BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,54

Altaylı: Başıma geleceklerin sorumlusu Sedat Peker'dir

Köşesinden savcılara açık mektup yazan Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, "Şu andan itibaren başıma bir şey gelirse, sorumlusu Sedat Peker’dir. 'Benim alakam yok, beni sevenler yapmış' deme şansına sahip değildir" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
SUSTURAN

NE O LEN SIKIYI GÖRDÜNMÜ.YUSUF YUSUF ETMEYE BAŞLAMIŞSIN.

MALTEPELİ

:))))):)) peker midir tekermidir her kimse iyi bi değnekciydi vay zmana bak:))

REST

ESKİ GÜNLERDEKİ GİBİ. MAFYA VE YERALTI DÜNYASI SU ÜSTÜNE ÇIKTI. HAYIRDIR.

Misafir

NERDE O CUMHURİYET SAVCILARI ALTAYLI. CUMHURİYET SAVCISI MI KALDI YA. MAFYANIN SAVCILARI SANA BIYIK ALTINDAN GÜLÜYORLAR MAFYANIN MEDYASI DA SENİN AKAMETİNİ HABER YAPMAK İÇİN EL OĞUŞTURUYOR HABERİN YOKK. BÜTÜN BUNLAR OLURKENE Y..ŞAAAAKK MİLLET Mİ NE YAPIYOR. GÖRMEDİN Mİ BUNCA YIL NE YAPTIĞINI !!!!!!!!!!!!!!

Ali Yavuz

sedat pekeri fatih altaylıya tercih ederim.

korku ve güvensizlik...

gercek bir hukuk devletinde böyle tehditler yapilabilir mi? kimse hesap sormaz mi? Savcilarimiz ne güne duruyor, ne icin varlar?.. Haber dogruysa; adam aciktan "öldürmekten" bahsediyor... "beyinlerimiz" ülkeden Bati ülkelerine kaciyor diye dert yaniyoruz.. Bence sebeplerinden biri de bu.. "korku ve güvensizlik"

ünal özer

sen beğenmediğin sevmedğin herşeye herkese hakaret et görüşünle aynı olmayan herkese hakaret et, ağzından nefret salyaları aksın eee sonra , bana bisey olursa fahişe dediğim kapalı kadınlar sorumlusu, bana bisey olursa donla resmini yayınladığım ve hakaret ettiğim sedat peker sorumlu, cumhurbaşkanına hakaret et başıma bişey gelirse cumhurbaşkanı sorumlu. valla sedat peker doğru söylemiş her salyana rağmen seni gebertmemişse bu onun sana nefret beslemediği düşmanlık beslemediğinin kanıtıdır. amma bir gün seni sokak ortasında dansöz kıyafetiyle gebermiş halde bulurlarsa faili 80 milyondur, zira 80 milyon bi yana senin gibi soyu bozuk Yahudi bi yana

yüzdeyüzmilli

Asagilik herif Altayli!!! Türbanli kizlara ettigin küfürler ve yaptigin akil almaz hakaretler hala sicakligini koruyor. Ödemeyecek misin yani bu asagilik hareketinin karsiligini? Umarim ödersin. Zalimin hakkindan baska bir zalim gelirmis. Senin zalimin kim olacak bakalim.

Misafir

doğulu mafya ve aşiret ağaların boynu kırılsın bunu yok edemediler

Misafir

ne oldu len fatih,korktunmu???

Alper TUNÇ

aMerikan uşağı Altaylı

ebubekir

peker denen haydut erdoganin eliyle istedigini asip istedigini kesiyor istedigini de tehtid ediyor. allahin adaleti yakindir

aktay

insan ne zaman korkmaz bilir misin yeğen, dünyada yaptığın veya yapacağın her şeyin bir sebebi olduğunu anladığı zaman. pişmanlığın son haddine geldiğinde ve kendini teslim ettiğinde, allahın izniyle ateşin bile seni yakmadığını anladığın zaman. ateş yakmayacaksa cehenneme gitmenin nesinden korkacaksın be yeğen .yüreğinde doğruyu yaptığını hissettiğinde ne bir şeyden kork nede arkana bak yeğen.

Misafir

Olmaz ya bu nasıl bir adalet. Adam mafya babası gazeteciler aleyhine birşey yazamıyor varmı böyle birşey?

  • 1