BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.436,03

Ankara'da korkunç infaz! Boğazını kesip, vücuduna taş bağlayıp çaya çaya attılar

ANKARA'nın Kahramankazan ilçesinde 2 eşli 8 çocuk babası Suriyeli İbrahim Halaf Hüseyin'in (30), Ova Çayı'nda bıçakla boğazı kesilerek öldürülmüş cesedi bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

öldüren de suriyeli..

halk

ya bu suriyeyeliler neler cektiler ya hergun hergun turkiye icin de bir kach suriyeli olduruluyor

Yeter artık

İnanan insan için ölüm urganda da var yorganda da derdi atalarımız hani şu onlar muhacir diye suriyelileri savunanlar bilmem anlatabildim mi? Ayrıca muhacirlik vatanını terketmek değil inancını yaşamak için vatanın bayrağın yerindeyse göç etmektir onlara muhacir deyip sahabe efendilerimizi gücendirmeyelim sapla samanı karıştırmayalım düşman karşısında durmaya cesaretleri yok insan kesmeye pek bi cesurlar ne diyeyım Allah bunları ve ülkeye alanları ıslah etsin

Misafir

algısal yönlendirme yöntemi bu ülkede işe yaramaz. hadi canım ufak ufak uzayınız. unutmadan 15 yıllık bir mühendis , ekonomi mastırı olan olan ve 1 milyar dolardan fazla değere sahip endüstriyel projelerde çalışmış bir mühendis olarak "bizler burdayız , gidenlerin yolu açık olsun" :)

✋ Boğaziçili

✋ 'İç savaş' söylemleri yine gündemde..... Sadece 2017’de TÜİK verilerine göre Türkiye’den 245 bin gencin ülkeyi terk etmesi, ‘beyin göçü’ gerçekleşmesi rastlantı değil.

  • 1