BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.427,03

Ankara'yı bombalayan pilot: O gece uçmadım

Darbe girişimi gecesi Ankara'da F-16 ile uçtuğu, Külliye yakınındaki kavşak ve otoparka iki bomba atarak 15 kişinin şehit olmasına sebep olduğu belirlenen eski üsteğmen Müslim Macit, o gece uçmadığını, darbe girişiminden sabah haberdar olduğunu iddia etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
2000LER

Yaz memedim yaz.. soylediklerine kendisi de inanmiyor ya işte...

Misafir

wow o zaman insansız F16 olsa gerek

Misafir

Bence ifadenin en can alıcı noktası "terörle mücadele harekatı (TMH) görevi olabileceğini" ifade etmesi, bu ifadede Ankara'da uçaklar ile neyin terörle mücadelesi, kime karşı, ülkenin her tarafında askeri filolar olduğuna göre hem de bir gün önceden Ankara'daki uçaklara neden ihtiyaç duyuldu, bu görev her zaman yapılan bir görev mi?

Misafir

Böyle adamların savunmasını bile almacan.İçerde halledecen.

Misafir

Dünya Lideri Darbeyi eniştemden öğrendim.! Bu Ne HAL Al sana OHAL dedi HDP Grup Başkanvekili Ahmet Yıldırım ve Urfa Milletvekili İbrahim Ayhan'ın vekillikleri düşürüldü.

Asalet

Darbeyi bunlar yapmadıysa, Adanan hocanın kedicikleri yapmıştır.... Bu adamı uçtuğu F16 dan aşağı atmak gerek. Paraşütsüz...

Misafir

Cezayirli ünlü yazardan Erdoğan’a açık mektup:Ülkemize hoş gelmediniz. Hayır Erdoğan, Cezayir’de istenmiyorsunuz. Biz daha önce ülkemize halifeliklerini dayatmak isteyenler yüzünden kan ve gözyaşı döktük.

Ali KILIÇ

Ulan memleketin Hakimiyle Savcısıyla Polisiyle Başak geçiyorlar ya yanarım yanarım ona yanarım.

gencoglu

1 saat savunma yapmış ama ÖYLE ŞEYTAN Kİ BOŞBOŞ KONUŞMUŞ GEREKSİZ AYRINTILARA YER VERMİŞ GEREKSİZ AYRINTILARDA BOĞUP GERÇEKLERİ SAKLAMAYA ÇALIŞMIŞ TİPİK ŞEYTANLIK FETÖCÜLÜK TAKTİĞİ İŞKENCE GÖRMÜŞMÜŞ İŞKENCE GÖRDÜYSEN AĞZIN YÜZÜN NİYE DAĞINIK DEĞİL

mehmet

ben okurken çıldırıyorum, allah o mahkeme heyetine ve şehit yakınlarına sabır versin..

  • 1