BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,97
ALTIN 2.435,21

Altan Tan'dan Erdoğan'a bomba 'Kürt sorunu' cevabı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün Balıkesir'deki konuşmasında "Kürt sorunu yoktur" demesi gündeme bomba gibi düştü.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 85 Adet Yorum
Daha neler duyacagız

Kerizi uyandırma oyunu bu kez tutmayacak..seçime kadar MHP lilerin bile bu kadar olmaz diyecekleri türkcü söylemler duyarsanız şaşırmayın.Pek yakında idam tartışmaları gündemi meşgül edebilir..

ömer

bir mhp li olarak son üç dönemdir akp ye oy verdik .8 oyumuz var artık mhp ye vereceğiz.TEK TEMENNİMŞZ BİRDE BAŞKANIMIZN DEĞİŞMESİ.Oda değişirse on numara olur

Abuzer

Ali Buluc..Gercekten müslümansan, Allah askina apoyu kimin ipten aldigini adam gibi bir arastir...Kimseyi dinleme, bildiklerini unut ve ciddice arastir..Ondan sonra gel burada hala yazacak yüzün varsa yaz..

ÖMER

IRKÇILIĞI KİMSE BENİMSEMEZ.77 MİLYON KARDEŞTİR.

NECATİ

BANA GÖRE YÜZDE 40 OLUR.ÇÜNKÜ DÜRÜSTLER ZAFER KAZANNALI.

ali buluç

ne kadar basit burda geçen seçim ak partiye oy verdim bu seçim mhp ye veriyorum demek.bende ak parti kurulduğundan beri ak partiye oy verdim.şimdi yorumda bugüne kadar chp ye oy verdim bu seçim oyum ak partiye desem nasıl olur acaba

İbrahim

MİLLİ İTTİFAK (MHP,BBP,SAADET) gerçekleşirse oy oranı %30 a çıkar.

حقي

MHP nin oyu %20 nin üstüne çıkacak seçimekadar

Bozkurt

Bu ülkenin sahibi Türklerdir, yani MHP'lilerdir.

Hakkı İ.

Gerçek Türkler uyansa ve Türklüğün yok edilmek istendiğinin farkına varsa MHP 'nin oyu %60 olur ama afyon yutturmuşlar bu millete.

bozhan

MHP nin oyu yüzde 20 nin üzerinde. bu seçimde oyumuz ailecek MHP ye kısaca bizden 7 oy MHP:+7 ,bu yediyi akp den düş,anketlerede inanmıyorum

ali buluç

biz diyordukta kimse inanmıyordu mhp olmazsa hdp olmaz,hdp olmazsa mhp olmaz diye.iki partininde tek argümanları var.mhp nin terör ve kürt düşmanlığı.hdp nin ise devlet kurma ve devlet düşmalığı siyasetleri yapıyorlar.onun için birbirlerinin yok olmasını istemiyorlar.

ali buluç

mhp nin yüzde 18 oy alabilmesi için 2001 krizini ve tek siyasi argümanı terör olupta apoyu idamdan kurtarmasını görüpte hafızasında tutan o yıldaki 15 yaş üstü insanların tamamının vefat etmesi gerekiyor,yani bir neslin değişmesi gerekiyor ki bu bile yetmeyebilir çünkü bu parti tutma işi dededen babaya babadan oğula geçer gider.tıpkı adnan menderesi idam ettiren chp ye nesiller boyu sağ kitlenin oy vermemesi gibi.

Çok doğru

Anket şirketleri paraya göre anket yapıyor . Bence MHP nin oyu %20 nin bile üstünde %18 artık gizlenemiyor .

serhat

Ne Mutlu Kürdüm diyene diyeceginiz günlere az kaldi!

turan

Doğru demiş.

DOĞRUYA DOĞRU

MUHTEŞEM TESPİTLER.

67676555

ne mutlu türküm diyene

atesin cocuklari

Biz variz artik mhp bundan sonra Türkiyede cirit atamiyacak!

biji HDP

SONUNDA MEHEPE LILER BIZIM HIMAYEMIZ ALTINDA OLACAK YA BIZI SEVECEK YADA BU ÜLKEYI TERK EDECEKLER, ,

Hakı takakı

MHP'nin şu an oyu yüzde 20 nin bile üstünde akp hdp ortaklığı devam ettirmek zorunda akp hdp parti olarak girip bilinçli şekilde HDP baraj altında kalacak AKP hdp nin her istediğini verecek tek parti akp nin tek başına iktidar olması en çok HDP nin işine yarar

omfaas

altan tan mhp nin oylarını yüksek göstererek,kürtlerin hdpye sahip çıkacağını böylelikle hdpnin oylarının yükseleceğini hesap ediyor.kendince akıllılık yapıyor.ama aslında altan tan da çok iyi biliyorki mhp %15i hdp de%10u alamayacak.aslında hdp züğürt ağa filmindeki ağa gibi.köylü ağayı istemiyor ve ağayı züğürtleştiriyorlar.tıpkı kürtlerin çoğu hdpyi istemedikleri ve hep baraj altında bıraktıkları gibi.

Yunus

Erdoğan başkanlık istiyor ,peki Altan tan ne istiyor,pkk müslüman halkı katletsin,bu kan üzerinden tan siyaset yapsın,alkış tutsun,insanlık edebiyatı yapsın.Bu nasıl bir mantık,nasıl bir çelişkidir,tanın önünde namaz kılanı öldürseler, nerdeyse tavuktur,tavuktur başka yere gitseydi diyecek.

konyalı

yorum yapanlar ülke ateşten gömlek olmuş giyebilene aşkolsun

konyalı

yorum yapanlar ülke ateşten gömlek olmuş giyebilene aşkolsun