BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.415,37

Altan Tan'dan faiz lobisi eleştirisi!

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, Başbakan'a seslenerek "Sen bir müteahhit partisisin" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
dede cafer

çok cızıltı.. cırıltı yapıyorsun..mütahitliğin bi şerefi var..senin seçilmişlerin dağdaki vatan millet bayrak asker polis düşmanı şakilerle kolkola omuz omuza !! senin partinin sözcüleride müebbet yemiş idamlık eli kanlı T.C.düşmanı hain terörist başı ile ayni kargıdan çiş yapıyorlar.

fikret boduroğlu

izi sürülürse sahibi bulunur.çalık'ın medya grubunun gerecek sahibi olduğuna hiç inanmadım.başbakan ,grubun durumuyla Çalık'tan daha çok ilgileniyordu.kamu bankalarından kredi verilirken,murdock ile görüşülürken ve en son müteahhitlere salma yapılırken daha ilgili değilmi.ne dersiniz.başbakanın damadı holding de genel müdür,damadın karedeşi medya grubunda genel müdür .

ozan avcı

Yukarıda yazılan gerçekler ve doğrular Altan Tan'ın ağzından çıkmış. Cümlelerin hepsi haklı fakat Altan Tan sen iyi bir insan değilsin.

Eray Dinç

Sizde terörist partisisiniz. buna ne diyeceksin ? Söylemleriniz. Kucaklaşmalarınız... millet vekiliniz bile dağa çıkmış.. AKP yi bununlamı itham ediyorsun..

  • 1