BIST 9.453
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.498,62

Ankara merkezli dev operasyon! Çok sayıda gözaltı kararı var

FETÖ'nün emniyet mahrem yapılanmasına yönelik Ankara merkezli 6 ilde, 4 eski emniyet müdürü ile 44 eski polis memuru hakkında gözaltı kararı alındı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Hb

Kim bu misafir ismiyle yazan?

Misafir

Ulan haşhaşi, korkma hadi, ismini cismini verde görelim korkmadığını! Ulan kahVe, yine Peygamberimiz adına hadismi uyduruyorsunuz fetö çocukları. Din Diyanet ile alakası olmayan, gelip ahkam kesen ahmaklar sizi! Allah'amı fetöyemi iman ettiğiniz belli!!!

Misafir

Önce AKP içerisindeki FETÖcülerin temizlensin, sonra sıra diğerlerine de gelir

Misafir

Müslümanı degil ceza evi idam bile korkutamaz.siz bediüzzaman ve islam alimlerinin hayatlarını okumadınızmı. Ne diyor efendimiz."sahabiler gibi etleriniz taraktan geçirilmedikçe cennete gireceğinizimi sanıyorsunuz." Biz ALLAH' a iman etmiş insanlarız.hiç bir müslüman 2 emniyeti bir arada yaşamamıştır.zülüm muslumanı kamçılamalı.zekat.sadaka.kurban gibi hayir işlerini artik 5 e katlamaliyiz.ALLAH kadiri mutlaktır. Ututmayın KABAĞİN DA BİR SAHİBİ VAR.

Misafir

Darısı menzilin başına en tehlikelileri onlar

Murat

Hdp ve chp ye nezaman sıra gelecek kolkola girdiler seçimde chp hdppkk yı meclise soktu.Devletten maaş alıp devleti yıkmaya çalışıyorlar.Chp nin Atatürkle hiç bir alakası kalmamış.Yalandan Ataturke sahip çıkıyorlar yazıklar olsun.

Türk

Şerefsizler hala şeytana tapiyorlar

Misafir

sıra SÜLEYMANLILARDA

TUNAHAN KÖŞKER

ARTIK BUNLARLA BİRLİKTE ŞU İKİNCİ FETÖ SÜLEYMANCILARIN ÜMÜĞÜ SIKILMALI

  • 1