BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,01
ALTIN 2.325,72

Anket yasağından önceki son seçim anketi

Son seçim anketi sonuçları yarın başlayacak olan anket yayınlama yasağından önce Aksoy Araştırma şirketinden geldi. İşte 2015 genel seçimleri için son seçim anketi onuçları...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
Mürsel meral

Sen zaten alcalabildigin kadar alcalmissin. Kişilik yerlerde sürünüyor. Seçim bitince buradan tekrar sana cvp yazacam

Şerefli Millet

Söz mızıkçılık yok

sercan ates

en son SANDIK KURULARAK YAPILAN ANKET GEZICI AKP 39.1 chp 28.7 mhp17.8 hdp11 dagili gercek budur en son kibris secimlerini noktasina Kadar bilen sirket digerleri ortaklari akp adayi bu sonuc cikmazsa digerleri bu isi biraksin hele 43 45 verenler

yorum

gerçek Anket 7 Haziranda...herkes hissesine düşeni alacak...mızıkçılık yok ama...

serhan can

akp bir suc ortakligi birlikteligine dönmüstür mamalari kesilince kendilignden dagilacaklar

hicaz

dini bu kadar hoyratça kullanmalarına rağmen halen yüzde 40 ların üstünde oy alabiliyorsa bu parti, bu ülkenin yüzde 99 u müslümandır demesin kimse.sahtekarlar ülkesine döndük.

senyor

ak parti % 38 üzerinde oy alsın ben AKP liyim diye bağırırım. bu kadar alçalacam yani...

pinokyoahmo

ak trolüm benimm

VATANDAŞ

8 HAZİRANDA GÖRECEĞİZ ...

kazim yildirim

Ne kadar kendinizi yırtsaniz da akp tek başına iktidar olamaz.

Konyalı

bu anketlerin çoğuna inanmıyorum.. en iyi anket seçimdir. seçimleri de daha 1 yıl olmadı yaptık. CHP+MHP aldıkları oy %38'di (Cumhurbaşkanlığı seçimi), yine buna yakın bir oy alırlar, belki %40 civarı olabilir, bu sınırı aşmaları zor. Ak Parti yine %50 yi zorlar, aşması süpriz olmaz. HDP ise barajı aşması çok çok zor, %9'u bile görmesi zor görünüyor. Cumhur başkanlığı seçimlerinde gösterdikleri performanstan uzaklar..

MHP lere Kapak Olsun!!

13 yıldır AKP dağılacak dedik durduk, dağıldığı falan yok!!AKP'liler tamamen kenetlenmiş durumdalar.Bu seçimlerden sonra da 2015-2019 tarihleri arasında da AKP dağılacak diye yorum yazmayacağım ve bu beklenti içine girmeyeceğim.Şimdiye kadar AKP dağılacak diye yazdığımız yorumlar yalan oldu.Diğer MHP'liler ne yazarsa yazsınlar artık!. yalanlara ortak olmayacağım.Bu anket şirketleri sonuçlarını açıkladıkça MHP nin %15-16 oyu olduğu anlaşılıyor, bir profesörümüz de çıkıyor %41 oyumuz var diyor MHP li Profesör Dr. Yusuf Halaçoğlu yalan açıklamaları tüm MHP ye mal ediliyor bir profesör böyle açıklama yapmamalı MHP nin itibarı şimdi yerlerde sürünüyor.Yalan üzerine derece üstüne derece yapıyor.Ben AKP lilere şimdiye kadar dağılmadıkları için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

metin çınar

Hdp barajı geçemezse muhalefet olarak ayvayı yediğimizin resmidir. akp den 60 vekil eksilmesi chp ve mhp yi de kuvvetlendiriyor matematik bu.

CHP Yalnış Yapıyor dedi

CNN Türk'te konuşan Kemal Derviş'i dinlediniz mi? "Üçüncü havaalanı şart" dedi. "Ekonomi iyi gidiyor" dedi. "Yakın zamanda bir kriz görünmüyor ve olmayacak" dedi. CHP'nin projesi için "gerçekçi bulmuyorum" dedi. "Ali Babacan dünyada saygınlık gören biri ve işini iyi biliyor" dedi. Bunların hepsini dedi? Hem de Ahmet Hakan'a dedi. Mealen,"Kemal Kılıçdaroğlu sallar, AK Parti yapar!" dedi. Kemal Kılıçdaroğlu "Ülke batıyor" diyor, Kemal Derviş "Hiç kriz falan yok, olmayacak. Ülkenin bu hali sana niye batıyor?" diye tekzip gönderiyor. Kemal Kılıçdaroğlu "Ben hesap uzmanıyım. ekonomi iyi yönetilmiyor" diyor. Kemal Derviş, "Ali Babacan işini harika yapıyor" diyor.

AKP Gümbür Gümbür Geliyor

AKP Yİ YIKMAK İÇİN YEDİ DÜVEL BİR ARAYA GELDİ. ADETA TÜRKİYE KURTULUŞ SAVAŞI VERİYOR. AMA BAŞARAMIYORLAR. Bunlardan üç tanesi CHP MHP, PKK ya bağlı HDP muhalefet partileri… Yetmiyor, Aydın Doğan medyası. Yetmiyor, Cemaat medyası. Yetmiyor, İstanbul'un büyük sermayesi. Yetmiyor, bir de yurt dışı var; Tel Aviv, Washington, Londra. O merkezlerden Türkiye'nin aleyhine yürütülen bir çalışmalar var. ABD li The New York Times, İngiliz The Times Gazeteleri her gün Muhalefeti ve PKK lı HDP yi destekleyen yazılar yazıyor. CHP VE MUHALEFETİN SEÇİM ÇALIŞMALARINI ABD Lİ MERKEZİ NEW YORK OLAN BENENSON STRATEGY GROUP YAPIYOR. Olmuyor Olmuyor.AK Parti hükümeti ve bu devleti idare eden herkes, 7 tane güçle aynı anda mücadele ediyor. Bunun Cumhuriyet tarihinde örneği yok. Allah var keder yok. Türkiye ve AKP dimdik ayakta. Maşşallah. Tebarekallah.

  • 1