BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,71
ALTIN 2.409,66

Altay tankı ihalesi BMC'nin oldu

Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarlığı (SSM), Altay tank projesi için BMC ile sözleşme görüşmelerine başlanmasına karar verildiğini duyurdu. Bu haberin ardından tank ihalesine girmesi beklenen iki firmanın hisselerinde büyük düşüş yaşandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
hikmet

Yerli milli BMC ...yok la o ingizlizdi.Olsun seçime kadar idare eder.SAAB'ı yerli araba diye lanse ettiler ya kimse uyanmadı bile.

Misafir

Yorumunuzdaki bütün iddialarınız yanlış,iyi niyet temennisi.Konuyu araştırarak doğruları görebilirsiniz.

Misafir

Reklam için partylere verilen hibe millete verilse ,MİLLETÇE MİLYONER OLURUZ,bence böyle yapsalar daha çok hatırda kalırlar,

Misafir

*****bmc bir ingiliz firması galiba ********** nerde kaldı yerli türk malı aşkı? aselsan tubitak neden alamadı da ingilizlere veril di?çelik fabrikaları tank kasaı yapamıyormu? karabük demirçelik sadece insan yapamıyor ama hertaürlü makina yapıyor.

İhsan GÜMÜŞ

Ya milli savunma ihalesinde peşkeş olur mu ? Bari burda yapmayın.

Misafir

daha hiç bir şeyden haberiniz yok. Motoru yabancı, tank satın alma, amele işçilği yerli sadece. Onun da ihalesi şaibeli.

Misafir

BMC İngiliz kuruluşlu bir firmaydı.Şu anda tamamen yerli bir firma oldu.

Misafir

tabi canım, paletli tank üretmekten bihaber firmaya verilmesi daha iyi bir şey. Kalp krizi geçirdiğinizde doktor yerine bakkala gidersiniz artık.

Hakkı Baba

İhale elbette BMC (British Motor Company)'nin olacaktı, BOP'çuların siyasi propaganda amaçlı sözde ihalesini Müslümanlar alacak değildi ya!

Misafir

bmc kamyon yapıyor sonradan yaptığı zırhlı araçlar milli değilki yüzde 65 yabancı yüzde 35 yerli en önemlisi motor ve lastikler bilgisayar sistemi yabancı :)))) mesela kirpi araçları yüzde 70 yabancı, otokarda akrep zırhlı araçları yüzde 70 yerli altay tankını hazırla dünyanın emeğini ver sonra tuğlanın teki gelsin hazıra konsun bmc o motoru yapamaz haaa yapar gider güney kore şirketi ile anlaşır motor planını yaptırır da en az 1 yılda motor testi 2 yılı geçer 2.5 diyelim

YARETMEZ

koça verilmediya bunun için bir koçu şükür kurbanı yapmak lazım

Misafir

Bmc nin bütün hakları türkiyeli Türklere aittir

kundemacı

"SSM tarafından yapılan değerlendirmeler sonunda, Altay tankının seri üretimi ve Altay tankına motor geliştirilmesi için başlatılan Güç Grubu Geliştirilmesi Projesi kapsamında Ethem Sancak'ın sahibi olduğu BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ ile sözleşme görüşmelerine başlanması yönünde karar verildi." Böyle rezalet acaba dünya da görülmüş mü? Yıllardır en yetkili ağızlar bize Altay tanklarının yerli üretim olduğunu söyleyip oylarımızı alıyor. Şimdi de yandaş Ethem Altay tanklarına motor üretecek diye ihale (Sözde ihale) yapıldığı haberi okuyoruz. Bu işin bir tarafı kocaman yalan.

Misafir

100 % yerli ve milli BMC ve Altay tanki :)))))))

Misafir

giderayak................................

Turgay

BMC yani British Motor Company .%100 yerli ve milli tankımız!!!

  • 1