BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,86
ALTIN 2.477,63

Anlaşmalar imzalandı Venezuela lideri mest oldu: Olağanüstü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro baş başa ve heyetlerarası görüşmelerin ardından ortak açıklama yaptı. Basın toplantısında önemli mesajlar veren Maduro, "Türkiye ile siyasi ve diplomatik ilişkilerimiz olağanüstü." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Misafir

IKI DÜNYA LIDERI BULUSMUS

Misafir

Adamın memleketinde açlık diz boyu

aynen

@Ebu Nahnah...Haklısın komünistlerle bilekonuşabiliyor bir tek Kılıçdaroğluyla konuşamıyor.Kılıçdaroğlu '' gel istediğin kanalda halkın önünde tartışalım sana 30 dakika bana 10 dakika süre verilsin gel eteğimizdeki taşları dökelim'' diyor ama Erdoğan dahil hiç bir Ak Partili buna yanaşmıyor köşe bucak kaçıyorlar.

hayırlısı

Tam olarak neden mest olmuş anlayamadım.!!

Misafir

Venezualaya bir askeri üs kursak ABD herhalde hop oturur hop kalkar,he he he. Asıl olan ABD Amerika kıtasının sorunları gidermek yerine orta doğu ile uğraşıyor ama asıl tehdit kendi kıtasından gelecek.Trump ırkçıklık ateşinin fitilini ateşledi 2.bir ülkeye savaşta ilan etseler bu ırkçılık ateşini atlatamayacak ve açtıkları savaştada büyük bir mağlubiyet alıp kıtaya dönebilen 1 tane askerleri olamayacak diye ön görüyorum.

misafir

Devletler arası ilişkilerde çıkarlar geçerlidir.gerisi teferruattir bizim çıkarımıza ise ne ala

Misafir

Bütün pkklılar çıldırdığına göre reiz yine iyi koymuş bu görüşme ile

Misafir

Simdi "kardesim Maduro" sonradan "Diktatör Maduro" olmasin. Saibeli secimlerden sonra iktidari birakmayip, kendi halkina, protestoculara karsi ordusunu sokaga cikaran bir Diktatör dür Maduro.

:)

Komünist bir diktatör....bahtım eyy bahtım bahtimada sen düştün...

Misafir

Burnunun dibinde milyarlarca dolar ticaret yaptığın herkesle kavga edersen nasibine dünyanın öbür ucundaki diktatörler düşer.

Ali

Galiba dunya diktatorler bulusma gunuydu. Onun icin gelmistir.

duamız seninle

erdoğan başkan duamız seninle Allah yar ve yardımcın olsun.. tüm fetö/pkk/iç ve dış hainlere karşı sana ve ülkemize güç versin.. iyki varsın.. tarih seni mutlaka devrine damga vurmuş islam lideri olarak anacak..

Misafir

venezuellada halk sokaklara dökülmemişmiydi demokrasi olmayan ülke değilmi kimlerle haşır neşir oluyoruz

Ebu Nahnah

Komünistlerle dahi dost olabiliyor;Kılıçtaroğlu hariç?

🍁 🍁 Davetsiz Mis afir 🍁

🍁 Öyle anlaşılıyor ki Erdoğan GENE 'paranın dini imanı Komünizmi kapitalizm mi olmaz' dedi ... 🐒

Komünist Görüş

Kendi Kürt meselesinde tamamen yanlış politikalar güden her yeri yakıp yıkmış MHP destekli Saray Sosyalizme Karşı Haddini bilecek!.

  • 1