BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,68
ALTIN 2.500,04

Altan Tan'dan HDP'yi karıştıracak açıklamalar

DİYARBAKIR milletvekili Altan Tan, HDP'ye yönelik ağır eleştirilerde bulundu. Altan Tan, HDP'de taban ile tavan arasında uyuşmazlık yaşandığını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 32 Adet Yorum
kartal

HDP + CHP = Basit bir işlem ama ABD+RUS+İNGİLİZ+FRANSIZ+ALMAN köpeği çıkıyor bu toplamın sonucu.

Misafir

DİNDAR MÜSLÜMAN KÜRTLER SENİN SAYENDE SOSYALİST VE KÜRTLERİN İSLAM İNANCINI DEĞİŞTİRMEYE KALKAN BDP DOLAYISI İLE ERMENİ ÖRGÜTÜ PKK'YA DESTEK VERİYOR. ÇOK BÜYÜK BİR VEBAL ALTINDASIN. ALLAH SANA HİDAYET VE ŞUUR VERSİN.

vatandaş

kendini dindar sayan hoca bunları biliyordun da ne işin var o katillerin içinde ama ballandıra ballandıra onları yere göğe sığdıramiyordunuz yazık değil mi bu memlekete bu hale getirdiniz Cenabı Allahın yanında mesülsünüz

vatandaş

dindar kürtlerin dinini tanımayan müslüman kürtleri katleden katillerle ne işleri var yeni mi farkına vardın değerli hoca

Tarik

Boş bu sozler.yıllarca utanmadan bu adamlara oy istediniz. Allah elbet bunun hesabını sorar

gardaş

altan abi . senin ateist marks lenin ci adamlarla ne işin var...kurtlere eziyet diğil mi bu..

babo

sizler benim temsilcim ve vekilim olamazsınız.türkü kürde kürdü türke düşman etmeye hiç birinizin gücü yetmeyecek.

urfalı ibo

tavanıda tabanıda terörist. pkk sürüsü.

ali osman

Altan tan baktı ki küresel mafyanın kontrolüyle hareketeden, kendi hiç bir irade ve politikası olmayanlar kazayla bir kürdistan kurulsa aynı osmanlılar çekildikten sonra suriyede islam dışı nusayrilerin iktidara oturtulup 80 sene müslümanların baas partisiyle kazıklandığı gibi bir ditatörlük kurulacak, kendisinin geçici olarak müslüman kürtleri aldatmakta kullanıldığını anladı.

MÜSLÜMAN KÜRTE CAN FEDA

DİNDAR MÜSLÜMAN KÜRTLERLE BİZİM ZATEN HİÇBİR SORUNUMUZ YOKTUR.BİZİM SORUNUMUZ ALLAHSIZ,BÖLÜCÜ,TÜRKİYE DÜŞMANI PKK VE YANDAŞLARI İLEDİR.

YORUM

ALÇAK LAFLAR ETMEK MAYALARINA İŞLEMİŞ...TÜRKİYENİN BÜYÜKLÜĞÜNÜN FARKINDA OLMAYAN BU KÜÇÜK ADAMLAR AĞIZLARINA SAKIZ ETMİŞLER YOK AFAGANİSTAN'A DÖNÜŞÜRMÜŞÜZ YOK SURİYE'YE DÖNÜŞÜRMÜŞÜZ....SİZ OTURUN DA NEYE DÖNÜŞTÜĞÜNÜZE BAKIN...

atromitos

Altan Tan bir röportajında "Ben şeriatçıyım" diyordu.İslam şeriatında 16 yaşındaki kızları dağa kaldırıp PKK lıların içki masasına meze yapmayı, bebek yataklarına bomba kundaklamayı, 12 yaşındaki çocukların eline silah verip kardeş katili yapmayı, yolları kazıp bomba döşemeyi bize izah etsin bakalım şer'i açıdan..

Selim Akın

CHP nasıl Müslüman Türklerinin başının belasıysa HDP de Müslüman Kürtlerin başının belasıdır. Ey Müslüman Kürt kardeşim sırf ıtkçılık hisleriyle senin Allahına Peygamberine Kur'anına dinine düşman olan bu zihniyeti destekleme mesul olur ahirette Allaha hesap veremezsin.

vatandaş

AYIRIMCILIK YAPILACAĞINA, HERKEZİN DAHA MUTLU, DAHA REFAH, DAHA GÜVENLİ OLACAĞI BİR ÜLKE, BİRLEŞMİŞ HUZURLU BİR TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞMAK EN AKILLISIDIR. TÜRKLER VE KÜRTLER AYRILDIĞI TAKDİRDE HER İKİSİDE HER YÖNDEN SIKINTI YAŞAYACAKLARDIR. BİRLEŞİLDİĞİ TAKDİRDE DAHA GÜÇLÜ OLUNACAK VE ORTA DOĞUDA ÖRNEK BİR ÜLKE HALİNE GELİNECEKTİR. İSTİKBAL BİRLEŞMEDEDİR, ÇOCUKLARIMIZA, TORUNLARIMIZA BÖYLE HUZURLU VE REFAH BİR ÜLKE BIRAKMAMIZ HEPİMİZİN GÖREVİDİR.

VATANSEVER

Bu ülkeyi neden parçalamaya çalışıyorlar herkes önce bunu düşünsün.Amerika 50 devlet,Avrupa birleşmek için elinden geleni yapıyor fakat ülkemizi parçalamak için ellerinden geleni yapıyorlar.Parçalanmak için uğraşan IRKÇI PKKLILARA soruyorum yabancılar neden sizleri kullanarak bu ülkeyi parçalamaya çalışıyor?Bu topraklarda kıçı kırık devlet olmanın kime ne faydası olabilir? Herkese soruyorum.

Misafir

nihayet, başına ne gelecek bekle gör... Kürt sanatçıya yaptıklarını gördük

bu Cahil hainler

merhaba,ya Dünya'nın En ! hain,Cahil bölücü kalleş ! pis kürt Teröristler kalite SIFIR.Hendek Etek çukur Asker polis öğretmen'e pusu ve tuzak kurup.! TIR iş makinesi'okul yakmak,ve bu ! Cahil MIRDAR hainler.

Misafir

VER DİYENMİ VAR ZATEN MUHAFAZAKAR KÜRTLERİN ÇOĞU AKP Lİ GİDİN AKP YE OY VERİN DAHA ÇOK EVLERİNİZE TOP ATIŞI YAPSIN

tan tan

hdp içinde silahı savunmayan nadir simalardan birisi..cesaretini kutlamak gerek

mardinli memo

Hiç bir müslüman kürt evladı bu canilere oy vermez. çünkü müslüman kürtlerin içindeki vicdan bu PKK nın maşası zalimleri bu koltuğa getirmez. Bunu çok net olarak biliyorum.

mardinli memo

Hiç bir müslüman kürt evladı bu canilere oy vermez. çünkü müslüman kürtlerin içindeki vicdan bu PKK nın maşası zalimleri bu koltuğa getirmez. Bunu çok net olarak biliyorum.

üğür mardın

meho bende senın ve senın gıbılerını lanetlıyorü terbıyesız herıf bır bütün bır kıtleye küfür edılmez

laf salatası bunlar..

bu açık yorumları birde partisi içinde medya önünde Türkiye televizyonlarında canlı yapsın bakalım görelim boyunun ölçüsünü. dağdan TEHDİT ler geliyor mu gelmiyor mu. Parti içindeki yoldaşları kıvırıorlar mı kıvırmıyorlar mı parti içi demokrasilerine !!?

Misafir

Diyelim var,peki sen bostan bekcisimisin???? sayin Tan islamiyetin icine ettiler,elle tutulacak bir sayfasi yok. Halk ile HDP arasinda uyusmazlik var ise cözüm arayin,ne dogru ise onu yapin seni tutanmi var??????? somut öneriler yap,somut cözüm öner,evelemene gevelemene gerek yok.

bitlisli

milli görüş kökenli delikanlı tertemiz imanlı bir adam. kimseden kurkusu yok. ve doğruları söylüyor Allah senden razı olsun