BIST 9.798
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.429,21

Ankara'da Hızlı Tren kazasında 9 kişi öldü işte kazanın asıl sebebi

ANKARA'da yüksek hızlı tren ile lokomotifin çarpışması sonrası iki vagon devrildi. Gelen son dakika haberlere göre 3’ü makinist 9 kişi hayatını kaybederken, 3’ü ağır 86 kişi yaralandı. Ulaştırma Bakanlığı kazanın asıl sebebini açıkladı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturmada 3 TCDD personeli gözaltına alındı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 106 Adet Yorum
misafir

bir kere de planlı birşey yapın ey türk gençliği.. yarım yamalak işler böyle işlere sebep oluyor.. kaza açıklamasına beş yaşındaki çocuk güler :D her ülkede kaza oluyor ama böylesini hiç duymadım

erdal erman amasya

merhaba duyunca şok oldum vallahi çok ama çok üzüldüm allah rahmet eylesin mekanları toprağı ve mekanları cennet olsun

erdal erman amasya

merhaba duyunca şok oldum vallahi çok ama çok üzüldüm allah rahmet eylesin mekanları toprağı ve mekanları cennet olsun

ahmet

hızlı tren güzergahlarındaki trafik merkezi bir yerden ekrandan izlenmeli..tabi izleyen görevli uyursa bir anlamı olmaz..

Çarpışma

Çarpışma bir şey çağırmıştırmıyormu dikkat gizli mesajlar bir televizyon dizisinde verilmiyor mu uyuyan hücreler mi mesajı gerçekleştirdi

Misafir

Bu kazada emniyet kemeri de kurtarmazdı, çarpışmadan sonra vagonun üzerine üst geçit yıkılmış.

Misafir

İki trenin kafa kafaya çarpışması nasıl kaza oluyor? Bu iki tren plan yapılmadan canı istediği için mi çarpışmış? Her trenin hareketi bir plana göre başlamıyor mu? Hareketten sonrada izleme merkezinde ekran başında kontrol edilmiyor mu? Eğer bunları ben düşünebiliyorum da, treni işletenler düşünemiyorsa vay halimize!!!

Misafir

Hizli trenlerde emniyet kemer takmak zorunlu olmali. Teneke icinde sallanarak 200-300 km/saat hizla gidiyoruz

Misafir

soz verıyorüm sana reıs yorümcu ben şahsen aramayı bırak gürüşmeyı aklıma bıle getırmem bunden emın ol sen üğür

Recep

Dünyanın her yerinde tren kazaları oluyor. Ama birtek bizim ülkede muhalefet tarafından siyaset malzemesi yapılıyor. Yazık ya, adı üzerinde kaza olmuş ve 9 can gitmiş, bırakın da üzülüp yas tutalım.

Recep

Sorumlular elbet cezalandırılmalı ve olay her yönü ile incelenmeli. Çünkü Fetöcüler ülkeyi karıştırmak için seçim öncesi her türlü hainliği yapabilir, çok dikkatli olmalıyız.

MİSAFİR

TEK SORU ??? BİR BİLEN VARSA LÜTFEN SÖYLESİN..YAPILAN YOLLARDA-- TREN YOLLARINDA- KÖPRÜLERDE --VİRAJLARDA - GEREK UZUN YOLLARDA VE GEREKSE ŞEHİR İÇİNDEKİ YOLLARDA ..KAÇ CAN GİTTİ VE BUNUN SORUMLULARI KİM VEYA KİMLER ? HANGİSİNDEN HAYIR GELDİ BU ÜLKEYE ?BUNLAR YAPILIRKEN -HİÇ Mİ İŞDEN ANLIYAN VEYA BİLEN BİRİLERİ KONTROL ETMİYOR -SEBEP???

Misafir

Fetöööööööööööööööööö.Önce sen Allah'a hesap vereceğiniz günü düşün.

Misafir

İşin erbabı Fetöcüler mi.

Misafir

Fetöööööööööööööööööööööö.Hesap günü geldiğinde döktüğünüz kanların,yediğiniz hakların,çaldığınız katrilyonların hesabını vereceksiniz.

Misafir

Fetööööööööööööö.Yatacak yeriniz yok.Allah'ın hesap günü geldiğinde sapkınlığınızın cezasını çekeceksiniz.Döktüğünüz kanların,çaldığınız katrilyonların,yediğiniz hakların cezasını inşallah çekeceksiniz.

Misafir

Fetöööööööööö.Yatacak yeriniz yok.Allah'in dinine ihanet ettiniz.Hesap günü gelecek

bu ne

Arkadas sabahtan beri dalga geçer gibi açıklamalar yapıyorsunuz gerçekten kaçç kişi öldü kaç yaralı var 10 yaralı 3 ölümden başladınız 86 yaralıya çıktınız ayıptır ya

üğür

bence ıhmal deyıl projenın eksıklıklerınden bır proje yapıldığı zaman ılk ünce güvenlık tedbırı eksıksız tamamlanır ondan sonra projenın dıyer bülümüne gecılır malesef bızde ünce proje sonra güvenlık işte netıce bu yazık kayıp olan canlara

Karakeçili

ihmali olanı olanları cinayete teşebbüsten yargılamak lazım eğer kasıt sabote varsa zaten idam etmek lazım ama oda bizde yok,Adalet hanım kötü yola düşmüş gerisini söylemeye dilim varmadı siz anlarsınız

Misafir

Bu kaçınca tren kazası.Çoğu şey de gizleniyor.Hükumet istifa!

Misafir

Metin Tamer sen hangi ayarsın anlamadım ülkeyi kim iyi idare edecek onu yazsana.Hakekaten bu yorumu gerçek mi yazıyorsun anlamadım. Ne içtin öyle sen. Aklın başındamı yani. Nükleer Santrali olmayan avrupa ülkesi varmı mesela bir almanya da bile 50-80 arasında nükleer santral var. Sen ne ayaksın metin.

Misafir

Bak kendin yazmışsın Japonya, G. Kore diye ama burası Türkiye. 10 gün sonra herkes unutur ölen öldüğü ile kalır.

Misafir

Bu 26 ıncı kaza DDY rının

Metin Tamer

İki cümle kendini ifade edemiyen insanlara Devletin Demiryollarını teslim ettiniz. Çorlu olayını daha temizlemeden Ankara faciası. Gidin ülkeyi iyi idare edeceklere bırakın , Birde kalkıp Nükleer Santral kurmaya kalkıyorsunuz.