BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.310,52

Ankara bugün 500 yılda bir olacak afeti yaşandı

Başkent Ankara şiddetli yağışın ardından adeta sele teslim oldu. Mamak ilçesinde caddeler göle dönerken bir kişi sele kapıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, 'Bugüne kadar yaşanmamış bir afet maydana geldi' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 50 Adet Yorum
Misafir

Bu taşkın için alt yapı yapılmaz. Taşımaz! Açık kanal yapmak gerekirdi.

xtr

Ne cahil insanlar var. 500 yıl, kafadan atılmıyor. Taşkın hesaplarından geliyor. Hidroloji hesabından! Allah'ım bu milletin günahı neydiki, bu kadar cahil olup çıktı herkes?

Misafir

istatistik bilimi! Olasılık hesabı! fakültelerde dersleri var, belki haberin yoktur, doğaldır!

kürşat yerlikaya

bu felaket adanada,manisada,izmirde yaşansaydı ne diyecektiniz,ne yazacaktınız.ben en çok onu merak ediyorum.

Riko

Nerden biliyorsun 500 yılda Bir olacağını????

Misafir

Her seçimde milletin başıboş imarsız ev yapmasına izin verdiniz, memleketi beton yığınına çevirdiniz şimdi o hasarları paşa paşa ödeyeceksiniz.

Misafir

12 dk yağışla sel oluyorsa belediyeciliği sorgulamak lazım ankarada yaşayan biri olarak afet olmadığını söyleyebilirim..

salhor

Aynı mekanda 1958'de yaşanan sel felaketini, bununla kıyaslayamazsınız. Adnan Menderes halkı uyarmak için çırpınıyordu. Bunu benden başka kaç kişi bilir bilemiyorum.

temel reis

Helal olsun AKP li belediyelere Başkente deniz getirmişler.

misafir

Muhalif Belediyelerde olsa Belediye Başkanını beceriksizlikle suçlarlar,AKP li belediyelerde olunca beceriksizliğin adı AFET olur.

Misafir

alt yapısı olmazsa bunlar çok olur

Cemil

Oncelikle cok gecmis olsun ankara halkina. Yalniz bu afet izmirde olsaydı veya chp li bir belediyede neler söylerdiniz neler. Düşünmek bile istemiyorum. Anlayan anladı zaten.

uydurkendinyeme

hemen attı kafadan, 500 yılda bir miş .. uydur nasıl olsa yutar bunlar

Misafir

Akp yol yaptık ha yol yaptık övünüp duruyor aha sizin eseriniz milletin parası hep boşa aktı temiz bir işçilik yapılmadı

Misafir

Tabii ya 500 sene değil, seçim yaklaşıyor ya, 5000 senede bir yaşanacak bir afet yaşadık bugün Ankara' da.

Misafir

görülmemiş afet değil malesef göz göre göre olan şeyler. eve t sel doğal afet ama tedbir almakta bizim yapacağımız işlerdir.yapılaşma olurken yıllar boyunca oluşan yapmurlar ve seller hesaplanarak yapılır. ama malesef çarpık kentleşme. ev yapılma alanına uygun olmayan yerlere imar verilmesi. yetersiz alt yapı hizmetleri. ve bunun gibi bir çok neden ötürü böyle taşkınların olması normalleşiyor. gelişmiş ülkelerin göbeğinde böyle bir durum varmıdır ona bakılmalıdır. eğer yoksa buna nasıl çözüm bulmuşlardır ne yapılmalıdır bunlar incelenmelidir . ama malesef ülkenin başkentinde türkiyenin göbeğinde alt yapıyı bırakın yama yapılmamış yol bulamıyoruz. yamalı yol bulunca bile sevinir hale geldik artık yollar mayın tarlası gibi. ayın yüzeyi gibi onlara çukur demeyeceğim krater demek çok daha doğru olur. yeni başkan umarım iyi icraatlar yapar tabiki melih gökçeğin diktiği dinazor heykellerini kaldırmaktan başka icraatlarda bekliyoruz.

Misafir

İzmirde olunca belediye nin beceriksizliği ankarada olunca allahtan

Misafir

CHP işte,, bide ülke yönetecekler

xtr

"500 yılda bir geldi , neydecööök" diyeceğinize, Taşkın hidrolik hesaplarına göre Q500 dikkate alınarak oraya bir dere veya drenaj kanalı yapmanız gerekirdi! Ben inşaat mühendisiyim. Başkan da öyle. Ama özrü kabahatinden beter! Mesleğinin hakkını ver başkan!

Misafir

Allah işte,başka söyleyecek bisey yok.Adalet adalet...

Misafir

He yaw he he... O da size denk geldi:)))

xtr

Dere olan yeri doldurup üstüne adfalt döküp yol yaparsan olacağı bu. Ne vardı oradaki dere dursaydı. Ne vardı oraya bir kanal yapsaydın da, sağında solunda yeşillikler olsa yürüme yolu olsaydı!

DA

BU FELAKET NİYE YAŞANDI? 500 YILDA BİR BİLİP HESAPLANAMAMASI MI DENK GELMESİ Mİ SORUMSUZLUK MU? ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN...

SA

BELEDİYECİLİĞİNİZ SEL ÖNÜNDE GİDİYOR GİBİYDİ.. SEÇİME YANSIRSA BÖYLE Mİ GİDERSİNİZ Kİ..

1231

demek ki neymiş mevzu izmir istanbul ankara mevzusu değil buraları yönetenler değil