BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,89
ALTIN 2.435,08

Ankara Büyükşehir Belediyesi hepsini iptal etti

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Melih Gökçek döneminde spor kulüplerine ücretsiz tahsis edilen tesislerin sözleşmelerinin tamamını iptal etti. Kararda Yenikent'teki Osmanlı Stadı da var.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Bu Fakir

Gökçek vermişti AKP'nin getirdiği başkan iptal etmiş. Gökçek CHP'li miydi acaba!

adalet

Sincanı yaşanmaz bir hale getirdin her taraf beton yığını şimdi sıra ankaraya mı geldi. Sincanda park edecek yer yok. Seçim zamanı millete şirin gözüküyorsunuz seçimden sonra mütahit lerle birlikte çalışıyorsunuz

Misafir

Ak Partinin Ankaradaki bütün belediye başkanlarını değiştirmesi gerekir. Hepsi de çok avam. Zorlama projeler. Ankaranın gerçek kalesi var ama Keçiören belediyesi sahte kale yapıyor. O kadar çok paranız varsa Ankara kalesini restore edin.

Misafir

Yapılmış anlaşmayı feshetmek kadar saçma birşey olabilir mi. Kim kime neye güvenecek. Ne yapacak mış? Kendi yandaşlarına mı verecek miş?

Ayşe demir

Mustafa tunayı yaptığı işlerden dolayı öncelikle israrafı önledi ne yapması gerekiyorsa onu yapıyor bu insanlara ne yapsan yaranaöassın

Kahraman Yanmaz

Yapilanlar yanlarina kalacak degilmi, Yargi, Savci islem yapamaz cünkü Merkez Zarar görür, ama Millet görsün nasilsa Unutur!

Mustafa Yildiz

Iyi yada kötü, TC Belediye Baskani (Secilmis) bir kara aliyor ve Spor Klüplerine Tahsis ediliyor..... Sahsen bende Dogru bulmadim, ama karar, Dogrusuxla yanlisuyla verilmisdir! Öyleyse Secime gerek yok, Atasin Cumhurbaskanlari Belediye Baskanlarini Alinacak Kararda Cumhurbaskanindan gelsin, yani Merkezi yönetim...Demokrasi anlayisina sigmaz. Hic bir anlayisla bagdasmaz, benim sectigimi, merkez ancak Hayati mesele olursa bozar,bu zamana kadar defalarca cignenen hak ve Paralarimizda neredeydiniz? Yoksa Sizde isin icindemiydiniz!

Vızzzz

Vız gelir tırıs gider. Onların doları varsa bizim Allah’ımız var. Alkış lütfen

Misafir

Gelen gideni her zaman aratır bu adama hiç içim ısınmadı

akif

Ben bu başkanı bu yüzden seviyorum. Şaşaalı icraatlarla göz boyama derdinde değil. Her kuruşun hesabı sorulmalı kimlere nereye verilmiş. Şu doğalgaz işine de el atılsa Ankaralı olarak ön ödemeli sayaçları zorla faturalıya çeviriyorlar. Ev sahibi 500-600 depozito vermemek için sayacını üzerine alamıyor. Sağlam saatleri faturalı ile zorla değiştiriyorlar.

Xtr

İyi peki güzel de bugüne kadar bu tesisleri bu derneklere tahsis edenler hakkında işlem yapılmayacak mı? Madem usulsüzdü. Ülkede herşey yapanın yanında kar mı kalacak?

OFLU BABA

NIYE PARASIZ VERILIYOR ANLAMIS DEGILIM BIR FUTBOLCUNUN KAZANDIGI PARAYI FABRICATOR BILE KAZANMIYOR KULUP YEDI SEKIZ MILYON DOLARA FUTBOLCU SATIYOR UTANMASALAR FUTBOLCUDAN KULUPTEN VERGI BILE ALMAYACAKLAR BAKIN INGILTEREYE NASIL VERGI ALIYOR OGRENIN IYI YAPMISIN KARDESIM TUYU BITMEMIS YETIMIN HAKKINI KIMSEYE YEDIRME YANINDAYIZ

misafir

İhaleler yandaşlara göre hazırlanıyormuş. İhale alındıktan sonrada maddeleri yerine getirmiyormuş. Eksik eleman vs.

  • 1