kafa yapısıdır asıl gerici olan.

duyu

Çok duygulandım,bir hadis te şöyle diyor; Bir çocuk ölünce, Allahü teâlâ, bildiği halde, meleklerine sorar: - Kulumun çocuğunu aldınız, kalbinin meyvesini kopardınız. Peki kulum buna ne dedi? - Ya Rabbi, hamd edip teslimiyet gösterdi. - O kuluma Cennette bir ev yapıp, adını da, “Hamd evi” koyun!) [Tirmizi]

hakkı aydın bulut karagündostu

anne feryatları gökleri sarsar allah rahmet eylesin can kardeşim inşallah anana babana şefaatçi olursun

Misafir

Ya Allah askina hamile hanimim var dokuz aylik resimlerini bari yayinlamayin nedir bu sizin traj hastaliginiz. Biraz etik davranin, olmaz boyle!

Misafir

Allah sabır versin anlayamayacağımız kadar büyük bir acı

çok acı

Allah yardımcısı olsun.. cennette buluşurlar inşallah.. ölen sabi evlat cennet kapısıdır anne baba için.. ama çok zor bir durum... Rabbimizin takdiri veren o alan o.. Allah sabırlar versin yeni sağlıklı çocuklar versin inşallah

Misafir

Her acıya dayanılır evlat acısı hariç! Allah C.C kimseyi evladı ile imtihan etmesin. Amin

Ali GÖKSOY

İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raci'un “Şüphesiz Biz Allah'tan Geldik ve Şüphesiz Dönüşümüz O'nadır.Ruhu şad mekanı cennet olsun.Allah(c.c)Annesine ve yakınlarına sabır nasip etsin.

Komünizm Kürt

Sağlıkta sömürünün acımasızca bir şekilde yaşandığı ülkelerden birinciyiz!............ Sağlıklı bir yaşam herkes için temel bir hak iken, AKP'li politikalar ile sağlık hak olmaktan çıkmış, paran kadar sağlığın oluyor!.........

Misafir

Hele Durun ..................Sağlıkta çağ atladık

Misafir

Allah rahmet etsin rabbim ailesine sabır versjn

salhor

Yaşayıp tahammül ettiğimiz ve Allâh'a sığınarak, O'nun lûtfunu gene O'na iâde şuuruyla çıt çıkarmadığımız bir fâcia bu. Bebek için nimet açıkça, çünkü mes'ûliyetsiz şekilde uçtu yavrucak. Ama bilhassa anne ve sonra baba için tarifsiz bir ıztırab. Ve insanlar hâlâ cebini, haram-helal demeden doldurmada. İftiralar, kumpaslar, binlerce çeşit ahlaksızlıklar ortalıkta kol gezmekte. Ama hiç korkmasın bu genç anne. Allâh'a sığınsın; O kesinlikle kendisini tedavi edecek. Hamd etsin. Bebeğiyle şehîd olan gâzî hanımını düşünsün. Çok içim yandı. Allâh'ım ecir sabır versin!

Misafir

Rabbim gani gani sabırlar versin. ağladım valla

  • 1