BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,39

Ankara'dan flaş IŞİD mesajı

NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen Ankara'da. Gündem ise Musul'daki rehine krizi ve Irak'ta yaşanan IŞİD terörü

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
ÖTÜKENLİKURT

SORULARLA DÜŞÜNELİM Mİ SEVGİLİ AHALİ!!!! SORU 1. IŞİD denen yamyamlar yakıp yıkarak Musul'a doğru ilerlerken, neden Konsoloslukta görevli çocuk ve kadınlar ülkeye gönderilmedi!!! SORU 2. AKP vekilleri değerli vekilimiz Sinan OĞAN, tehlike yaklaşıyor tedbir alalım dediğinde neden ciddiye almadılar, dalga geçtiler!!! SORU 3. 30 kişilik ÖZEL HAREKAT elemanı neden oradaydı??? Konsolosluğu kormayacaklarsa, silahlarını hemen teslim edeceklerdiyse ne gerek vardı o savaşçı elemanları orada tutmaya!!! Çocuk ve kadınlar ölmesin diye silah kullanmadılar deniyorsa ACABA BU ŞARTLAR OLUŞSUN DİYE Mİ ÇOCUK VE KADINLAR ÖNCEDEN TAHLİYE EDİLMEDİLER demek gerekmez mi!!! SORU 4. RABİA için hüngür hüngür ağlayanlar, neden Türkmen kardeşlerimiz için kıllarını kıpırdatmazlar??? Bunları Rabia mı getirdi devletimizin başına!!! SORU 5. TELAFER DÜŞTÜ, TÜRKMENLER PERİŞAN NEDEN TIR'LAR YOLA ÇIKMIYOR ONLAR İÇİN !!! OBAMA'NIN ADAMLAR ALLAH SİZİ HELAK EDCEK TÜM DÜNYA GÖRECEK BUNU!!!

Matkap

Utanmak insani bir harekettir.Utanıyorsanız biraz olsun, defolup gidersiniz. ama ben hiç sanmıyoırum.

ALi kilic

sizi adam gibi uyardik anlamadiniz,, ulkenizi karistirdik banamisiniz demediniz kafa tuttunuz,, yine gittiniz irak petrolune sulandiniz,, daha kafaniza gecirilen cuvalin utancindan kurtulamamisken,, simdi bak sizi iki capulcunun elinde esir biraktik,, tum dunyaya rezil oldunuz uc kurusluk itibariniz kalmadi,, haddinizi bilin yerinizde oturun,, demek istemiz,,

YARBABVA

SERBEST BIRAKILIRSA "BUYUK BASARI SAGLAMIŞ HATTA KAHRAMAN OLDUGUNUZU İLAN EDECEKSINIZ YA... PEKI BIRAKTIKTAN SONRA TESEKKURMU EDECEK,TEBRIK MI EDILECEK...YPOKSA VURULACAKMI.... BUNLAR HAVADA... YAHU BIZ NEZAMAN ONURUMUZU KORUMAYI GÖREV SAYACAGIZ.... TERÖRLE MUCADELENIN FITRATINDA"ÖLUM" VAR.... VATAN SAVUNMASINDA-KORUNMSANINDADA ÖLUM RISKI VAR....ÖNEMLI OLAN BUNLAR OLMADAN TEDBIRINI ALMAK,,,TEDBIRE RAGMEN ZARAR GÖRUYORSAN DA TEPESINE BINIP EZEBİLDİĞİN KADAR EZMEKTIR...BUYUK DEVLET OLMAK.... AMA BIZ GUYA ORMANDAKI VAHŞİLERE BİLE "DEMOKRATIK-HUKUK YOLLARIYLA" MUCADELEYIO ÖNE CIKARIYORUZ HAVASINDAYIZ...AMA YURT İÇİNDE KENDI EVLATLARINA DEMOKRASININ "D" SINDEN FAYDALANMAK YASAK.... T.C. BIR T.ERDOGAN YETMEZ BIRKAC TANE DAHA OLURSA DAHA IYI OLUR.... BIRISI,PARTI İÇİ İŞLERİ,,,DİĞERI MUHALEFETI SUSTURMA İŞİNİ,,,BIR DİĞERI HUKUKU VE SUCLAMALARI ORTADAN KALDIRMAJKLA UGRASIRKEN,,,, BOYLE BUYUK KRIZLERDEDE 3 U BIR ARAYA GELEREK,,,GİZLİ,ÖNEM

celil

tahminime göre ışid türk rehineleri türkiye den saldırı gelmesi ihtimaline karşı kalkan olarak kullanmak için tutuyor. bu şekilde arkalarını sağlama aldıklarını düşünerek bağdat ve diğer yerlere saldırıyor. türkiye nin saldırmasına karşı emin olmadan da rehinelerin en azında belli bir kısmını bırakmayacaktır. rehinelere zarar verip türkiye yi karşılarına almak da istemezler.

egeli

nato ve rasmunsen mi kurtaracak esir türkleri.? davutoğlunu işid e gönderelim, gönlğne yapsın işidçilerin esirleri bırakıp davutoğlunu alsınlar. yahu adamlar terörist natonun emri ile esir bırakır mı?? denize düşen yılana sarılırmış ama dabut oğlu denşze düştü ama cebindede bir sürü akrep var ne yapsın?? cüceler cüceler kendilerini dev aynasında görenler marifetiniz bu!!

  • 1