BIST 9.774
DOLAR 32,52
EURO 34,98
ALTIN 2.435,20

Amanos Dağları'ndan şehit haber geldi ailesi kahroldu

HATAY’ın İskenderun ilçesi Amanos Dağları eteklerinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmadan şehit haberi geldi. Abdullah Akdeniz 29 yaşında şehit düştü.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
diyarbakırlı vatan aşığı

allah ım bu gariban milletin çocuklarını şehit eden bu bu pekakahpe örgütünün tez zamanda belasını ver.öyle bir ver ki ölmek istesinler ölemesinler

malkoçoğlu

şehit haberi almadığımız gün yok ki. Hep gariban anadolu insanı evladı şehit oluyor hiç bir akp li yöneticinin vekilin çocuğu şehit olmuyor para olnlarda çıkarıyorlar bir kanun ali cengiz oyunuyla basıyorlar parayı kurtuluyorlar yazıklar olsun hepinize bu şehitlerin kanında boğulun gavurla dost olma uğruna zinayı domuz etini serbest bırakın bide utanmadan şehit olmak ne güzel diye nutuk atın allah sizi bildiği gibi yapsın yazıklar olsun hepinize.

tıba

bu dağlara dikkat,bir cudi ve benzeri dağlardan daha önemli.hatayın yurt topraklarına nasıl katıldığını düşünürsek önemi ayan beyandır.

ihsan

ey hükümet akp tsk uyuma amanosa pkk nerden geliyor afrinden ne bok yemeğe hala girmedin bu şehitte vebalin var

Burdayiz.

Bunun hesabı ABD'den bir bir sorulmalı, bunu ABD yapıyor.

.mehmet soylu

Şehid haberlerinin ortak noktası şu. Yakalanan veya öldürülen terörist yok ama geniş kapsamlı arama çalışmaları devam eder.

Türkiye

Allah rahmet eylesin..

  • 1